Back
  /  Horoskopi hebraik

Horoskopi hebraik

Tre nivelet e vetëdijes për çdo shenjë Shihni tre nivelet që kalon çdo shenjë në lartësimin e vetëdijes së tij, përmes imazheve - simboleve të Astrologjisë Hebraike.   Dashi  ה Dashi korrespondon me shkronjën hebraike Hei. Hei është porta e jetës dhe një paraqitje grafike

Liria e individit dhe potenciali i zhvillimit shpirteror nëpërmjet çdo periudhe kohere dhe ngjarje,në kundërshtim me parashikimin e së ardhmes. Të 12 fiset e Izraelit janë në fakt 12 rrënjë të ndryshme të shpirtit nga të cilat populli hebre zbret në