Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Marsi tek Shigjetari formon trekëndesh më Uranin tek Dashi: Ndryshimet duan guxim dhe forcë!

Marsi tek Shigjetari formon trekëndesh më Uranin tek Dashi: Ndryshimet duan guxim dhe forcë!

Nga data 5 deri në 15 mars, entuziasti  Marsit dhe i zjarrti Shigjetar formon trekëndesh më Uranin tek Dashi, një kënd të favorshëm për Dashin, Luanin, Shigjetarin dhe Ujorin të lindur në dhjetë ditët e fundit dhe për ata qe kanë planetet personale (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) këndi me gradë 23 deri në 28  e shenjave të mësipërme.

Javën e dytë të muajit ka energji, veprim, eksitim dhe entuziazëm. Ju mund të ndërmarrni detyra të vështira dhe punë, sidomos ato qe ju frikësonin dhe shtynit në kohët e fundit dhe me dinamizmin, iniciativën dhe deshiren për të zgjidhur këto çështje. Ndoshta nuk jeni në gjendje t’i plotësoni ato plotësisht, por me siguri do të keni bërë një fillim të mirë dhe të fuqishëm.

Pra, tani jeni më dinamik, ndërsa ju mund të gëzoni lirinë dhe pavarësinë tuaj. Ju gjithashtu mund të eksperimentoni për të arritur qëllimet tuaja dhe të respektoni stilin e jetës e lirë dhe origjinale të të tjerëve. Nëse keni të bëni me punë të përbashkëta apo internet dhe teknologjinë moderne do të keni rezultate shumë pozitive dhe do të vini në kontakt me grupe dhe njerëz ne prejardhje të ndryshme.

Gjithashtu, kur kohët e vështira janë në jetën tuaj, ju po përballeni me ta në një mënyrë inovative këto dy muaj. Ky është një aspekt që është sigurisht stimulues në shumë nivele dhe ne duam të ripërtërirë jetën tonë të dashurisë nëpërmjet eksperimentimit, gjëra të reja. Koha e duhur për të rindezur interesin në një marrëdhënie që është disi e tronditur. Nga ana tjetër, natyrisht, kjo pikëpamje mund të na bëjnë të duan të distancuar veten nga marrëdhëniet tona, sidomos kur lidhja ne kemi limitet tona, duke i privuar lirinë tonë dhe na lë për të plotësisht të shprehur dhe me të vërtetë. E njëjta vlen edhe për çdo aspekt të jetës sonë që është shtypur dhe nuk mund ta ndiejmë suksesin ose gëzimin. Ne i besojmë instinktet tona dhe mos harroni se fat favorizon guximin.