Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Marsi në katërkëndësh me Uranin

Marsi në katërkëndësh me Uranin

Revolucion me çdo (?) çmim

Nga 16 deri më 27 maj, Marsi nga shenja e Ujorit formon një katror me Uranin shpërthyes nga Demi, një fytyrë e vështirë për Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe / ose për ata që kanë horoskopin ose planeteve personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati  0 deri në 3 të shenjave të mësipërme.

Marsi sapo ka kaluar në shenjën e Ujorit dhe me një “Mirëmengjes” formon këtë fytyrë të pafavorshme, duke vazhduar “klimën e luftës” që filloi me katrorin Diell-Mars në ekuinoksin pranveror.Ky aspekt tregon se si e promovoni pavarësinë dhe autonominë tuaj, luftoni me pasion dhe fuqi për të imponuar vullnetin tuaj, duke shkelur nevojat e të tjerëve dhe duke kërkuar në çdo mënyrë që të bëni dëshirat tuaja. Këto ditë ndiheni të papërmbajtshëm, ndërsa në të njëjtën kohë doni të liroheni nga situata të fytyrave të kaluara dhe të njohura që pengojnë evolucionin tuaj.

Një shpërthim i madh energjie ju çon në veprime të paparashikueshme dhe detyruese, konflikte ndodhin me grupet që anëtarët ose miqtë tuaj, meqenëse Ujori dhe Urani janë të lidhura drejtpërdrejt me këto. Në këtë kohë, ka mundësi të këtë një klimë të elektrizuar me njerëz nga mjedisi yt, siç është Marsi në Ujorin, që po shtyn për kënaqësinë e vizioneve tuaja personale dhe nuk i toleron kufizimet, ndërsa Urani në Demi përpiqet për siguri dhe sigurinë , në një mënyrë të paparashikueshme për të sjellë ndryshime.

Në përgjithësi këtë herë, ngjarjet e menjëhershme dhe të papritura do të jenë të pashmangshme ndërkohë supozoni që do të ndryshojë nga një moment në tjetrin, duke shkaktuar zhgënjimin tuaj të fortë. Me katrorin në Jupiteri-Urani, jeni të prirur për gabime të keqija (pasi ajo zhvillohet në shenjat fikse që janë të njohura për kokëfortësinë e tyre) dhe përdorimi i teknologjisë ka nevojë për vëmendje.