Back
  /  Axhenda Mujore   /  Kalendari Astrologjik I muajt Gusht 2018

Kalendari Astrologjik I muajt Gusht 2018

Parashikimet  mujore – GUSHT 2018

Muaji i çlodhjes, i dashurisë, i kënaqësisë, i argëtimit dhe i pakujdesisë… Gushti është muaji në të cilin të gjithë ne ilëmë më shumë kohë të lirë vetes tonë, në momente që me të vërtetë mund të na stimulojnë që të jemi në gjendje të marrim forcat tona.Muaji Gusht është një muaj intensiv, erotik, por edhe argëtues, kështu që ngjarjet planetare do tëna  shpërblejnë për momentet e vështira që përjetuam në dy muajt e parë të verës!Le të shohim momentet e rëndësishme të muajit për çdo ditë ….

2 Gusht:katror Marsi / Urani-nerva, agresion, reagime të keqija, nxitje, aksidente. Nuk favorizon Demat dhe Ujorët.Muaji fillon intensivisht, eksplozivisht, me katrorin e Marsit dhe Uranit duke u lartësuar, duke shpërndarë shqetësimet në shenjat e kryqit të qëndrueshëm (Demat, Luanët, Akrepat, Ujorët) në dhjetëditëshin e parë.Gjithashtu kanë në hartën e tyre astrologjike personale planete afër fatittëdyshenjate mësipërme. Kini kujdes në lëvizjet, në çdo formë veprimi, ndërkohë shmangni grindjet. Këto ditë do të “rebelohen” shumë kundër një personi ose një situate që i privon ata nga ndjenja e lirisë.

7 Gusht:Afërdita në Peshore në 00:28 në mëngjes … katror Dielli / Jupiteri shtypje dhe ekzagjerime, tendencalargimi. Shmangnimarrëdhëniet publike që mund të ndikojnë negativisht në karrierën tuaj.Kujdes Luanët dhe Akrepat.Qielli në rrugë të drejt në 01:27 pasdite.Dielli nga Luanët formon katror me Jupiterin nga shenja e Akrepit (në 14) duke shpërndarë kudo nevojën për zbavitje, dashuri, mirësi dhe ekzagjerim.Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët në dhjetëditëshin edytë do të jenë pa përmbajtje në kënaqësi! Në të njëjtën ditë, Afërdita hyn në shenjën e Peshores, duke filluar një periudhë të shoqërisë dhe bashkëpunimit.Të favorizuar nga pozicioni i ri i Afërditës do të jenë deri në 8 Shtator ndjenjat e tyre, por edhe argëtimi përDashët, Luanët, Shigjetarët,Binjakët, Peshoretdhe Ujorët. Më shumë para do kenë në duart e tyre Virgjëreshat dhe Peshqit.Urani fillon rrugën retrospektive në shenjën e Demit, duke bërë një pauzë për të rivlerësuar ndryshimet që janë bërë që nga Pranvera deri në ditët e sotme në jetën e tyre,shenjat e Kryqit të qëndrueshëm (Demët, Luanët, Akrepat, Ujorët) të ditëve të para.

8 Gusht:trekëndësh Afërdita/Μarsi – dashuri intensive dhe joshje, kënaqësia e dëshirave. Favorizohen Peshoret dhe Ujorët.Një ditë plot me aventura erotike që befasojnëaty ku i’u japin mundësi disa përfaqësuesve të shenjave për të kapërcyer situata të pakëndshme të së kaluarës.Afërdita nga Peshorja formon trekëndësh me Marsin retrospektiv nga Ujori në fatin e parë. Tregime të reja erotike japin kënaqësi por edhe entuziazëm ndaj shenjave të Ajrit (Binjakët, Peshoret, Ujorët) dhe shenjat e Zjarrit (Dashët, Luanët, Shigjetarët) të cilët kanë lindur ditën e parë të shenjave. Nga shenjat e mësipërme, Dashët dhe Peshoret,  janë ata që duhet të lirohen nga përvojat e vështira të marrëdhënieve të së kaluarës dhe tani është mundësia juaj për të bërë hapin tjetër.

