Back
  /  Astrologjia   /  Planetet dhe shtepite zodiakale sot   /  Hënë e Plotë në Akrepi më 30 prill 2018.

Hënë e Plotë në Akrepi më 30 prill 2018.

30 prill 2018 në orën 02:58, Hëna e Plotë formohet në shenjën e Akrepit. Ashtu si në çdo Hënë të Plotë, ndjeni që plotësohet një rreth dhe se ka copë dritë që kanë filluar të na shqetësojnë në Hënën e Re që i parapriu. Aksi i Demit-Akrepit ka të bëjë me çështjet e sigurisë materiale dhe emocionale, zotërimet dhe kërkesat tona, si dhe zili dhe instinktet e errëta. Është e këshillueshme të shmangni vendimet e rëndësishme në këtë kohë, le të lemë gjërat të zhvillohen vetë, të bëjmë llogarinë tonë dhe të ecim përpara, duke nisur punët tona në dhjetë ditëshin e fundit të muajit. Kjo ndikon kryesisht shenjat e stabilizuara të dhjetë ditëshit të tretë, domethënë Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori, dhe ata që keni në horoskop ose planetë personalë në këto shenja.

Kjo Hënë e Plotë mund të na bëjë të ndjejmë emocione të forta dhe kontradiktore në mënyrë që të përcjellim mesazhin që do të hiqni dorë nga pengesat emocionale dhe zbulese. Këto ditë, duhet të jemi të kujdesshëm në lidhje me fjalët tuaja, argumentet tuaja dhe ndjenjat tuaja që mund të shfaqni. Hëna e plotë në Akrepi na jep mundësinë të komunikojmë me anën më të thellë dhe më të errët të vetes sonë. Ne të gjithë kemi një hije të fshehtë dhe kjo Hënë e Plotë do të na ndihmojë ta ndriçojmë atë dhe të na lejojë të duam më thellë, duke lenë negativitetin.

Akrepi është shenja e tetë dhe ka lidhje me lindjen, vdekjen, konvertimin, marrëdhëniet seksuale dhe aftësitë mendore dhe intuitive. Ku jemi prerë? Cilat mendime, ndjenja dhe sjellje keni rrefuzuar? Hëna e plotë në Akrepi na kërkon të hyjmë thellë. Na ndihmon të shikojmë për çdo gjë që krijon frikë dhe “seriozitet”.Çfarë gënjeshtre i kemi thënë vetes? Pse duam që gjërat të jenë ndryshe? Kjo na ndihmon të nxjerrim në pah frikën dhe ta lirojmë veten. Të transformojmë frikën tonë dhe të ndriçojmë pjesët e vetes që janë në errësirë. Kjo do të na ndihmojë të rilindim, të kuptojmë fuqinë që kemi brenda nesh dhe të ndalojmë ushtrimet energjike mbi njerëzit e tjerë. Kjo na jep shumë energji për të hequr qafe gjërat dhe njerëzit që nuk na shërbejnë më. Akrepi ka sekretet e tij, gjithçka është aq e thellë, dëshiron të shperndajë, dëshiron të bëhet trup dhe shpirt, njëri nga njerëzit tuaj me të dashur. Sa larg do të shkoni për dashuri?

Me Hënën e Plotë në Akrepi më 30 Prill 2018, çështjet e intuitës dhe psikike do të realizohen. Endoskopitë, psikoanaliza dhe kërkesat do të dallojnë idetë personale që secili person ka për vete, por edhe për marrëdhëniet që ai mban me fytyrat e tij të afërta. Ata ndryshojnë planet dhe drejtimet, mbyllen qarqet e vjetra dhe fillojnë të rrinj. Në çështjet erotike, vendim për divorc do të merret nga zhgënjimi, lëvizjet e angazhimit do të shkojnë ata që mendojnë se personi tjetër pranë tyre është në fund të fundit njeriu i tyre. Njohuritë e reja do të bëjnë pamjen e tyre, personazhet impulsive dhe spontane do të bien në dashuri, njerëzit emocional do të joshen nga pasioni i tyre, momente tërheqëse të forta vijnë.

