Back
  /  Horoskopi kinez

Horoskopi kinez

Gjeni shenjën tuaj në horoskopin kinez dhe pastaj shikoni portretin e zodiakut tuaj, si dhe pikat tuaja e forta dhe dobësitë tuaja,Ciftet tuaja të zodiakut  dhe vitet tuaja më të favorshme dhe më të vështira, duke klikuar mbi atë që

D E R R I Shenja e Derrit karakterizohet nga tendenca për të parë gjithmonë jetën përmes syzeve rozë.Ai mendon se të gjitha funksionojnë mirë, edhe nëse universi është shkatërruar.Përballë një fatkeqësie, ai thekson me forcë se ai është vetëm një

 Q E N I Shenja e qenit ka shumë pika të përbashkëta me kafshën që përfaqëson, me përkushtimin dhe thellësinë e ndjenjave të tij. Ai është miku besnik dhe shoqëruesi i adhurueshëm i cili "i jep gjithçka" atij që ai e

  G J E L I Përfaqësuesit e shenjës së Gjelit nuk kalojnë pa u vënë re.Krenar dhe i snobist ata bëhen fokusi i vëmendjes.Ata janë shumë të sinqertë dhe tregojnë besim në vetvete, nuk e njohin diplomacinë, por i tërheqin

 M A J M U N I Urtësia dhe kurioziteti I çojnë të gjitha veprimet e Miut, i cili me mençurinë dhe dinakërinë e tij gjithmonë gjen rrugën për të arritur atë që dëshiron. Gjithnjësocial  dhe i përkushtuar ndaj popullaritetit, ai

 D H I A Dhia ka një zemër të mirë dhe ndjenja delikate. Kjo është një qenie e brishtë që zgjon tek të tjerët dëshirën për ta mbrojtur atë, një krijesë sensitive me një intuitë të fortë dhe fantazi. Jo vetëm

 K A L I Ëndrra e përfaqësuesve të shenjës së Kalit është të vrapojnë të lirë teksa era I ledhaton lëkurën, si kafshë jashzakonisht të bukura që janë.Këta njerëz janë mbi të gjitha rebelët dhe nuk tolerojnë asnjë kufizim.As idetë apo

  G J A R P R I Gjarpërinjtë mund të mburren për shumë talente: ata janë të zgjuar, kanë shije të lindur të mirë dhe është një nga njerëzit më simpatik në zodiakut kinez. Ata janë krejtësisht të vetëdijshëm për

  D R A G O I Dragoi është një tjetër krijesë e shenjtë në traditën kineze dhe jo vetëm. Në traditat e të gjithë botës, dragons janë kujdestarët e frikshëm të thesareve që i shkaktojnë tmerr njerëzve.Të lindurit në shenjën

  L E P U R I Në Astrologjinë Kineze, shenja e Lepuriit përfaqëson pavdekdhmërinë. Ndoshta një shkak për këtë është edhe proverba mbi aftësinëriprodhuese  të kësaj kafshe, ose ndoshta fuqia e përfaqësuesve të kësaj shenje për tu përballur me cdo vështirësi