9 Gusht:Bashkë me Diellin / Mërkurin e favorizuar për diskutime personale, analiza të thella, mirëkuptim. Favorizoni Luanët. Dielli dhe Merkuri (retrospektiv) nga shenja e Luanit këtë ditë janë në një seancë, duke krijuar tendenca në komunikim. Ekzagjerimi shpërndahet me fjalë dhe mendime dhe pikërisht kjo është arsyeja që do të krijojë mospërputhje dhe ngatërrsa  në komunikim, pasi do të jetë një dëshirë e përhapur për të gjithë që  duan të mbizotërojnë mbi njëri-tjetrin!Demët, Luanët, Akrepat dhe Ujorët e dhjetëditëshit të parë si dhe ato me planete personale pranë gradës së 16-të, janë prekur drejtëpërdrejt nga kjo pikëpamje.

10 Gusht: Këtë të premte ka kufizime, … por edhe kushte të ngutshme në fushën e emocionevepordhe të ekonomisë. Afërdita nga shenja e Peshores, privohet nga Saturni që lëviz në shenjën e Bricjapit.Forma katrore që formojnë këto ditë ka të bëjë me Dashët, Gaforret, Peshoret, Bricjapët e dhjetëditëshit të parë si dhe ata që kanë planete personale afër fatit të tretë të shenjave të mësipërme.

11 Gusht:Eklipsi Diellor tek Luani.Eklipsi i dytë diellor i verës (por edhe viti i fundit) zhvillohet këtë ditë, nga shenja e Luanit.Eklipsi i teprimit e bën këtë ditë të verës intensive dhe motivimi i të gjithëve do të jetë e kendshme, argëtuesedhe do të ketëdashuri. Ndikojnë shenjat e kryqit të qëndrueshëm  (Demat, Luanët, Akrepët, Ujorët) në dhjetëditëshin e parë!

13 Gusht:Marsi tek Bricjapi në 03:32 të mëngjesit.Marsi retrospektiv kthehet në shenjën e Bricjapit, duke shkaktuar nervozizëm dhe tension ndaj shenjave si (Dashët, Gaforret, Peshoret, Bricjapët) të dhjetëditëshit të tretë, veçanërisht ato që kanë lindur 2 ditët e fundit të shenjës së tyre.

18 Gusht:gjashtëkëndësh Merkuri / Afërdita – takime të këndshme dhe diskutime, shoqëri, mirësjellje. Favorizohet Luani dhe Peshorja.Mesazhe të këndshme, komunikime erotike nga e kaluara, dhe takime me njerëz që do të përcjellingëzim. Merkuri (para se të kthehet në rrugë të drejtë) formon gjashtëkëndësh me Afërditën nga Peshorja. Fituesit?Dashët,  Luanët, Shigjetarët  Binjakët, Peshoret, Ujorët e dhjetëditëshit të dytë si dhe ata që kanë planete personale të afërt në fatin e 11-të të shenjave të mësipërme.

19 Gusht:Merkuri në një rrugë të drejtë në 6:18 tek Luani. – trekëndëshJupiteri / Neptuni – ëndrra, realizim, lumturi, romanca, qetësi, dashuri dhe butësi, pastron shpirtin, bëhemi si fëmijë. Favorizon Peshqit dhe Akrepat.Merkuri kthehet në rrugë të drejtë. Në të njëjtën ditë, Jupiteri dhe Neptuni formojnë trekëndësh për herë të tretë dhe të fundit duke forcuar besimin, shpresën, solidaritetin dhe duke dhënë mundësi për përmbushjen e shenjave të Tokës (Demat, Virgjëreshat, Bricjapët) dhe shenjat e ujit (Gaforrja, Akrepat, Peshqit) e dhjetëditëshit të dytë.

23 Gusht:Dielli tek Virgjëresha në  05:09 të mëngjesit

25 Gusht:Trekendëshi Dielli / Urani – mundësi dhe ndryshime të këndshme, lehtëson integrimin tonë në grupe, provojmë diçka të re. Favorizon Demat dhe Virgjëreshat.Dielli ka kaluar që nga dita 23 e muajit në shenjën tuaj të Virgjëreshës dhe këtë ditë formon trekëndësh me Uranin nga shenja e Demit. Surpriza të papritura do t’i japin gëzim dhe kënaqësi shenjave të Tokës (Demat, Virgjëreshat, Bricjapët) dhe shenjat e ujit (Gaforrja Akrepat, Peshqit) që kanë lindur në 3 ditët e para të shenjës së tyre. Këtë ditë shumë  do ndihen më të çliruar dhe entuziastë! Favor pranojnë edhe ata që kanë planet personalë pranë fatit të dytë të shenjave të mësipërme.

