Back
  /  Axhenda Mujore   /  Luani, shenja e muajit! Si do të jetë viti juaj?

Luani, shenja e muajit! Si do të jetë viti juaj?

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Edhe 100 atëherë dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon për ju ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet.

Me rastin e ditëlindjes tuaj, tani është kohë e mirë për të konsultuar me një Astrolog dhe për të parë se çfarë premton harta juaj vjetore, çfarë favoresh dhe cilat çështje do të ndodhin në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të llogariten për ju nga ditëlindja e këtij viti.

Një pamje e parë e ditëlindjes tuaj.

Fuqia e Hënës:

Nëse keni lindur nga 25-29/7,eklipsi i Hënës që do të zhvillohet më 27 Korrik është mbyllur në hartën tuaj të kthimit diellor. Këtë vit shihni rezultatin e punës tuaj dhe veprimet dhe kuptoni se duhet të lëvizni në vazhdim. Disa gjëra ose disa njerëz mund të largohen nga jeta juaj ose të ndryshoj plotësisht roli i tyre.Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj dhe shumë punë.

Nëse keni lindur nga 9-13/8,energjia e eklipsit të pjesshëm të diellit që do bëhet më 11 Gusht, shkruhet në hartën tuaj të kthimit diellor do të ndikojë në ju brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm të ditëlindjes tuaj. Një vit dinamik që përveç fillimeve të reja është gjithashtu një periudhë shumë e hapur, intuitive dhe magnetike në të cilën mund të tërhiqni dhe do t’ju jepen shumë gjëra.Fusha që aktivitohet në hartën tuaj të kthimit të diellit nga Hëna e re do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtij viti pasi do të shihni se çështjet që kontrollohen nga shtëpia enë të cilën bieHëna e re do të lëvizni më me forcë, do të merrni vendime dhe do të bëni plane të reja. Mund të jetë viti për një martesë ose lindjen e një fëmije.

Mendimi dhe logjika:

Merkuri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë këtu për këtë vit në shenjën tuaj. Këtë vit do të jeni në gjendje të kuptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta. Idetë tuaja do të jenë të drejta dhe komunikimi do të jetë i rëndësishëm për ju, duke ju mbajtur në kontakt me miqtë. Është e mundur të bëni disa udhëtime të vogla.

Nëse keni lindur nga 26/7 në 19/8, megjithatë, Merkuri do të jetë retrospektiv në çëhtjen tuaj dhe viti juaj personal karakterizohet nga padurimi dhe nga reagimet impulsive dhe të paparashikuara në situata që nuk ju pëlqejnë. Ju do të keni tendencën të qëndroni me kokëfortësi nga idetë tuaja, gjë që mund t’ju çojnë në mosmarrëveshje me të tjerët. Gjithashtu, vendimet e momentit nuk do të kenë efekt të mirë për ju dhe mund të neglizhoni çdo gjë që ka të bëjë me komunikimin, informacionin, vëllezërit , motrat apo miqtë.

Dashuria dhe financat:

Nëse keni lindur deri në 7/8, atëherë Afërdita në kthimin tuaj diellor do të jetë për këtë vit tek Virgjëresha. Natyra juaj artistike do të dalë në sipërfaqe këtë vit, si dhe ana tuaj romantike. Ju do të lëvizni më mirë dhe shprehni ndjenjat tuaja në mënyrë të drejtpërdrejtë. Këtë vit, dashuria do ju takoj papritur pjesërisht në një vend dhe me një mënyrë që ju nuk e prisnit.

