Back
  /  Axhenda Mujore   /  Kalendari Astrologjik i muajit Shtator 2018

Kalendari Astrologjik i muajit Shtator 2018

Parashikimet  mujore – SHTATOR 2018

Muaji i parë i vjeshtës fillon në mënyrë dinamike, me disa ngjarje dhe aspekte astrologjike të rëndësishme që tregojnë se shumë zhvillime të reja ndodhin në jetën tonë në këtë periudhë.Lajmi pozitiv i muajit është se Jupiteri nga Akrepi formon pikëpamjen e gjashtëkëndëshit me Plutonin nga Bricjapi (grada e 18-të) që do të kontribuojë në zhvillimin, fuqin, suksesin, dallimin, pushtimin e shenjave të Tokës (Demat, Virgjëreshat, Bricjapët) dhe Shenjat e Ujit (Gaforret, Akrepat, Peshqit) në dhjetë ditëshin të dytë.

Përfaqësuesit e mësipërm të cilët kanë lindur në dhjetë ditëshin e tretë të jetës suaj, do të mundeni të shikoni nga 20/9 fatin të jetë më shumë në anën tuaj pasi Jupiteri do kaloj në vazhdim në dhjetë ditëshin tuaj.Një tjetër karakteristikë pozitive e këtij muaji është se Saturni vazhdon të jetë në një tërheqje pozitive me Uranin këtë muaj, fakt se janë të ngutshëm dhe të jenë kushtetqë mund të përjetojmë, realizmi do të jetë në gjendje të japë rezultate pozitive por edhe ndryshime që do të kontribuojnë në zhvillimin tonë të mëtejshëm. Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit për 2 ditët e para, kalojnë një muaj që përfundimisht do të japë fryte.Në momentet e vështira të muajit, duke përfshirë edhe Hënën e Re që ndodh më 9 Shtator në shenjën e Virgjëreshës, nuk do të mungojnë gabime, konfuzioni dhe keqkuptime në këtë kohë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë.

Shpërthyese Hëna e Plotë e muajit nga Dashi më 25 Shtator do të testojë pikat e forta të Dashit, Gaforres, peshores, Bricjapit të dhjetë ditëve të para, ku do të jenë nën presion për të zgjidhur problemet e rëndësishme në jetën e tyre.Në fund nga 19 Shtator e më tej, me mospërputhjenme Marsin – Urani pritet të jetë i zjarrtë dhe revolucionar në zhvillimet, me shumë përshtatje të qeverisë, por nuk do mungojnë nervat, revolucioni, por edhe zhvillimet që do ta shkaktojnë.

Le të shohim të gjitha aspektet astrologjike të muajit Shtator 2018

3 Shtator:Merkuri nga Luani formon gjashtëkëndësh me Afërditën nga shenja e Peshores deri në graden 25. Dita është e favorshme për komunikimet rreth emocioneve, planeve krijuese, marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve. Të favorizuar të ditës janë Luanët, Shigjetarët dhe Binjakët, Peshoret, Ujorëtnë dhjetë ditëshin e tretë, por edhe ata që kanë planetë personalë pranë fatit që formohen pikëpamjet.Gjashtëkëndësh Merkuri- Afërdita – takime të këndshme dhe diskutime interesante, të gjitha bëhen mirë dhe me mirësjellje. Luanët dhe Peshoret janë të favorizuar.

6 Shtator:Merkuri e bën kalimin e tij tek shenja që është sundimatr në shenja e Virgjëreshës, duke dhënë një frymë analitike dhe rehati komunikuese, në mënyrë që të strukturoni më mirë programin tonë për vjeshtën që fillon.Deri më 22 Shtator është një kohë e mirë për organizimin e projekteve, marrjen e vendimeve, lidhjen e marrëveshjeve dhe zhvillimin e qetë të aktiviteteve të komunikimit. Më të favorshmet do të jenë Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit.Saturni kthehet në rrugë të drejtë në shenja e Bricjapit dhe Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët në dhjetë ditëshin e parë do të hyjnë në fazën e zgjidhjeve praktike për të trajtuar dhe menaxhuar situatat që i kanë shqetësuar gjatë këtij viti.Merkuri tek Virgjëresha në 03:39.Saturni në rrugë të drejtë tek Bricjapi në 10:10