26 Gusht:Hëna e plotë tek Peshqit.Hëna e plotë në Gushtrealizohet këtë ditë, tek Peshqit në gradën e 3-të. Është e paraditëpozitive e verës që do ju bëjë të ndiheni dhe të kaloni momente të bukura. Kontributi pozitiv i Saturnit dhe Uranit kontribuojnë dukshëm në rezultatin pozitiv të rasteve mbi shenjat e Tokës (Demat, Virgjëreshat, Bricjapët) dhe shenjat e ujit (Gaforrja, Akrepat, Peshqit) të dhjetë ditëshit të parë.Në të njëjtën ditë katrori iAfërditës me Plutonin krijon skandale, por edhe momente pasionante dashurie … Shenjat e kryqit impulsiv (Dashët,Gaforret,Peshoret,Bricjapët) të dhjetëditëshit të tretë nuk do të jenë në gjendje për t’i rezistuar pasionevete tyre.

27 Gusht:Marsi në rrugë të drejtë në 03:02 pasdite.Marsi kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Bricjapit (fati i 28-të). Rrjedha e energjisë gradualisht po restaurohet dhe mund të veprojmë më konstruktivisht dhe të vazhdojmë në mënyrë dinamike në planet tuaja personale.

28 Gusht:Katror Merkuri / Jupiteri entuziazëm i tepruar, nuk favorizon takimet profesionale, bëhet një vlerësim i keq i fakteve, nuk favorizon fillimet e reja qoftë profesionale apo personale. Nuk favorizon Luanët dhe Akrepat.Merkuri nga Luani(në rrrugë të drejtë këtë radhë­) formon për herë të dytë një katror me Jupiterin nga Akrepi. Momentet e argëtimit jo vetëm që mungojnë, por gjithashtu kanë elementin e ekzagjerimit, e njejta gjë dhe komunikimet. Favorizojnë Demat, Luanët,Akrepat, Ujorët e dhjetëditëshit të dytë.

 

Dashi:Mbi të gjitha, mund të mendoni se përfunduat me eklipset e Korrikut, do të ishte më mirë të prisnit sepse kemi një tjetër në Gusht. E treta do të vazhdojë të na mbajë. Por do të ishte më mirë të kuptohej se eklipset nuk dënojnë, por është një lloj pune për të pastruar gjërat për të mirën tonë.Dhe në përgjithësi, gjithmonë e kryejnë mirë punën e tyre, të paktën në jetën tonë personale. Sigurisht që çdo aventurë do të vazhdojë me Marsin ende në rrugë retrospektive për gjithë muajin.Eklipsi diellor tek Luani do të zhvillohet më 11 të muajit në shtëpinë e 5-të të horoskopit tuaj diellor, rreth krijimit, fëmijëve, marrëdhënieve tuaja personale. Ndryshimet që nuk u bënënëmuajin e mëparshëm do të bëhen tani në këtë fushë.Megjithatë, ndryshimet duhet të jenë krijuese, të merreni me miqtë tuaj, fëmijët tuaj, talentet tuaja, të gjeni mënyra të vetë-krijimit dhe zhvillimit personal.Në 22 të muajit, Dielli do të hyjë në shtëpinë tuaj të 6-të ku duhet të përqendroheni në planet tuaja profesionale, në punën tuajështë koha për të kërkuar punë nëse jeni i papunë dhe të merreni me çështje.

Ditët më të mira për dashurinë: 5, 14, 15, 24, 25

Ditët më të mira në financat:4, 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27, 31

Ditët më të mira të karrierës: 4, 12, 21, 22, 31

 