Hënë e Plotë në Akrepi dhe parashikimet për 12 shenjat

Dashi:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit zbulon se jeni në një fazë të fortë emocionale dhe se po plotësohet një periudhë e marrëdhënies tuaj erotike ose disa çështje financiare. Marrëveshjet financiare, borxhet, kreditë, trashëgimet dhe burimet e përbashkëta që ju ndajnë me bashkëshortin tuaj do të jenë shqetësuese për ju këto ditë, ndërkohë që nuk mund të liroheni nga disa ngarkesa, të cilat nuk mund t’i dini për momentin. Nëse i përkisni atyre që janë në një lidhje, këto ditë kërkojnë kujdes për të shmangur një konflikt me bashkëshortin tuaj dhe do ju shqetësojnë dhe çështje të bashkëjetesës. Nga ana tjetër, ju mund të lini pas një person pasi kuptoni se ajo që ju ndanë, janë më shumë se ajo që ju bashkon …

Hëna e Plotë në Akrepi do t’ju sjellë trazira të brendshme, do të hyni në mendime, do të merrni vendime, sepse tani është koha kur lëvizjet që kishin filluar në periudhën e mëparshme duhet të përfundojnë. Çështja juaj financiare përfundon, e bëni me sukses, ju largoni stresin dhe peshën psikologjike. Zhvillimet thelbësore do të ndodhin në punët tuaja erotike, ju me nismat tuaja, vendimet dhe sugjerimet tuaja, e lëvizni jetën tuaj një hap më tej, disa do kenë një lidhje, disa do t’i japin fund një marrëdhënieje që nuk ka asgjë të kënaqshme.

Demi:

Hëna e plotë në boshtin e shenjës suaj sjell zhvillime në çështjet e marrëdhënieve. Lidhja juaj duket se po kalon një krizë vendimtare këto ditë, dhe në të njëjtën kohë mund të keni të bëni me çështje financiare në lidhje me marrëdhënien tuaj ose bashkëshortin tuaj. Mirë është të keni kujdes, gjithashtu, skena të mundshme të xhelozisë, sekreteve ose tendencave të manipulimit ndaj bashkëshortit tuaj. Demat beqarë mund të përballen me disa situata të kaluara ose me një shok të vjetër që ngjall pasionet e forta. Zhvillime të rëndësishme do të ndodhin edhe për bashkëpunimet tuaja këto ditë dhe ndoshta mund të mbyllni disa marrëveshje financiare apo komente për të bërë përmirësime në nivelin e kolegëve në punën tuaj që do të ndikojnë drejtpërdrejt në ju.

Me Hënën e Plotë në shenjën e Akrepit, emocionet komplekse do të bëjnë pamjen e tyre, nuk mund të kontrolloni shtrirjen dhe intensitetin e asaj që do të ndjeni. Kujdes nga qëndrimi që do të mbani në dashuri dhe në familje, posesiviteti do të jetë disponimi juaj, bashkëshorti juaj i dashurisë do të dëshirojë ta lidhë atë me ju. Pasiguritë dhe xhelozia mund t’ju çojnë në veprime impulsive ose emocionale, është mirë të shmangni këmbënguljen dhe detyrimet. Personi i ri që do të takoni do ta ripërtërijë psikologjinë tuaj, por nuk është e pamundur të hyni në dilema erotike.

Binjakët:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit dhe në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj sjell çështjet tuaja në lidhje me jetën tuaj të përditshme dhe të punës.Duket se këto ditë do të jetë një shqetësim i madh për gjendjen tuaj fizike, si mund ta ndryshoni dietën tuaj ose disa zakone për të fituar më shumë mirëqenie dhe se si në përgjithësi i jepni përparësi nevojave tuaja fizike dhe mendore. Nga ana tjetër, rutina juaj e punës gjithashtu vjen në planë të parë dhe nuk mund të ketë riorganizim në vendin tuaj të punës, qoftë në lidhje me punonjësit tuaj, qoftë në fushën tuaj dhe në subjektin tuaj, apo edhe në aspektin e orëve të punës ose tek vendi i biznesit.

Me Hënë të Plotë në Akrepi interesi juaj do të përqëndrohet kryesisht tek vetja, shqetësimi juaj kryesor do të jetë përmirësimi juaj personal, fizik dhe psikologjik.Vendosni të hyni në një program të shëndetshëm, të kujdeseni për pamjen tuaj, të heqni qafe nyjet emocionale që hedhin gjendjen tuaj. Jeni rinovuar, të njihni persona të reja, nuk është e pamundur të bini në dashuri me personalitet të çuditshëm. Në thelb,do të jeni në gjendje t’i mbyllni marrëdhëniet negative, të dalloni të dhenat e mërzitshme dhe të largoni varësinë, emocionet ose materialet.