Nëse keni lindur nga 7/8 dhe pastaj, Afërdita në kthimin tuaj diellor do të jetë këtë viti tek Peshorja. Ky cikël vjetor është mjaft i këndshme dhe pavarësisht nga natyra e problemeve që do të përballni do mundeni të jepni zgjidhje pozitive dhe krijuese. Do të mundeni të mbështeteni mjaftueshme në mitë apo partnerin tuaj këtë vit dhe në përgjithësi do të keni një rreth aktiv dhe të gjallë shoqërorme shumë argëtim dhe ngajrje. Ky vit mund të jetë edhe viti kur një histori e re romantike fillon të zhvillohet në jetën tuaj.Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, atëherë marrëdhënia juaj do të bëhet më e ëmbël dhe do të gëzoni shoqërinë e njëri-tjetrit, meqë dhe aftësia juaj për t’u shprehur emocionalisht dhe për të treguar dashamirësinë tuaj do të theksohet ashtu siç do të rritet edhe krijueshmëria juaj . Nëse merreni me diçka artistike, ky vit do t’ju çojë përpara.

Veprimi dhe sipërmarrja:

Nëse keni lindur deri më 13/8,atëherë kthimi i Marsit do të jetë i prapambetur tek Ujori. Këtë vit, do të jeni më të zjarrtë dhe agresivë dhe do ju mungoj durimi. Do të jetë e vështirë në disa rrethana (sidomos në zonat që Marsi ndikon në hartën tuaj vjetore) për të kontrolluar nervat dhe zemërimin tuaj ndërkohë ndiheni nën presion dhe pengoni shprehjen tuaj dhe të lëvizni lirshëm.Mundohuni të mos bëni dhe të mos thoni diçka që më vonë do të pendoheni dhe mendoni për mënyra alternative të relaksimit, si p.sh. palestër apo stërvitje fizike në përgjithësi, për të ruajtur ekuilibrin tuaj. Ekziston tendenca për të qenë i paduruar dhe ipakuptueshëm me njerëzit që nuk ndajnë pikëpamjet tuaja, që nuk kuptojnë atë që nënkuptoni ose që nuk janë dakord dhe ju kundërshtojnë me argumentet tuaja.Pikëpamja e fortë e Marsit me Diellin tuaj mund të sjellë tensione, mosmarrëveshje, ndarje në marrëdhëniet tuaja dhe në përgjithësi jeta juaj personale mund të jetë një manifestim i xhelozisë apo një skandal. Për çështjet që Dielli dhe Marsi kontrollojnë mbi hartën tuaj vjetore, do të keni tendencë të jeni më intensive, më absolute, më të fortë dhe më agresive.Të jeni të kujdesshëm për aksidentet, rrëzimet dhe djegiet këtë vit.

Nëse keni lindur nga 13/8 dhe pastaj, Marsi i ditëlindjes tuaj do të kthehet tek Bricjapi. Këtë vit ka një tendencë të fortë për të qenë agresiv dhe të humbisni lehtë durimin tuaj. Mund të ketë probleme me çështjet që menduat se ishin rregulluar në të kaluarën ose që ishin lënë pas dore, veçanërisht në profesionin tuaj. Është e rëndësishme që këtë vit të vendosni çdo aspekt të jetës suaj.Kini kujdes sepse aksidentet mund të ndodhin për shkak të neglizhencës ose pakujdesisë. Impulsi dhe lëvizjet e nxituara nuk janë këshilltari më i mirë i vitit. Mosmarrëveshjet dhe grindjet e forta nuk do të jenë lehtë për t’u kapërcyer dhe të vijë pajtimi mes palëve. Është shumë e dobishme për ju këtë vit për t’u çlodhur ose për t’u çliruar fizikisht në një mënyrë pozitive në mënyrë që energjia intensive që keni dhe rutina e jetës tuaj të përditshme të ndryshojë.

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë tek Akrepi. Këtë vit të shihni tendencën për t’u përzjerë ose të merrni plane që janë përtej aftësive tuaja. Jini realistë dhe mos lejoni që entuziazmi ekstrem t’ju shkaktojë për të përfunduar atë që do të merrni. Mos t;rhiqeni nga ushqimi, kushtojini vëmendje shëndetit tuaj dhe posaçërisht çështjeve të mëlçisë nëse keni një predispozicion apo histori.Kushtojini vëmendje detajeve dhe opinioneve të të tjerëve, sepse nëse nuk e bëni këtë mund të keqkuptoni dhe të shkaktoni probleme. Të mësipërmetjanë të vërteta edhe më shumë nëse keni lindur nga 4-10/8.