Demi:Eklipset do të vazhdojnë t’ju shqetësojnë dhe këtë muaj, sepse kemi një të tretë më 11 Gusht, në shenjën e Luanit. Do të bëhet një lloj “përsëritje” duke u rikthyer në shtëpinë tuaj të 4-të lidhur me jetën tuaj të brendshme, shtëpinë tuaj dhe familjen.Çfarëdo aktiviteti që do të pakësohet deri në 22 të muajit,nuk është muaji më i mirë për t’u marrë me çështjet shëndetësore. Shqetësimet janë në çështje të natyrës profesionale, madje edhe kur jeni duke fjetur dhe nëse jeni për pushime në një vend që zgjodhët.Por pagjumësia dhe ankthi mund të krijojnë tensione. Gjëja më e mirë është që Afërdita tek Peshorja do të balancojë gjërat ku do të zgjidhet menjëherë pas eklipsit.Deri në 19 Gusht Mërkuri është nërrugë retrospektive, ku duhet të shmangni blerjet dhe investimet e rëndësishme, udhëtimet e gjata ose rinovimi i shtëpisë tuaj edhe për të zgjidhur problemet brenda familjes nuk do të jenë të suksesshme. Rregullime ndaj çështjeve financiare.

Ditët më të mira për dashurinë: 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 24, 25, 31

Ditët më të mira në financat:1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:4, 12, 21, 24, 25, 31

 

Binjakët:Nëse mendoni se keni mbaruar me eklipset bëni gabim, sepse ka një tjetër më 11 gusht, tek Luani. Kjo është pasqyra e eklipseve të mëparshme.Pra, kjo do të ndodhë në shtëpinë e 3-të të horoskopit tuaj diellor, që është shtëpia e komunikimit, duke ndikuar kështu në sundimtarin e planetit tuaj.Nuk është e nevojshme tëveproni nëse nuk është e rëndësishme, për shembull:nuk është nevoja të bëni lëvizje ose të merrni vendime, por duhet të jeni të kujdesshëm. Marrëdhëniet tuaja me vëllezërit e motrat, të afërmit në përgjithësi, komunikimet do të kontrollohen, si dhe kompjuteri ose celularin juaj.Studentët preken ende edhe nga lagjja juaj.Nëse planifikoni për ndryshime, ndoshta më mirë të mos bëni gjë tani.Gabime në fjalë me shkrimdhe të folurështë e mundur të shfaqen.Duhet të jeni të kujdesshëm me stresin. Do të ishte më mirë të rishikoni çdo plan dhe marrëdhënie dhe të jeni gati për më vonë.Hëna e plotë tek Peshqit më 26 Gusht është e fortë për financat tuaja, dhe në profesion deri atëherë dhe Merkuri do të jenë në rrugë të drejtë. Durim.

Ditët më të mira për dashurinë:5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 24, 25, 26, 27

Ditët më të mira në financat:2, 3, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 20, 26, 27, 31

Ditët më të mira të karrierës: 8, 9, 16, 17, 26, 27

 

Gaforrja:Planeti Mars i karrierës suaj është në rrugë retrospektive, dhe kjo tregon se noton në ujërat e panjohura, duket si mungesë vetëbesimi dhe drejtimi, kjo është mjaft e kuptueshme pasi  patjetër ndiheni jashtë ujërave tuaja. Çështjet profesionale duhet të zgjidhen.Ndërkohë, për shkak të eklipseve, do të ishte më mirë të përqendroheshit më shumë në familjen dhe shtëpinë tuaj, po ashtu edhe në mirëqenien tuaj personale. Planeti juaj i fuqishëm lëviz dhe prek sferën.Merkuri rekomandon një rishikim të gjërave dhe nuk propozon marrjen e vendimeve të rëndësishme për çështjet financiare dhe tëprofesionit siç është në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor.Kërkoni për informacionin që ju nevojitet nëse është i lidhur me marketingun, reklamimin, promovimin, shitjen dhe blerjen. Pas 22 Gushtit do të shkojë në shtëpinë e 3-të ku do ta fuqizojë këtë mesazh.Në rrugë të drejtë atëherë do të jeni gati për hapin tjetër. Eklipsi diellor tregon se duhet të bëhen korrigjime në lidhje me ekonominë dhe planet që mendonit se kanë ndryshuar.E mira është që ju do të jeni në gjendje të bëni këto ndryshime. Edhe pse eklipsi i diellit mund të sjellë trazira në lidhje me to.Marsi kthehet në shtëpinë e 7, do të sjellë stres në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja. Tani për tani pushoni!