Gaforrja:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit dhe në shtëpinë tuaj të pestë sjell çështjet e lidhura me dashurinë, fëmijët dhe nevojën tuaj për kreativitet. Në ditët rreth kulmit të fenomenit, do të shihni seksualitetin tuaj të rritet, diçka që do t’ju sjellë më afër bashkëshortit tuaj , nëse i përkisni beqarëve, mund të njiheni me dike, fytyrë fatale ose mund të ketë evolucion në një njohje të fundit erotike. Nga ana tjetër, nëse keni fëmijë, marrëdhënia juaj me ta do të jetë shumë shqetësuese për ju dhe mund të ketë një zhvillim të rëndësishëm në jetën e tyre dhe nëse mbani vetëm një marrëdhënie afatgjatë, marrja e një pasardhësi bëhet “tema” e ditëve …

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit do të krijojë nevojën për të siguruar, stabilizuar dhe për të kaluar në marrëdhenie, duke synuar një të ardhme të sigurt. Ngjarjet do t’ju ndihmojnë t’i jepni fund çështjeve, financiare apo familjare që krijojnë pasiguri. Ju që jeni pa lidhje, do të keni mundësi për njohje të re, por qëndrimi juaj do të jetë i kujdesshëm, nuk do të keni qëllimin e konsumimit të kontakteve të rastësishme, interesi juaj do të tërheqë njerëz që mund të frymëzojnë besimin. Forconi lidhjen emocionale me familjen tuaj ose me njerëz nga e kaluara.

Luani:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit dhe në agimin tuaj diellor ndikon në shtëpinë tuaj dhe marrëdhëniet tuaja me njerëzit tuaj të dashur. Është e mundshme që disa nga këto dy ditë me njerin nga të dy prinderit , ose do të jeni shumë të zënë me një anëtar të familjes, në të cilën do të duhet të kushtoni gjithë energjinë tuaj. Në të njëjtën kohë, mund të hyni në një proçes vetëshqyrtimi të kohëve të kaluara, duke bërë një llogari për të parë se si u udhëhoqët sot. Shtëpia gjithashtu vjen në plan të parë dhe ndoshta po kaloni disa ndryshime, rinovim ose zhvendosje dhe është gjithashtu e pamundur të kaloni në një transaksion të pasurisë së patundshme.

Me Hënë të Plotë në shenjën e Akrepit, është përforcuar nevoja juaj për ndryshim. Ju do të dëshironi të ndryshoni rrethanat e jetës tuaj të përditshme, qëllimi juaj do të jetë ripërtëritja dhe rivitalizimi.Sugjerimet tuaja, si në fushën e dashurisë dhe në vendin e punës, do të synojnë shkathtësinë tuaj nga zakonet. Ju beqarët, shkoni në qasje të guximshme, hijeshia juaj dhe besimi do të jetë në një nivel të lart, do  jepni mundësinë t’ju flirtojnë. Pretendohet një njohje e re erotike, këtë herë do lejoni që ngjarjet të evoluojnë pa asnjë pengesë apo rezervime.

Virgjëresha:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit dhe në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj  sjell çështjet tuaja të lidhura me vëllezërit, rrethin tuaj të afërt ose të afërmit tuaj. Duket sikur do të ketë zhvillime në marrëdhëniet tuaja me këta njerëz dhe ndoshta përfundon rrethi që përfshin çështjet tuaja të vjetra, emocionalisht, psikologjikisht apo ekonomikisht. Në të njëjtën kohë, do të ketë komunikim më të madh me ata që janë përreth jush edhe me bashkëshortin tuaj dhe mund të thoni ato që keni mbajtur brenda jush dhe tani  ndjeni nevojën të shpreheni. Së fundi, mund të ketë disa çështje lidhur me kompaninë tuaj ose disa ndryshime në lëvizjet tuaja.

Me Hënë të Plotë në Akrepi, merrni një vendim për të zbuluar mendimet tuaja të fshehura, tani do të hapni zemrën tuaj, do të flisni për fobitë tuaja, pasiguritë apo planet tuaja të fshehura. Biseda analitike dhe emocionale do të keni me bashkëshortin tuaj erotik, ju që keni një lidhje afatgjatë, ka shumë mundësi që të vazhdoni noteriimin ose në përgjithësi në veprime që mund të përfundojnë ciklin tuaj të dashurisë. Me interes të veçantë në çështjet financiare, nevoja juaj themelore do të jetë largimi e borxheve dhe detyrimeve që theksojnë, planifikojnë dhe organizojnë.

Peshorja:

Hëna e plotë në Akrepi ndikon në pjesën e horoskopit tuaj në lidhje me financat tuaja, por gjithashtu nevojën tuaj për siguri. Të ardhurat tuaja, si dhe disa shpenzime që paraqiten, duket se janë shumë të zëna për këto ditë dhe mund të kërkoni mënyra për t’u ndjerë më të sigurt në fushën ekonomike.Është e këshillueshme që të shmanget huazimi ose të huazoni në këte periudhë, si dhe të merren me njerëz që nuk janë të denjë për besim. Nga ana tjetër, duket se nevoja juaj për siguri emocionale do t’ju shqetësojë edhe ju, dhe  mund të beni analizën e vetes për çështjet që ndikojnë tek ju dhe kanë ndikuar në vetëvlerësimin tuaj.