7 Shtator:Këtë ditë formohet një trekëndësh i madh në shenjat e Tokës, midis Merkurit nga Virgjëresha, Saturnit nga Bricjapi dhe Urani nga shenja e Demit.Dita është ideale për marrëveshje, vendime, nisma, komunikime, projekte të reja që mund të jenë me sukses dhe afatgjata.Dita favorizon ndërtimin e qëndrueshëm të planeve, ndërkohë mënyra e strukturuar e të menduarit do të japë një kontribut të rëndësishëm në progres, por edhe në kapërcimin e pengesave.Të favorizuarit e ditës janë Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë, por edhe ata që kanë planetë personale afër fatit të dytë të shenjave të mësipërme zodiakut.Në të njëjtën ditë, Dielli nga Virgjëresha e kundërshton Neptunin (graden e 15-të), dhe nuk do të mungojnë rrëfimet, ngatërrimet, rehati, e shenjave të n (Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit) të dhjetë ditëshit e dytë dhe për ata që kanë planetë personalë të afërt me fatin e mësipërm të zodiakut.Trekëndësh Merkuri- Urani – ka origjinalitet dhe ndryshim pozitiv, diskutime interesante, punë në fushën e informacionit. Favorizohen Virgjëreshat dhe Demat.Trekëndësh Merkuri – Saturni – përgjegjësia dhe serioziteti, ,ndihmë e rëndësishme, këshilla dhe përmbushja e qëllimeve.Favorizojnë Virgjëreshat dhe Bricjapët.Në kundërshtimDielli-Neptunijepni premtime që nuk janë plotësuar, qëllimet dhe vendimet e gabuara nuk janë objektive. Kurthe. Të kenë kujdes Virgjëreshat dhe Peshqit.

8 Shtator:Afërdita para pak se të shkontenga shenja e Peshores formon pikëpamje katrore të Marsit nga shenja e Bricjapit në graden e 29-të. Këtë ditë duhet t’i kushtojmë vëmendje menaxhimit të emocioneve dhe të ekonomisë. Nuk do mungojnë pasionet të cilat do të lenë ndjenjë të fuqishme tek ata që nuk janë të kënaqur. Favorizohen Dashët,Gaforret, Peshoret,Bricjapët që kanë ditën e fundit të shenjave të tyre.Katrori Afërdita-Marsi- kujdes krijohen grindje në një marrëdhënie. Mos kërkoni nga të tjerët. Nuk favorizon Peshoret dhe Bricjapët.

9 Shtator:Afërdita hyn në shenjën e dobësisë së saj, Akrepit dhe deri në fund të muajit do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë. Me Afërditëm nga ky pozicion, pasioni luan një rol udhëheqës në këtë kohë, por është e rëndësishme që ta shfrytëzoni këtë pasion në mënyrë krijuese.Të favorizuarit në fund të muajit në dashuri, gëzim, argëtim do të jetë Gaforrja, Akrepat, Peshqit dhe Dashët, Virgjëreshat, Bricjapët e dhjetë ditëshit të parë. Peshoret dhe Dashët do të jenë në gjendje të rrisin përmbajtjen e portofolit të tyre në këtë kohë.Në të njëjtën ditë, Hëna e Re e Shtatorit zhvillohet në graden e 17-të të shenjës së Virgjëreshës. Kjo Hënë e re vjen të na ri-freskoje  rutinën tonë të përditshme dhe programin e punës. Do të jepen mundësi të rëndësishme biznesi por nuk do të mungojnë konfuzionet, mashtrimet dhe nagtërrimet, sidomos për shenjat (Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit) në dhjetë ditëshine dytë.Hënë e re tek Virgjëresha.Afërdita tek Akrepi – 10:26