Ditët më të mira për dashurinë:4, 5, 12, 14, 15, 21, 22, 24, 25, 31

Ditët më të mira në financat:2, 3, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 20, 26, 27, 31

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 3, 6, 13, 22, 29, 30

 

Luani:Do të realizohet një tjetër eklips në shenjën tuaj më 11 gusht, ku gjithsesi do të ndikojë drejtpërsëdrejti, por kjo duket të jetë më normale. Edhe një herë, thirreni për të riprovuar  veten, për të rivlerësuar situatat dhe personat në jetën tuaj.Ndryshoni imazhin dhe mënyrën e të menduarit. Por duhet të bashkëpunoni me eklipsin sepse ajo do të sqarojë shumë gjëra në jetën tuaj dhe do të pastrojë edhe trupin tuaj. Miqtë dhe shokët kalojnë në dramën e tyre, dhe krizat në marrëdhëniet e tyre, si dhe më lartë ndaj jush në punën tuaj.Do të qetësoheni nëse  bashkëpunoni në çështjet shëndetësore.Edhe pse Korriku ishte mjaft dramatik për ju, kjo do të ndryshojë tani. Vonesa në financa ka mundësi të ndodhë me rrugënretrospektive të Marsit deri më 19 Gusht.Cilado qoftë shenja juaj, muaji do të jetë pozitiv në këtë pjesë vetëm nëse nuk keni besimine duhur.Ndryshimet ndodhin si në jetën tuaj profesionale ashtu edhe në jetën personale. E rëndësishme është në 23 ku Dielli hyn në shtëpinë tuaj të 2, dhe tani që Merkuri do të jetë në një rrugë të drejtë, deri atëherë të gjitha do të fillojnë të rrokullisen në rrugën e tyre normal.

Ditët më të mira për dashurinë:4, 5, 12, 14, 15, 21, 24, 25, 31

Ditët më të mira në financat:1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 14, 15, 24, 25, 31

 

Virgjëresha:Megjithë eklipset, muaji shkoi mirë për ju. Më 10 Korrik zhvendosja e Afërditës në shenjën tuaj ku do qëndrojë deri më 7 Gusht,do të sjellë efekte pozitive në financat dhe mundësitë e tjera që do t’ju ndihmojnë në shtëpinë tuaj financiare dhe për çështje të tjera.Dielli më 22 Gusht gjithashtu lëviz në shenjën tuaj, kështu që në këtë mënyrë po specifikoni një kohë shumë të bukur për ju.Por me eklipset nuk mbaruam.Eklipsi Diellor më 11 Gusht tek Luanët do të zhvillohet në shtëpinë tuaj të 12-të, ku ndodh të jetë sundimtari i shtëpisë tuaj të 12-të. Pra, do të ndodhë një lloj zgjimi ku mund të ndodhë në botën tuaj shpirtërore, ku ata do të përcaktojnë veprimet dhe vendimet tuaja të mëvonshme. Shëndeti juaj përmirësohet dhe do të shqyrtojë shumë nga shqetësimet tuaja.Pra, duket se eklipsi është neutral për ju, ku do keni mundësinë të qetësoheni, të mendoni, të shikoni veten për t’u përgatitur për Vjeshtën.

Ditët më të mira për dashurinë:5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27

Ditët më të mira në financat:5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 3, 6, 7, 10, 11, 19, 20, 29, 30

 

Peshorja:Një tjetër eklips diellor do të zhvillohet më 11 Gusht, në shenjën e Luanit, ku do të testojë përsëri marrëdhënien tuaj me të tjerët. Do të ketë një paqëndrueshmëri relative. Marrëdhëniet e mira natyrisht do të mbijetojnë. Ndryshimet në muajin e mëparshëm mund të mos jenë përfunduar, por do të vazhdojnë dhe këtë Gusht.Me eklipset në shtëpinë tuaj të 11-të, dhe Dielli juaj atje, do të fokusoheni në miqësinë tuaj, në qëllimet tuaja për të ardhmen, në jetën tuaj shoqërore dhe në zhvillimin tuaj. Ju do të hasni shumë sfida dhe ndoshta do t’ju duhet të shqyrtoni disa prej këtyre planeve dhe qëllimeve, si dhe miqësitë tuaja.Mund të ketë probleme me kompjuterët, por edhe blerjet për disa pajisje do të jenë të mira.Plutoni ende në një rrugë retrospektive këtë muaj, por edhe Jupiteri në shtëpinë tuaj të 2 në financat në rrugë të drejtë ndoshta sjellin rezultate të mira.Më 23 të muajit, pasi Dielli do të kalojë shenjën e Virgjëreshës, do të formojë disa pikëpamje mjaft të mira, kështu që financat do të jenë mjaft të mira.Çështjet e dashurisë dhe marrëdhëniet do të jenë disi më të ndërlikuara tani. Madje edhe për beqarët, gjërat do të jenë ndryshe, do bëjnë njohje të reja, pjesa tjetër do të ndihet e pasigurtë në një marrëdhënie dhe kjo mund të shkaktojë probleme. Nuk është periudhë e mirë për të marrë vendime për një marrëdhënie.Mund të takoni disa njerëz nga e kaluara pasi Marsi retrospektiv kthehet në shtëpinë tuaj të 4-të më 13 të muajit.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 5, 6, 13, 14, 15, 22, 24, 25, 29, 30