Hëna e plotë në Akrepi metodike do të bëjë qëndrimin tuaj, t’ju ndalojë nga veprimet spazmike ose impulsive. Çdo vendim që duhet të merrni ose çështje financiare apo çështje të zhvillimit erotik, mendimi juaj do të jetë analitik dhe kompleks, toka që do të shtypni, do të dëshironi të jetë e qëndrueshme dhe e sigurt. Në sugjerime dhe mundësi të reja nuk do të thoni “po”, nevoja juaj për siguri do t’ju mbrojë nga grackat dhe mashtrime. Në fushën tuaj erotike, ngjarjet dhe zhvillimet mund të shkaktojnë probleme në zemra tuaj, është e mundur, pas një mendimi intensiv, të merrni një vendim për t’u rilidhur me ish bashkëshortin tuaj.

Akrepi:

Hëna e plotë në shenjën tuaj është një fenomen i rëndësishëm që mbyll disa raste, të cilat kanë qenë shqetësuese për ju kohët e fundit. Fillimisht, duket se mbyllet një rreth i dashurisë dhe që ka ndjenja të forta në sipërfaqe që ju ndjeni nevojën për të shprehur për të kaluar në fazën e ardhshme me atë person. Në të njëjtën kohë, përfaqësuesit e premtuar të shenjës mund të jenë në një proces të raportimit dhe vendosjes në rrugën e marrëdhënieve të tyre. Gjithashtu, do të jeni duke u marrë me çështje financiare, disa hua, borxhe apo trashëgimi që do të dëshironi të rregulloni që të ndiheni më të sigurt. Zhvillimet mund të ndodhin edhe në bashkëpunime ose në disa nga investimet tuaja.

Me Hënën e Plotë në shenjën tuaj është duke arritur një pikë e caktuar dhe të nesërmen do t’ju gjejë me një fillim të ri. Largohuni nga pesha psikologjike, jepini fund stresit emocional, shkoni në një fillim të ri, me humor të përtërirë dhe dinamizëm intensiv. Rregulloni çështjet financiare, do të ketë ndryshime të këndshme në çështjet e punës, jeni duke kërkuar punë dhe do të jeni në gjendje të gjeni veten në një pozicion të qëndrueshëm që do t’ju kënaq. Në fushën erotike, sugjerime per lidhje do të dëgjohen, disa prej jush do të bashkë-vendosni me bashkëshortin tuaj, ndryshojnë të dhënat.

Shigjetari:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj, duket se bëni thirrje për llogari dhe vetëshqyrtim. Në këto ditë do të ndjeni se një cikël emocional mbyllet dhe mund të vijë në sipërfaqe me ankth apo ndjesi të fortë, të cilën jeni thirrur për të menaxhuar dhe për t’u marrë me to. Ju gjithashtu mund të gjeni armiq të fshehur që mund të jenë persona ekzistues ose të jenë disa nga frika tuaja. Artet dhe gjërat që relaksohen dhe gjëra që ju qetësojnë trupi dhe shpirti janë mënyra më të shëndetshme dhe më produktive për të kanalizuar energjinë e Hënës. Është një hapësirë e papërshtatshme për nisma dhe vendime, por e përshtatshme për meditim.

Hëna e Plotë në Akrepi do t’ju shtyjë në vetëshqyrtim, kërkim të brendshëm dhe një lloj vetë-psikoanalizë do të arrijë të të nxjerrë nga bllokimet psikologjike, drita do të vijë në mendimet tuaja të errëta. Tani do të jeni në gjendje të konstatoni nëse fobitë tuaja janë shkaktuar nga faktorët aktualë ose nëse ato janë konstruktet e dyshimit ose iluzionit. Në çështjet financiare do të preferoni të siguroni veten dhe jo të rrezikoni, hapat tuaja do të jenë të menduara mirë. Në fushën erotike ka një ndryshim të madh, disa prej jush do të bien në dashuri dhe ju do të fshini të kaluarën, të tjerët do të mendojnë për mundësinë e lidhjes.

