Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Marsi në Bricjapi në gjashtëkëndëshi me Neptunin më Peshqit

Marsi në Bricjapi në gjashtëkëndëshi me Neptunin më Peshqit

Jepni energji në vizionin tuaj.

Nga 9 deri më 19 Prill, Marsi shenjë tokësore dhe ambicioze e Bricjapit do të jetë në gjashtëkëndësh me Neptunin, një vështrim i favorshëm për Demat, Akrepat, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe për ata që kanë Horoskop dhe / ose planetë personale(Hënë, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga 12 deri ne 18 fate në shenjat e mësipërme.

Planeti i veprimit dhe energjisë bashkërendon në harmoni me planetin e ëndrrës dhe imagjinatës, kështu që këto dhjetë ditë vendosni të gjithë forcën tuaj në mënyrë që të mendoni se çfarë veprimi duhet të bëni për të përmbushur ëndrrat tuaja të mëdha. Gjithsesi, universi ju jep fuqi dhe guxim, (Bricjapi) për të realizuar ëndrrat tuaja. Por tani ju duhet të shikoni më objektivisht sipas dëshirave dhe detyrimeve tuaja.

Këto dhjetë ditë keni frymëzim dhe imagjinatë të madhe (Neptun) për të vepruar (Mars) në mënyrë që të përmirësoni situatën tuaj profesionale, keni një karrierë të mprehtë në mendjen tuaj dhe veproni për të marrë rezultatet e dëshiruara. Ndoshta ju ende ndihmoni një njeri të dashur me një problem profesional që keni dhe në këtë mënyrë tregoni atij dashurinë tuaj. Në të njëjtën kohë ju gjeni një rrugëdalje në ndjekje shpirtërore ose në art. Përveç kësaj, fuqia e imagjinatës dhe e vullnetit tënd është rritur në masë të madhe dhe shpesh ju çon në ekzekutimin e veprave të rëndësishme, pasi keni ideale të larta dhe punoni me zell të pabesueshëm për t’i realizuar ato.

Këto dhjetë ditë ndjeni shumë siguri emocionale dhe keni shumë njerëz të besuar dhe të ndershëm rreth jush për t’ju ndihmuar me vështirësitë tuaja. Gjëja më e rëndësishme është që të shihni njerëzit dhe jetën më të dhembshur dhe më pak egoistë dhe materialistë, Neptuni zbut anën e vështirë të Marsit në Bricjap. Ndoshta ende ky kërkim dhjetë ditë kërkon qetësi dhe qetësi në natyrë dhe duke shijuar muzikën dhe artin, dhe këto ditë ju mund të ndjeni dashuri më intensive për detin ose dëshironi të bëni udhëtime në bregdet.