Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Mars në krah me Saturnin tek Bricjapi: Kush ndikohet më tepër?

Mars në krah me Saturnin tek Bricjapi: Kush ndikohet më tepër?

Nga data 26 deri në 8 prill Marsi është në krah më Saturnin në shenjën e rreptë te Bricjapit, , kënd i vështirë për Dashin,Gaforrën, Peshorjën dhe Bricjapin të  lindur ne fund të dhjetë ditëve të para dhe në fillim të dhjetë ditëshit të dytë dhe për ata ata kanë horoskopin apo planetet personale (Hënë, Merkurin,Afërditën dhe Marsin) këndi me gradë 5 deri në 13 e shenjave të mësipërme.

Këtë herë, ju keni ambicie emocionuese, doni të keni sukses, për të prezantuar veten dhe gjendjen tuaj sociale, mund të lidheni me njerëz interesante që kanë pushtet dhe të tregoni vlerën tuaj, megjithatë, disa angazhime ju stresojnë,luftoni për të eliminuar kufizimet dhe pengesat rreth jush. Një tjetër mënyrë për të shprehur këtë aspekt mund të jetë të ndryshoni profesionin apo edhe karrierën, por mendoni për ndryshimet që do të sjellin këto vendime.

Ju keni vizione të mëdha për të ardhmen disa prej tyre janë të realizushme.Ju dëshironi të bëni më të mirën për veten, por hezitojnë për të marrë rreziqe, sepse frikësoheni apo keni mendime pesimiste.Por universi ju kërkon të mendoni më logjike dhe duke u përpjekur për të parë se çfarë është në interesinë tuaj për të përmirësuar jetën dhe statusin tuaj social.

Mund të keni pengesa në formën e përgjegjësive familjare dhe presioneve që ju pengojnë për të ndryshuar jetesën tuaj, ose nuk besoni tek vetja mjaftueshëm dhe nuk keni forcën dhe guximin për të luftuar për ato që ju doni ose për të ndjekur qëllimet tuaja. Një marrëdhënie e rëndësishme apo miqësi mund të vihet në provë në këtë kohë, prandaj sigurohuni që ju të ofroni kohë dhe energji  për njerëzit e duhur.

Edhe pse ky aspekt aktivizon negativisht horoskopin tuaj mund të shkaktojë prishet marrëdhëniesh që ju detyrojnë të ndërmërrni veprime në një formë më të organizuar. Krahas këtij këndi funksionon dhe  Merkuri në krah më Diellin që sjell këmbënguljen dhe kokëfortesinë.