11 Shtator:Marsi e bën kalimin e tij në shenjën e Ujorit duke formuar edhe një herë kaatror me Uranin nga shenja e Demit. Reagime kolektive të rëndësishme priten në këtë periudhë dhe është mirë të jemi të kujdesshëm në lidhje me veprimet tona, që nga fundi i Shtatorit vepronEklipsi i Hënës që paraprin shenjën e Ujorit.Më e ngutshme do të jetë për Demat, Luan;t, Akrepat dhe Ujorët e dhjetë ditëshit të parë. Gjashtëkëndëshi i Juiterit me Plutonin dhe pjesëmarrja pozitive e Diellit nga shenjë e Virgjëreshës (grada e 18-të) u ofrojnë këto ditë rritje të konsiderueshme dhe perspektivë progresi për Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë.Marsi tek Ujori në 2:50gjashtëkëndësh Dielli-Jupiteri – falja dhe rindërtimi i forcave, mendimet për të ardhmen dhe filozofia. Favorizon Virgjëreshat dhe Akrepat.Trekëndëshi Dielli-Plutoni – tejkalimi i vështirësive, fuqia, përmbushja, kushtet e duhura, pikëpamjet pozitive për investime. Favorizon Virgjëreshën dhe Bricjapin.

12 Shtator:Afërdita nga Akrepi në kundërshtim meUranin nga shenja e Demit (do të ketë dykundërshtimebrenda vjeshtës). Tendencat çliruese mbizotërojnë këtë periudhë në jetën e Demit, Luanëve, Akrepat,Ujorët e dhjetë ditëshit të parë(sidomos ata që kanë lindurdy ditët e para të lindjes së tyre).Ndryshojnë dëshirat, marrëdhëniet, por edhe kushtet në jetën e shenjave të lartpërmendura, por edhe për ata që kanë planetë personalë të afërt me fatin e dytë të shenjave të mësipërme.Gjashtëkëndësh Jupiteri- Plutoni – mbrojtja dhe ndihma, maturia dhe serioziteti, ndryshimet që çojnë në më të mirën. Favorizon Akrepat dhe Bricjapët.Në kundërshtimi Afërdita-Urani – pikëpamje negative e marrëdhënieve tona personale. Përqëndroni nervat tuaja dhe mos merrni vendime, sepse nuk do t’i mbani ato, bashkëpunimet dhe marrëdhëniet do të shpërndahen shpejt dhe papritur. KujdesAkrepat dhe Dashët.

13 Shtator:Menjëherë pas kundërshtimit të Afërditës me Uranin,  kemi formimin e një gjashtëkëndëshi midis Afërditës dhe Saturnit.Ajri i ndryshimit shfaqet në jetën e shenjave të përmendura në paragrafin e mësipërm mund të kurorëzohet me sukses dhe në mënyrë të qëndrueshme, edhe pse për momentin mund të prishë ose edhe t’jutremb.Këtë ditë Gaforret-Bricjapët dhe Virgjëreshat-Peshqit e dhjetë ditëshit të parë mund të presin kushte që do t’i shpërblejnë dhe t’i konfirmojnë ato në të gjitha nivelet.Gjashtëkëndëshi Afërdita-Saturni – ndihma dhe mirëkuptimi ekziston ekuilibri, sjell suksese, stabilitet dhe koncesione reciproke. Favorizon Akrepat dhe Bricjapët.

14 Shtator:Kundërshtimi që Merkuri krijon me Neptunin krijon një prirje të përkohshme konfuzioni, keqkuptimi dhe vonesa në komunikim. Mendja mund të jetë pak e paqartë sot dhe ka gabime. Kujdes nga gënjeshtra dhe mashtrime.Ndikohen Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë dhe ato me planetë personale pranë fatit së 15-të të shenjave të Kundërshtimi Merkuri-Neptuni – gënjeshtra dhe mosbesueshmëri. Kalimi negativ për emërimet e biznesit dhe komunikimit. Nuk favorizon Virgjëreshat dhe Peshqit.

16 Shtator:Merkuri nga shenja e Virgjëreshës formon trekëndësh me Plutonin dhe gajshtëkëndësh me Jupiterin dhe kjo ditë është ideale për negociata, biseda, kontakte dhe njohje të suksesshme që do të mund të kenë një zhvillim të fortë dhe progresiv.Favorizohen Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë janë gjithashtu të favorizuar, si dhe ato me planetet personale pranë fatin e 18 të shenjave të mësipërme.TrekëndëshMerkuri-Plutonibisedime dhe kushte pozitive. Favorizon Akrepat dhe Bricjapët.Gjashtëkëndësh Merkuri- Jupiteri biseda dhe vendime të drejta. Favorizohen Akrepat.