Ditët më të mira në financat:4, 5, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 26, 27, 31

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 8, 9, 10, 11, 20, 31

 

Akrepi:Një tjetër eklips diellor mund të shkundë profesionet tuaja këtë muaj. Kërkohen ndryshime dhe korrigjime. Megjithatë, ndryshimet që do bëni janë pozitive dhe të kënaqshme. Ju do të shihni rezultatet e eklipseve 6 muajt e ardhshëm.Nga ana tjetër duhet të merreni me konkurrencën intensive dhe sjelljen negative të të tjerëve. Kujdesuni për shëndetin tuaj, sepse do të vazhdoni të punoni shumë dhe kjo do të krijojë më shumë stres. Sigurohuni të jeni mjaft të relaksuar dhe të fuqizoni veten në mënyra të ndryshme.Përveç kësaj dhe Marsi në rrugë retrospektive është një faktor shtesë stresues.Shmangni ndryshimet në vetvete dhe në përgjithësi.Marrëdhëniet tuaja personale marrin frymësi dhe Afërdita ndryshon rrugën e saj.Financat do të përmirësohen.Jupiteri në rrugë të drejtënga 10 Korriku, do japë shumë më tepër në këtë fushë dhe gjithçka duket sikur po shkon mirë.

Ditët më të mira për dashurinë:4, 5, 14, 15, 24, 25, 31

Ditët më të mira në financat:8, 9, 16, 17, 19, 20, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 10, 11, 20, 31

 

Shigjetari:Një eklips tjetër do t’ju bëjë të valonibrenda vetes këtë muaj, që do të ndodhë në Gusht tek Luani.Kjo është një përsëritje e eklipsit të mëparshëm diellor të Korrikut që do të zhvillohet në shtëpinë tuaj të 9-të dhe do të ndikojë në studentët tuaj, idetë dhe besimet tuaja, udhëheqësit shpirtërorë, ata që udhëtojnë larg dhe ataqë merren me çështje ligjore,çështjet politike dhe profesionale.Tregon se ka ende kaos këtu.Në muajt e gjashtë të ardhshëm do të shihni edhe rezultatet e këtyre eklipseve dhe ndryshimet që do të ndodhin. Shmangni udhëtimin nëpër ditët e eklipsit.Probleme mund të kenë njerëzit tuaj nga mjedisi juaj i afërt me marrëdhëniet ose martesën e tyre.Sidoqoftë kyeklips është një muaj mjaft pozitiv. Merkuri, i cili është planeti i karrierës suaj, do të jetë në drejtimin e duhur më 19 Gusht dhe më pas do të merrni lajme të mira për promovimin e diçkaje tjetër në lidhje me punën dhe profesionin tuaj.Ju mund të merrenime çdo gjë që lidhet me kompanitë e huaja, jashtë shtetit në përgjithësi dhe investimet.Ndoshta gjërat ngadalësohen, por financiarisht, gjërat do të jenë të mira.Të jeni më të kujdesshëm në lidhje me çështjet personale, për shembull, nëse bie në dashuri me dikë.Deri në datën 19 të muajit, kujdes.Kujdes ndaj stresit.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 5, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 24, 25, 29, 30

Ditët më të mira në financat:4, 8, 9, 12, 16, 17, 21, 22, 26, 27, 31

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 3, 6, 7, 10, 11, 19, 20, 29, 30

 

