Back
  /  Horoskopi grek

Horoskopi grek

Astrologjia greke është ajo që zhvilloi shenjat dhe shtëpitë dhe si ndikojnë planetet, në varësi të ditës,orës dhe vendit e lindjes së individit.Horoskopi grek ishte ai që hodhi themelet për astrologjinë moderne greke dhe u përdor më vonënga të gjithë