19 Shtator:Edhe një herë ky vit, keni kulmin e katrorit mes Marsit nga Ujori dhe Uranin nga shenja e Demit. Dita ka nevojë për vëmendje të madhe në çdo veprim, në gjendjen revolucionare, shpërthyese ose në ngjarjet e papritura që do të shkaktojnë një reagim të fortë.Shenjat e kryqit të fiksuar Demat, Luanët, Akrepat, Ujorëte dhjetë ditëshit të parë dhe ato me planetë personale pranë fatit të parë të shenjave të mësipërme janë të ndikuara drejtpërdrejt nga ky aspekt dhe janë marrësit e drejtpërdrejtë të ngjarjeve të papritura që do të shkaktojnë këto ditë.Katror Marsi-Urani – nervat, aksidentet, impulset e tepruar, gjendjet e këqija dhe negative, reagimet e këqija, lodhja. Të kenë kujdes Demat dhe Ujorët.

21 Shtator:Dielli dhe Merkuri nga shenja e Virgjëreshës janë në këtë ditë bashkë në fati i 28-të. Gjëja pozitive e ditës është që ne mund të lëvizni me besim dhe dinamikë në plane dhe programe që ndikojnë në jetën dhe punën tuaj.Elementi negativ i ditës është që të shfaqni tendenca posesive dhe egoiste në komunikimet njerëzore. Favorizohen Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të tretë dhe ato me planetë personale pranë fatit të 28-të të shenjave të mësipërme.Bashkë Dielli–Merkuri  debate të thella dhe zgjidhja e çështjeve personale. Favorizohen Virgjëreshat.

22 Shtator:Merkuri bën hyrjen e tij në shenja e ajrit impulsiv, Peshoren duke i kthyer mendimet dhe interesin tonë në art, bukuri, marrëdhënie. Ditët e ardhshme do të na ndihmojnë të jemi në gjendje të diskutoni më shumë në mënyrë diplomatike dhe harmonike me mjedisin tonë, duke gjetur ekuilibrin në marrëdhëniet tona.Vendimet nuk do mungojnë. Shenjat që favorizohen janë të ndikuar pozitivisht janë Binjakët, Peshoret, Ujorët dhe Dashët, Luanët, Shigjetarët.Merkuri tekPeshorja.

23 Shtator:Dielli bën hyrjen e saj në shenjën e Peshores dhe vjeshta fillon zyrtarisht! Shenjat e Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të cilët kanë lindur 2 ditët e para të shenjës së tyre ndjejnë presion dhe kufizim intensiv në këtë ditë për shkak të situatave që kanë përjetuar dhe lënduar ato.Disa ndërgjegje të pakëndshme dhe fjalë të ashpra nuk do të mungojnë pasi Merkuri nga Peshorja formon një katror me Saturnin.Katror Merkuri-Saturni – (Dielli tek Peshorja), presioni, për fillimet e reja, lodhje. Nuk favorizohen Peshoret dhe Bricjapët.

24 Shtator:Idetë e reja, socializimi intensiv, nismat e këndshme, të njohjeve të reja, si dhe komunikimet interesante shpërndajnë ajrin e optimizmit këtë ditë! Trekëndëshi Merkuri nga Peshorja nga Ujori favorizon të gjitha llojet e aktivitetit të komunikimit.Të favorizuar Binjakët, Peshoret, Ujorët dhe Dashët, Luanët, Shigjetarët e dhjetë ditëshit të parë dhe ato me planeteve personale pranë fatit të 3-të të shenjave të mësipërme.Trekëndëshi Merkuri – Marsi kalimi krijues, fillimet e reja favorizohen, pazare dhe lëvizje. Favorizohen Ujorët dhe Peshoret.

25 Shtator:Dashët, Gaforret, Peshoret, Bricjapët e dhjetë ditëshit të pare dhe ato me planetë personale afër fatit të dytë të shenjave të mësipërme testohen në të gjitha nivelet.Hëna e plotë tekDashi.

26 Shtator:Katrori Dielli-Saturni – lodhje dhe zvarritje, shmangni kontaktet me njerëzit lart jush dhe fillimet e reja. Nuk favorizojnë Peshoret dhe Bricjapët.