Baza të qëndrueshme, kufizimet dhe seriozitet

Saturni në ditën e ditëlindjes tuaj do të jetë tek Bricjapi retrospektiv. Këtë vit ka disa sfida dhe pengesa që do ta bëjnë të vështirë për ju për të kapërcyer dhe detyrimet dhe përgjegjësitë po ju ngutin fort. Ju do të shihni gjërat më serioze dhe është mirë të mbani një qëndrim pozitiv ndaj jetës.Njerëzit me fuqi do të kenë vështirësi dhe ndoshta këtë vit të ketë probleme me babain. Në përgjithësi do të kërkojë durim dhe këmbëngulje pasi do të ketë shumë vonesa. Të mësipërmet zbatohen edhe më shumë nëse keni lindur nga 24-29/7.

Vetëdijesimi dhe zhvillimi shpirtëror

Planetet (Urani, Neptuni dhe Plutoni) veprojnë me vetëdije dhe ju ndihmojnë për të kuptuar aspektet më të thella të jetës tuaj. Gjithashtu i referohen situatave që janë ndoshta përtej dorës tuaj dhe nuk mund ta kontrolloni. Nëse në harta e kthimit tuaj diellore të këtij viti ndonjë planet bie në një qoshe të shtëpisë (1-rë – 4-të – 7-të -10-të ) do të punoj më shumë personalisht dhe duhet të jepni rëndësimbi çështjet që janë duke u zhvendosur nga eko-sistemi dhe nga qeverisja në një hartë lindjeje dhe një hartë diellore të kthimit.

Ky është një vit që tashmë janë mbledhur dhe lirimi mund të vijë me shpërthime të papritura që do të çojnë në zgjimin dhe pavarësinë. Do ju duhet të thoni lamtumirë për diçka të rëndësishme për ju, si në një marrëdhënie, një vend, mbrojtje dhe pranim nga familja dhe shoqëria, ose siguria e të njohurve dhe familjarëve.Të mësipërmet janë më të rëndësishme nëse keni lindur ditët e para të shenjës suaj.

Mundësia për të patur tendenca për të ikur këtë vit është e madhe. Mundësipër të kapërcyer problemet që do jepen gjatë vitit tuaj personal, por kujdes mos përpiqeni të largoni tensionet përmes pijeve ose varësive të tjera.Mos ndërmerrni më shumë se sa mundeni, pasi tendenca juaj për të ndihmuar të tjerët dhe për t’u dukur i dobishëm do të jetë e madhe. Ju do të jeni mjaft të ndjeshëm , dhe kjo mund t’ju çojë në zhgënjime, të lëndoheni ose të ndjeni se jeni viktimë e situatave. Mos i shkelni të tjerët dhe të përfitojnë nga ju.Të mësipërmet vlejnë veçanërisht nëse keni lindur nga 6-10/8.

Tendenca e këtij viti është të jeni i padurueshëm dhe ndoshta pak më fleksibël se zakonisht. Kini kujdes të mos humbni kontrollin kur jeni përball me të tjerët dhe mos merrni pjesë në konflikte me njerëzit e pushtetit dhe fuqisë.Individë të tillë do të përpiqen të ushtrojnë kontroll mbi ju dhe do të hyni në lojë të konfrontimit. Është e rëndësishme që këtë vit të mos përfshiheni me njerëz dhe situata që do të shkaktojnë probleme serioze. Të mësipërmet vlejnë veçanërisht nëse keni lindur nga 10-14/8.

E mire dhe kreative ditëlindja e ketij viti!