Bricjapi:Dhe ndërkohë mendoni se gjithçka ka mbaruar, Gushti ka një tjetër eklips në shenjën e Luanit më 11 të muajit. Kjo do të ndodhë në shtëpinë tuaj të 8-të, dhe çështjet e vdekjes do jushqetësojnë, ndoshta bashkë me të në aspektin e ekzistencës dhe psikologjike, dhe paranormale por edhe kryesisht ekonomike.Sidoqoftë, mirë do ishte të mos merrni përsipër qëllimet tuaja. Ndryshimet dramatike do të ndodhin me financat e partnerit tuaj ose me marrëdhënien me partnerin tuaj. Shëndeti juaj do të jetë i mirë.Urani që është në financat tuaja do të fillojë rrugën retrospektive e tij më 7 Gusht për një kohë të gjatë.Mund të ketë disa vonesa në çështjet e lidhura me paratë, por kjo do të jetë një kohë e mirë për të parë gjërat dhe për të përmirësuar strategjinë tuaj dhe mënyrën se si i menaxhoni ato, megjithëse besoj se jeni të detyruar ta bëni këtë.Por kjo nuk do të thotë se do të ndaloni të merreni me atë që po bëni thjesht duhet të jeni më të kujdesshëm sa i përket parave dhe menaxhimit.

Ditët më të mira për dashurinë:2, 3, 5, 8, 9, 10, 11, 14, 15, 20, 24, 25, 31

Ditët më të mira në financat:4, 8, 9, 12, 16, 17, 21, 24, 25, 26, 27, 31

Ditët më të mira të karrierës:5, 14, 15, 24, 25

 

Ujori:Një tjetër eklips do të provojë lidhjen tuaj ose martesën tuaj dhe kjo është eklipsi diellor i 11 Gushtit, në shenjë që është përballë jush, tek Luani. Duket se në njëfarë mënyre, marrëdhënia juaj po kalon një krizë dhe duhet të jeni më të duruar.Sidoqoftënjë gjë është e sigurt,se vetëm marrëdhëniet e mira dhe të forta mbijetojnë.Karriera dhe profesioni juaj do të jenë më të rëndësishme për ju, ku tani duhet të jeni gati për hapin e ardhshëm.Megjithatë, Urani tregon se interesi juaj është ende i fokusuar në shtëpinë tuaj të 4-të të lidhur me jetën tuaj personale, familjen dhe shtëpinë tuaj. Sfida do të jetë që të ketë sukses në të dyja fushat. Shëndeti juaj ka nevojë për vëmendje deri më 22 Gusht, me Marsin në rrugë retrospektive në shenjën tuaj për t’ju lënë.Ankthin mund tapërballnidhe me financat tuaja, megjithëse e gjeni veten në një rreth të begatë, duhet të punoni më shumë. Eklipsi do të testojë marrëdhëniet tuaja dhe miqësitë tuaja. Hëna e plotë në Peshqit më 26 të muajit do të sjellë mundësi romantike për beqarët por gjithashtu një mundësi për pajtim për të angazhuarit.

Ditët më të mira për dashurinë: 2, 3, 5, 10, 11, 14, 15, 20, 24, 25, 31

Ditët më të mira në financat: 8, 9, 16, 17, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 31

 

Peshqit:Më shumë ndryshime në vendin tuaj të punës dhe shëndetit tuaj do të ndodhin këtë muaj. Eklipsi diellor tek Luani do të zhvillohet më 11 Gusht në shtëpinë e 6-të diellore të horoskopit tuaj.Gjithashtu ndikon sundimtari i kësaj shtëpie.Ky muaj ka mundësi të ketë ndryshime në vendin e punës.Megjithatë, nga ana tjetër, Jupiteri në rrugën e drejtë do t’ju japë mundësi për të bërë ndryshime pozitive në punën tuaj, sidomos për beqarët profesionist, do t’ju jap mundësinë të zgjerohet, do bëhet edhe më produktiv, por gjithashtu do jenë me fat ata që kërkojnë për punë këtë kohë.Ky favor do ta mbajë gjithë muajin, dhe hëna e plotë në shenjën tuaj do japë shumë, si ekonomike dhe emocionale.Marsi, në rrugë retrospektive, në financa, do të sjellë disa vonesa ekonomike, por gjithashtu mund të ndiheni të pasigurt rreth tyre.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 5, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 24, 25, 29, 30

Ditët më të mira në financat:1, 2, 3, 6, 8, 9, 13, 16, 17, 22, 26, 27, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:8, 9, 16, 17, 19, 20, 26, 27