28 Shtator:Pikëpamja e fundit e muajit është pozitive, optimiste dhe kërkon veprim dhe iniciativë. Dielli nga Peshorja formon një trekëndësh me Marsin nga shenja e Ujorit dhe dinamizmi, vendosmëria, por mbi të gjitha iniciativa, janë elemente thelbësore që mund të ndihmojnë në kërkimin dhe arritjen e ndonjë qëllimi të dëshiruar.Binjakët, Peshoret, Ujorët dhe Dashët, Luanët, Shigjetarët i dhjetë ditëshit të parë dhe ato me planetë personale afër fatit të katërt të shenjave të mësipërme. Trekëndësh Dielli–Marsi fillime të reja, të suksesshme. Favorizon Ujorët dhe Peshoret.

30 Shtator:Plutoni në rrugën e duhur në 22:22

 

Dashi:

Këtë muaj do të keni mundësi për të përmirësuar aftësitë tuaja dhe gjithashtu për të bërë përpjekjet tuaja personale për të arritur dhe për të bërë ndryshimet që ju nevojiten. Shtëpia juaj 6 do jetë ende e fortë deri në 22 të muajit.Pra, kjo periudhë është pozitive për të kapërcyer detyrimet e përditshme që duhet të bëhen. Megjithatë, duket se është një periudhë pozitive edhe në financat tuaja.Më 22 Shtator, Dielli hyn në shtëpinë tuaj të 7 dhe pritet të ketë një aktivitet të mprehtë për çështjet e dashurisë dhe marrëdhënieve personale, si dhe bashkëpunimet.Më 9 Shtator dhe Afërdita në shtëpinë tuaj të 8, do të jeni shumë afër tek Juiteri, duke ofruar mundësi shumë të mira dhe do të rezultojë në zgjidhjen e borxheve, duke ndihmuar për të bërë vendbanime por në përgjithësi duke sjellë një ekuilibër me paratë tuaja.

Ditët më të mira për dashurinë: 2, 3, 11, 12, 13, 22, 23

Ditët më të mira të parave: 1, 2, 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 27, 28

Ditët më të mira të karrierës:  1, 8, 9, 17, 18, 19, 27

Demi:

Pas eklipseve do të keni mundësi të shijoni jetën tuaj më shumë. Shtëpia e 5 do të jetë ende e fortë deri në 22 të muajit, dhe kjo do të thotë më shumë krijim dhe kënaqësi për ju. Është një kohë e mirë për të planifikuar aktivitetet tuaja. Shëndeti përmirësohet, por edhe nga një këndvështrim ekonomik, lëvizja e shpejtë e Merkurit duket sjellë njëfarë progresi ekonomik dhe evolucioni.Deri në 22, Merkuri në shtëpinë tuaj të 5-të fitimi do të fitojë nga burime të ndryshme që do t’ju kënaqin. Gjithashtu, shtëpia juaj e 6-tëdo të jetë e mundur deri më 22 Shtator, ndërkohë në të njëjtën kohë Marsi kthehet në shtëpinë tuaj të 10-të, që do të thotë më shumë kërkesa dhe veprimtari intensive në vendin e punës.Megjithatë, është koha për të punuar shumë dhe të filloni sezonin e ri në mënyrë dinamike.Afërdita sundimatri i horoskopit tuaj do të shkojë në shtëpinë tuaj të shtatë në 9 të muajit ku do të rrisë suksesin tuaj dhe popullaritetin me të tjerët duke ndihmuar në marrëdhëniet tuaja personale dhe profesionale.

Ditët më të mira për dashurinë: 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 24, 25, 31

Ditët më të mira të parave: 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës: 4, 12, 21, 24, 25, 31

Binjakët:

Me Neptunin nga Qershori të ndikojë në çështjet e biznesit, tani është koha për të zgjidhur dhe drejtuar vëmendjen tuaj ndaj çështjeve personale. Për momentin, profesionalet duken disi të paqarta ose edhe të qëndrueshme, dhe kjo kërkon që ju të jeni të vëmendshëm.Çështjet do t’ju interesojnë personalisht më afër me shtëpinë tuaj, familjen tuaj ose jetën tuaj të brendshme në përgjithësi, siç janë lëndimet e kaluara dhe përvojat.Sidoqoftë keto do shqetësojnë shpirtintuaj.Nga ana tjetër, Hëna e Re pritet të sqaroj peizazhin për të hequr qafe stresin dhe për të shëruar veten nga ajo që ju intereson dhe ju ka lënduar. Atëherë do të jeni në gjendje të merrni të drejtën vendimet dhe do të ketë progres.Deri në 22 të këtij muaji, natyrisht Dielli bashkë mePlutonin do favorizojnë mjaft lëvizjet tuaja, planet dhe kontaktet të biznesit tuaj dhe do të ketë mundësi për punëkërkuesit (10-16 Shtator).

