Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Kundërshtimi i Diellit ndaj Jupiterit

Kundërshtimi i Diellit ndaj Jupiterit

E vetmja pengesë është egoizmi

Nga 6 deri më 11 maj, Dielli nga Demi kokëfortë do të kundërshtohet me retrospektivën e Jupiterit në Akrepi hakmarrës, një fytyrë e vështirë për Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe për ata që kanë horoskop ose / dhe planetet personale (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsi) nga fati i 13-të deri në 18-të të shenjave të mësipërme.

Dielli është energjia jetësore dhe vetë-shprehja jonë. Por tani është e zhytur në ekzagjerimin proverbial të gjigantit të sistemit tonë planetarë. Pra, këto gjashtë ditë, universi ju jep shtysën për të marrë rreziqe të guximshme, por nuk mund t’i jepni përparësi efekteve të veprimeve tuaja. Ju mund të dëshironi të zgjeroni shumë vazhdimisht dhe pastaj të humbni entuziazmin tuaj. Jupiteri në anën e saj të mirë është fati, optimizmi, zgjerimi, rritje dhe udhëtime të gjata.

Demi është një shenjë që i reziston fuqishëm çdo ndryshimi, e pëlqen pronësinë dhe bëhet një “demi në një dyqan” për të mbrojtur arritjet e tij në materiale ose fytyra. Pra Dielli në këtë shenjë thekson këto veçori në të gjithë ne dhe këto gjashtë ditë ka vetëbesim dhe guxim në aftësitë tuaja dhe energjitë tuaja bëhen pothuajse fiksuese. Ndoshta këto gjashtë ditë në përpjekjen tuaj për të pasur sukses dhe për të fituar para ose të keni pushtetin, bëheni arrogantë dhe konkurrues.

Jeni të paduruar, doni të mësoni shumë përvoja të reja që do të dalin dhe të njihen në vende të reja. Nëse doni të këni drejtimin dhe t’ju njihin të tjerët, shikoni veten tuaj kokëfortë dhe nismat që merrni, kështu që ju nuk do të dështoni në planet tuaja. Në të njëjtën ditë ky aspekt shënohet, gjithashtu kulmon katrori i Afërditës me Neptunin.