Bricjapi:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit dhe në Shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë ju sjell në kontaktet tuaja të para sociale dhe temat e synuara. Në këto ditë do të ketë disa zhvillime që lidhen me miqtë ose shokët tuaj, siç duket dëshironi të komunikoni me disa njerëz që kishit kohe pa i parë, keqkuptime ose thjesht ndjeni nevojën për t’u afruar dhe më afër tyre. Nga ana tjetër, nuk është e pamundur të ndryshoni disa grupe që ju të gjeni çfarë pengon evolucionin tuaj dhe ju mbajnë të ngjitur në situata të vjetra. Në të njëjtën kohë, qëllimet dhe ëndrrat tuaja të ardhshme do t’ju shqetësojnë dhe mund të bëni disa lëvizje për t’i zbatuar ato, ose vendosni të lini pas disa plane të pamundura për të krijuar të reja.

Vendimet radikale dhe ndryshimet e projektimit ju sjellin Hënën e plotë në Akrepi. Ju jeni në kohën që gjykoni, vlerësoni dhe në bazë të rezultateve vini para planet tuaja të reja. Përfundimi i përpjekjeve ose i marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve që nuk kanë qenë konstruktive, tani do të jeni në gjendje të njihni dështimet dhe gabimet tuaja, edhe nëse shmangni t’i pranoni ato. Qëndrimi juaj shoqëror do të jetë selektiv, në rrethin tuaj të ngushtë miqësor do të mbani vetëm njerëzit që mendoni të arsyeshëm dhe të kuptoni qëndrimet tuaja ideologjike. Në fushën erotike sjellja juaj mund të jetë disi e mbyllur, është mirë të manifestoni me bashkëshortin tuaj.

Ujori:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit dhe kulmi sjell zhvillime në karrierë. Ndërkohë, marrëdhëniet tuaja me zyrtarë të lartë, shefat dhe bosët po vijnë në plan të parë dhe mund të ketë disa trazira në personat, ose mund të jeni në mes të negociatave për çështjet financiare ose një marrëveshje të afërt që planifikoni të nënshkruani. Nga ana tjetër, karriera juaj do të ketë rëndësi për ju dhe mund të vendosni gjithashtu të ndryshoni drejtimin në karrierën tuaj. Aspiratat tuaja, imazhi juaj publik, dhe ndoshta disa gjëra për familjen dhe shtëpinë tuaj, janë dipolatet që ju thirreni për të balancuar.

Me Hënën e Plotë në Akrepi e domosdoshme është të balancohet. Në radhë të parë,do të keni të bëni me anëtarët e familjes të lartë ose persona të rritur në moshë, tani duhet të kuptoni saktësisht se çfarë qëndrimi është kundër jush, çfarë duhet të bëni për të mos i zhgënjyer ata dhe çfarë është e mirë t’i ofroni atyre, për të fituar vlerësimin e tyre. Kjo rezulton në lëvizjet e marrjes së rrezikut, tani do të kuptoni nëse veprimet e periudhës së kaluar ishin të zgjuara ose të pavlerë. Faktet do të ndriçojnë mendimet tuaja, situatat që do të ndodhin, do të zgjerojnë shpirtin tuaj.

Peshqit:

Hëna e plotë në shenjën e Akrepit dhe në shtëpinë e nentë të horoskopit tuaj mbyll disa çështje që kanë të bëjnë me studimet dhe jashtë vendit ndërkohë që ndikojnë në pikëpamjen tuaj botërore. Është një kohë kur po nisni projekte që përfshijnë një diplomë master, hyrjen tuaj në një institucion të lartë ose një bashkëpunim profesional që është i lidhur me një qytet tjetër. Në të njëjtën kohë, mund të bëni një udhëtim të lirë ose të shihni njerëzit tuaj të dashur. Në përgjithësi, këto ditë  mund të ndjeni nevojën për të ndryshuar në disa gjëra, për të kërkuar disa nga të vërtetat tuaja të fshehura dhe për të riformuluar pikëpamjen tuaj botërore.

Me Hënën e Plotë në Akrepi do të depërtojnë në botën tuaj të brendshme,  nuk do të keni frikë të përballeni me veten tuaj. Dobësitë, varësitë dhe iluzione po vijnë në sipërfaqe, të cilat do t’ju detyrojnë të analizoni psikikën tuaj, tani do të shikoni dhe do të gjeni atë që ju bllokon potencialin tuaj, cila është shkaku kryesor i pezullimeve tuaja. Në fushën tuaj erotike, merrni një vendim për të ndryshuar pamjen e marrëdhënies tuaj, bisedat e hollësishme që do të bëni me bashkëshortin tuaj, rrëfimet dhe zbulesat do të ndryshojnë vizionin tuaj për zhvillimin tuaj të ardhshëm.