Ditët më të mira për dashurinë: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24

Ditët më të mira të parave :1, 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29

Ditët më të mira të karrierës: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24

Gaforrja:

Merkuri në shtëpinë tuaj të 3-të me financat tuaja, ju nxit që marketingu dhe reklamimi, komunikimi ose diçka e ngjashme janë çështje për të cilat duhet të përqendroheni.Gjithashtu favorizon shitjet dhe tregjet, kontaktet dhe komunikimin, si dhe të mësuarit dhe gjithçka, pavarësisht nëse jeni kryesisht profesionist të lirë ose ofroni disa shërbime.Më 22 Shtator, Dielli në shtëpinë tuaj të 4-të, e kthen vëmendjen tuaj në çështjet familjare dhe personale, sidomos për të mbështetur anëtarët tuaj ose për të zgjidhur çështjet me këtë shtëpi.Mars tani do t’ju mbush me energji dhe besim për të patur përparim në biznes dhe partneritete, dhe më vonë në shtëpinë tuaj të 7-të, do t’ju japë një shtysë të re në marrëdhëniet personale.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 8, 9, 13, 17, 18, 19, 22, 23, 27

Ditët më të mira të parave: 1, 4, 5, 7, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29

Ditët më të mira të karrierës: 1, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 29, 30

Luani:

Marsi në shtëpinë tuaj të 9-të, përqendron vëmendjen tuaj më shumë në çështjet ekzistenciale dhe filozofinë, por nga pikëpamja praktike lidhet me çështjet e arsimit të lartë, udhëtimit dhe sipërmarrjes.Megjithatë, nga ana tjetër, financat tuaja duket se janë në një drejtim pozitiv dhe kjo do t’ju ndihmojë shumë. Ju do të shpenzoni për veten dhe të tjerët, por është gjithashtu një kohë e mirë për të marrë vendime pozitive në lidhje me çështjet financiare në mënyrë që të mundeni t’i rregulloni ose t’i vendosni ato në një rregull.Deri më 22 Shtator, duhet të jeni të organizuar. Afërdita në shtëpinë tuaj të 4-të do ju ndihmojë t’ju sjell dashuri dhe qetësi ndërkohë ankthi do largohet që ka qenë mjaft i fortë në muajt e fundit.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 8, 9, 13, 17, 20, 21, 22, 23, 27

Ditët më të mira të parave: 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 3, 13, 22, 23, 27, 28

Virgjëresha:

Deri më 22 Shtator do të kaloni një periudhë ku do të gëzoni dhe do të kujdeseni për veten tuaj. Ju do të fokusoheni në atë që jeni të interesuar, do të keni mundësinë të shihni gjërat në një dritë të ndryshme dhe të lidhni dallimet tuaja me të tjerët.Merkuri do të ulet në horoskopin tuaj dhe kjo do të thotë që një periudhë e fuqishme dhe mjaft aktive fillon për ju. Prania juaj e fortë do të sundoj kudo, si në jetën tuaj personale dhe në profesionalen tuaj.Mundësitë dhe suksesi do të vijnë, dhe imazhi juaj personal do të jetë i freskët. Nga pikëpamja ekonomike, gjërat duken më të përmirësuara dhe do të ketë favor edhe pas 22 Shtatorit, pasi Dielli dhe Merkuri kanë mjaft për t’ju dhënë.

