Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Jupiteri retrospektiva në Akrepi në gjashtëkëndëshin me Plutonin në Bricjapi

Jupiteri retrospektiva në Akrepi në gjashtëkëndëshin me Plutonin në Bricjapi

Zhbllokimi i talenteve

Gjatë gjithë Prillit, retrospektiva e Jupiterit në shenjën dinamike dhe fuqishëm emocionale të në shenjën e Akrepit do të jetë gjashtëkëndësh me guvernatorin e tij Plutonin, një vështrim shumë e fortë dhe dinamike për Virgjëreshën, Akrepat,Bricjapë dhe Peshqit që kanë lindur në fund të dhjetë ditëshit të dytë dhe fillimet në dhjetë ditëshin e tretë dhe pë ata që kanë Horoskopin ose/dhe planete personale(Hëna, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga data 17 deri 24 fate të shenjave të mësipërme.

Ky vështrim ishte gjatë gjithë Prillit, kështu që tani ju keni një shans të dytë për të gjitha punët që filluan atëherë. Kështu që ju ndiheni të fortë përsëri, kompetent dhe me fat nga rastësitë e zakonshme, të lumtura dhe njerëzit e duhur vijnë në rrugën tuaj kur keni nevojë, keni besim në vetën tuaj, nuk shihni asgjë që mund t’ju bëjë të dështoni për të arritur qëllimet tuaja. Ju po shkoni në drejtimin e duhur të jetës tuaj, nuk keni frikë të merrni rreziqe, nuk ka asgjë dhe askush nuk mund të bëni asgje që mund vetëbesimin tuaj.

Këtë muaj, jeni të hapur për ide dhe perspektiva të reja që janë jashtë fushës suaj të ekspertizës dhe ky është çelësi për diçka të re dhe emocionuese.Retrospektiva e Jupiterit  nuk është aq shumë e lidhur me anën materiale të fatit sa i përket besimeve, njohurive dhe mençurive më të larta, ndërsa Plutoni është planeti i ndryshimit katalitik. Pra, këtë muaj, keni besim dhe kreativitet, jeni duke bërë ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj që është në afat të gjatë në avantazhin tuaj.

Takoni njerëz që me mendjehollësi dhe urtësinë e tyre, përvojat dhe njohuritë e tyre, ju ndihmojnë me qëllimet tuaja. Rastësitë e lumtura dhe fati mbështesin hapat drejt ndryshimit. Megjithatë, kjo nuk do të ndodhë pa përpjekje nga ana juaj. Mos rrini në shtëpinë tuaj duke pritur që fat i mirë të bjer në krahët tuaj, por të kujdeseni për të rrëmbyer mundësitë që do të paraqiteni për të ndjer lumturi dhe mirëqenie.Njëkohësisht,të njejntën ditë ku kulmi është duke u rritur, dhe gjashtëkëndëshi ndihmës ndërmjet Neptunit dhe Marsit.