Back
  /  Horoskopi

Horoskopi

Cila shenjë jeni dhe cili është fati juaj. Astrologjia egjiptiane ka lindur përmes fesë dhe zakoneve të egjiptianëve të lashtë. Ashtu si astrologjia perëndimore, egjiptianja është e ndarë në 12 zodiakë, por shumë me  ndryshe nga metodat e tjera astrologjike.   Te

Gjeni shenjën tuaj në horoskopin kinez dhe pastaj shikoni portretin e zodiakut tuaj, si dhe pikat tuaja e forta dhe dobësitë tuaja,Ciftet tuaja të zodiakut  dhe vitet tuaja më të favorshme dhe më të vështira, duke klikuar mbi atë që

Një sistem astrologjik me simbole të krijuara nga fiset Maja nepërmjet vëzhgimeve të tyre astronomike. Fiset e hershme Maja interpretonin dhe kuptonin konceprin e kohës më një mënyrë të veçantë që ishte krejtësisht e ndryshme nga çdo qytetërim tjetër.Astrologjia që ata

Fiset Maja përdornin tre kalendar të ndryshëm. Shiko për secilin prej tyre. Fiset Majat kishin një sistem kompleks për matjen e kohës,i cili nuk është më në funksion.U krijua dhe u zhvilluar me sa duket në periudhën qe fiset Maja ishin në

Tre nivelet e vetëdijes për çdo shenjë Shihni tre nivelet që kalon çdo shenjë në lartësimin e vetëdijes së tij, përmes imazheve - simboleve të Astrologjisë Hebraike.   Dashi  ה Dashi korrespondon me shkronjën hebraike Hei. Hei është porta e jetës dhe një paraqitje grafike

Liria e individit dhe potenciali i zhvillimit shpirteror nëpërmjet çdo periudhe kohere dhe ngjarje,në kundërshtim me parashikimin e së ardhmes. Të 12 fiset e Izraelit janë në fakt 12 rrënjë të ndryshme të shpirtit nga të cilat populli hebre zbret në

Zbuloni një nevojë të vecante karakterin tuaj përmes simboleve afrikane Origjina e astrologjisë afrikane shkon shumë pas në kohë në fillimet e zhvillimit e kulturës së lashtë afrikane.Mendohet se afrikanët ishin kultura më primitive që zhvilloi shkencën e vëzhgimit të yjeve,e cila

Sehmet ishte perëndeshë e fuqishme në formën e një luani të tmerrshëm. Sipas mitologjisë, zoti  Diell urdhëroi që t'i joshë të gjithë këta baniteve. Egjiptianët e lashtë sakrifikuan hajdutët dhe vrasësit në tempujt e Sehmet. Kur perëndesha u qetësua, mori

Perendesha e  dashurisë, pjellorisë dhe kënaqësisë, mbrojtës i familjes dhe shtëpisë. Bastet është paqësore, mirëdashëse, e ëmbël, por e fuqishme. Absolutisht femërore, ajo u portretizua madhështore dhe krenare me një fytyrë të drejtë dhe  të butë. Pamja e saj është