Ditët më të mira për dashurinë:2, 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24

Ditët më të mira të parave:2, 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24          

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 9, 18, 19, 29, 30

Peshorja:

Tani është mundësia për të bërë ndryshimet që duhen bërë, është koha të merrni përgjegjësinë për lumturinë tuaj personale. Lajmi i mirë është se do të ndiheni mirë me veten. Ju do të përqendroheni edhe më shumë në veten tuaj të brendshëm dhe do të keni mundësinë të shihni gjërat nga ana e tyre logjike dhe të organizoni më shumë jetën tuaj.Ndoshta kjo duket neutrale për ju, por e rëndësishme. Ndoshta merreni ose ju shqetësojnë  çështje të lidhura me teknologjinë. Më 22 Shtator, Dielli dhe Merkuri do të kalojnë në horoskopi tuaj ku do të hyjnë në shtëpinë tuaj të parë.Koha për të rifreskuar imazhin tuaj personal, por gjithashtu specifikoni një kohë mjaft të këndshme dhe dinamike për ju.Nga një pikëpamje ekonomike dhe emocionale, Afërdita, e cila është edhe sundimatri i horoskopit tuaj, do të takohet me Jupiterin në shtëpinë tuaj të 9-të ku është planifikuar një periudhë mjaft pozitive për planet tuaja.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 10, 11, 13, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 29, 30

Ditët më të mira të parave:1, 4, 5, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 27, 28

Ditët më të mira të karrierës:1, 4, 5, 9, 18, 19, 29

Akrepi:

Pas një pritjeje të gjatë, është koha për të bërë ndryshimet që dëshironi në mënyrën tuaj. Ky muaj është shumë shoqëror, ku do të ketë aktivitet të mjaftueshëm dhe intensive në fushën e miqve, që ndikojnë në vetë-krijimin tuaj, por dashuria është gjithashtu një skenar që gjithashtu luan shumë fort.Që nga 9 Shtatori, dashuria dhe mundësitë romantike, si dhe pamja juaj, vijnë në planë të parë.Më shumë njohje pritet të tërheqin interesin tuaj dhe të marrin iniciativa pasi Plutoni kalon shtëpinë tuaj të parë. Megjithëse rruga e prapambetur, me pak durim kjo do të ndryshojë nga fundi i Shtatorit, deri tani do të provoni të ndryshme.Dielli në shtëpinë tuaj të 12-të do t’i kushtojë më shumë vëmendje botës suaj shpirtërore, por që do të ndodhë, do të ketë gjithashtu një ndikim në çështjet e biznesit, pasi do të ndikojë në qëllimet dhe shpresat tuaja, si dhe planet tuaja të ardhshme. aktivitetit dhe çështjeve të biznesit.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 13, 22, 23, 27, 28

Ditët më të mira të parave:4, 5, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24

Ditët më të mira të karrierës:1, 7, 9, 18, 19, 29

Shigjetari:

Nga 6 Shtator me Merkurin që lëviz në pjesën lindore të hartës suaj, gjërat do të shkojnë ashtu siç dëshironi. Megjithatë, deri në 22 të muajit duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje çështjeve të shëndetit, mund t’ju duhet të pastroni trupin tuaj nga kilet dhe toksina e tepërta.Ky muaj do të jetë intensiv, do të lëvizni, do të organizoheni, ndoshta disa do të udhëtojnë për biznes, dhe do të bëni kontaktet që ju nevojiten, herë pas here përmirësoni njohuritë tuaja për të përmirësuar karrierën tuaj, por edhe aftësitë tuaja dhe ndoshta disa të tjerë nga ju bëheni mentorë të disa të tjerëve.Nga 6-22 të muajit, miqtë tuaj do t’ju mbështesin. Shtatori sjell sukses jo vetëm në çështjet e biznesit, por edhe në dashuri. Favorizon më shumë beqarët. Do të ketë mundësi romantike, dhe do të keni edhe favorin e miqve tuaj.Në përgjithësi, është një muaj që nuk duhet të humbisni në të dyja fushat.

Ditët më të mira për dashurinë:2, 3, 9, 13, 18, 19, 22, 23, 29, 30

Ditët më të mira të parave:1, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 27

Ditët më të mira të karrierës:9, 18, 19, 29

Bricjapi:

Planeti i financave tuaja është ende në rrugë retrospektive, ku vonesat dhe gjërat e vogla ende mund të lundrojnë në atmosferë.Megjithatë, Dashi tani është në një rrugë të drejtë, në shtëpinë tuaj të 11-të, për të mbështetur planet tuaja dhe për t’i përgatitur ato, ndërkohë miqtë dhe anëtarët e familjes gjithashtu do t’ju mbështesin. Ndoshta ka mundësi që këtë periudhë të shpenzoni para në vend që të merrni.Deri më 22 Shtator, Dielli duhet të ofrojë ndryshime në një nivel filozofik dhe të sjellë ide të reja që do të ndryshojnë strategjinë tuaj tek profesionalet tuaja.Afërdita në shtëpinë tuaj të 10-të deri më 9 Shtator ende tregon aktivitet të fortë në biznes dhe financa, ndërkohë më 22, Dielli dhe Merkuri takohen në të njëjtën shtëpi ku do të fillojë një periudhë suksesi dhe duhet të jeni gati dhe të organizuar.Deri atëherë, Saturni po vjen për t’ju mbështetur në një rrugë të drejtë.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 4, 5, 9, 13, 18, 19, 22, 23, 29

Ditët më të mira të parave:1, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 27

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 11, 12, 13, 22, 23

Ujori:

Shëndet i mirë dhe energji e bollshme është diçka që ju nevojitet këtë muaj. Shtatori do të jetë një kohë kur do të jetë mjaft i shqetësuar. Në 11 Mars, në shenjën tuaj t do të jetë në rrugë të drejtë dhe kjo do të ju bëj të guxoni dhe të keni energji të bollshme.Ju do ja arrini qëlliminpër aq kohë sa ju nuk merrni vendime të nxituara. Karriera dhe profesioni juaj do të jenë në plan të parë. Ju nuk keni mbërritur ende aty ku doni, por është afër.Ju gjithashtu duhet të balanconi shumë, dhe një nga këto është jeta juaj personale, por familja gjithashtu do të mbështesë planet tuaja. Më 9 Shtator, Afërdita do të shkojë në shtëpinë tuaj të 10-të ku njerëzit tuaj do t’ju mbështesin. Udhetime pune dhe lëvizje është e mundur të bëhen.Fuqizoni aftësitë tuaja të komunikimit, por Jupiteri dhe Afërdita do të jenë faktorët më pozitivë që do të ndihmojnë në zgjerimin dhe mbështetjen e projekteve në nivel socio-ekonomik dhe profesional.Në lidhje me marrëdhëniet personale sigurohuni të mos jeni duke kërkuar dhe mos gjykoni të tjerët. Pas 22 do të përjetoni momente të bukura me bashkëshortin tuaj, ndërkohëbeqarët do të kenë mundësi për njohje të reja.Nëse ka ndonjë problem në marrëdhënien tuaj atëherë heqja e përkohshme ose profesioni profesional ose ndoshta një udhëtim është gjithashtu zgjidhja.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 2, 3, 7, 9, 13, 18, 19, 22, 23, 29

Ditët më të mira të parave:4, 5, 13, 14, 22, 23, 24

Ditët më të mira të karrierës:1, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 27, 28

Peshqit:

Që nga 22 e muajit të kaluar, si dhe Dielli hyri në shtëpinë e 7-të,  ndriçoni marrëdhëniet tuaja personale, ndërkohë tani Merkuri do të sjellë mesazhe të këndshme, takime dhe marrëveshje për marrëdhënie personale dhe partneritete.Edhe pse kjo e fundit ishte në shtëpinë e 6-të, tani në shtëpinë e 7-të, pritet të sjellë mundësi romantike, por edhe të sektorit profesional. Megjithatë, mjedisi i punës mund të kombinojë të dyja.Mund t’jutërheqin njerëzit që punojnë së bashku, por edhe e kundërta.Shmangni kritikat, ruani ekuilibrin e duhur dhe gjithçka do të shkojë më mirë. Sigurisht, motivimi juaj është pozitiv, prandaj duhet të jeni të qartë me fjalët tuaja, sepse nëse shtoni çdo gjë negative do të ishte e lehtë të bini kurthin tuaj.Financat tuaja do të përmirësohen në një pikëpamje, si dhe Marsi është në rrugë të drejtë. Do të ndiheni më të sigurt, meqë ky planet do të formojë pikëpamje pozitive.

Ditët më të mira për dashurinë:2, 3, 9, 13, 18, 19, 22, 23, 29

Ditët më të mira të parave: 1, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24