Back
  /  Astrologjia   /  Planetet dhe shtepite zodiakale sot   /  Hëna e re në Dashi

Hëna e re në Dashi

Hëna e re në Dashi shënon një kohë fillestare dhe entuziazmash të reja. Dashi është shenja e parë e zodiakut dhe shënon një fillim të ri dhe rinovimin e fuqisë të jetës. Tani përjetojmë ndjenjat intensive në mjedisin tonë në një mënyrë shumë të ndershme dhe spontane. Kjo është koha e duhur për të rikthyer entuziazmin tonë në jetë dhe për të treguar personalitetin tonë në një mënyrë origjinale dhe origjinale, duke pasur mundësinë për të krijuar një klimë pozitive në jetën tonë.

Energjia e Dashit na mban duke lëvizur dhe tërheq energji të gëzueshme për veten tonë. Kjo energji vepron si një magnet që tërheq fuqinë jetësore brenda nesh. Ne marrim rreziqe dhe sfidojmë rreziqet, duke guxuar me entuziazëm në jetë dhe duke vepruar sikur nuk pranojmë të dështojmë. Mund t’i themi diçka dikujt që kurrë nuk e kemi pasur guximin ta themi deri më tani. Çdo gjë në jetë ka një fillim. Nën ndikimin e fuqive të reja që Hëna e Re i ofron Dashit, na është dhënë mundësia për të filluar! Ky është një moment kur energjitë tona i bëjnë gjërat të ndodhin në një mënyrë pozitive. Dashi na mëson të duam dhe besojmë në veten tonë, duke hedhur themelet për të gjitha mendimet apo veprimet tona të tjera.

Është koha që të ndërtojmë një fillim të ri, të jemi në gjendje të pushtojmë frikën dhe të lëmë të kaluarën, duke u larguar emocionalisht nga ata që e largojnë forcën dhe shpirtin tonë të brendshëm, duke u përpjekur për diçka të re. Hëna e Re në shenjën Dashi rrit entuziazmin dhe optimizmin tonë dhe favorizon një nismë dhe veprim që në shumicën e rasteve do të sjellë rezultate pozitive. Pra, në dy javët e ardhshme do të ketë shumë nisje të reja dhe gjithçka që duhet të kujdesemi është padurimi dhe nxitimi që mund të na çojë në veprime të gabuara.

Shenjat më të favorizuar nga Hënë e re janë Dashi, Binjakët, Luanët, Shigjetarët dhe Ujorët, dhe sidomos ata që kanë lindur rreth: 9/2, 10/4, 11/6, 13/8 dhe 12/12. Të kujdesshëm duhet të jenë Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të lindur rreth: 10/1, 12/7 dhe 13/10. Hëna e re në Dashi hap perspektiva të reja për zhvillimin e ardhshëm, zgjeron njohurit, aktivizon dhe përfundon stanjacioni. Të lirë dhe të vetmuar, hapur do të jetë mundësia e një dashurie të re, rrethanat e jetës suaj personale po ndryshojnë, ju dalin nga bllokimet emocionale. Nëse jeni duke kërkuar punë ose jeni duke përjetuar vështirësi financiare, mundësi të reja do t’ju ndihmojnë të filloni një fillim të ri, të përfitoni nga aftësitë dhe talentet tuaja. Për ju ambiciozët, hapja do të jepet në karrierën tuaj, ju do të shkoni një hap më tej, ju synoni në krye, do të arrijë një pikë të dëshiruar.

Lexoni më poshtë ndikimin të kësaj Hënës së Re në shenjën tuaj. Nëse e dini shenjën e Horoskopit tuaj, lexoni shenjën e Horoskopit tuaj.

Dashi: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të parë, rifreskoni veten dhe zbuloni diçka të re. Provoni gjëra të reja pasi tani jeni më të guximshëm dhe më të sigurt. Ju flisni, mendoni, veproni dhe parashikoni të rejat, të reja që ju gëzojnë dhe ju bëjnë të ndiheni mirë. Në të gjitha lidhjet tuaja, erotike, miqësore ose profesionale, do të ketë ndryshime krijuese. Në varësi të potencialit të lidhjeve tuaja, do të ketë kompromise, marrëveshje ose mosmarrëveshje. Hëna ju inkurajon që të ndryshoni stilin e jetës tuaj në mënyrë që të jetoni më mirë apo ndoshta të mësoni të vendosni kufijtë me ata që mund të përfitojnë nga ju.

Hëna e re që ndodh më 16 prill në shenjën tuaj do të nxisë një varg ndryshimesh dhe do të japë një drejtim të ri për jetën tuaj. Kushtojini vëmendje qëllimeve tuaja, përfytyroni atë që dëshironi për të ardhmen tuaj dhe filloni të realizoni ëndrrat tuaja një nga një. Hëna e re ju jep mundësinë të lëvizni shpejt dhe me efikasitet, edhe pse duhet të njihni rrezikun dhe të ndaloni aty ku keni nevojë. Kini kujdes të mos e humbni entuziazmin tuaj në pengesën e parë dhe të ndaloni përpjekjet. Shumë prej jush, Hëna e Re mund të sjellë ndryshime të paparashikueshme për të cilat nuk jeni të përgatitur, por ju duhet t’i pranoni ato në mënyrë që ta ndryshoni jetën tuaj për mirë.

Hëna e re në shenjën tuaj sjell në sipërfaqe dinamizmin tuaj, pasionin tuaj, nevojën tuaj për të ecur përpara, me një dëshirë themelore për një fillim të ri. Vendimet tuaja do të jenë të ndërgjegjshme dhe të guximshme, qëllimi juaj do të jetë ndryshimi i të dhënave negative, ripërcaktimi i marrëdhënieve, partneriteteve dhe madje edhe marrëveshjeve ekonomike. Në çështjet profesionale, idetë e reja do të bëjnë pamjen e tyre, mendimi juaj novator do të krijojë të plane të reja. Ju parashikoni, planifikoni, i afroheni situatave me veprime progresive. Në ndjenjën tuaj të dashurisë, një dashuri e re ose perspektiva e ribashkimit do të hapë një parim të ri erotik.

Demi: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, ju do të vini në kontakt me nënndërgjegjesimin tuaj dhe atë që është e fshehtë dhe misterioze. Ngjarjet vijnë në sipërfaqe, që janë të panjohura për ju në një nivel të vetëdijshëm. Këto nuk janë marrë parasysh për një kohë të gjatë dhe tani, më shumë se kurrë, ëndrrat, intuita, imagjinata dhe udhëzimi i brendshëm ju inkurajojnë t’i merrni ato. Plagët e së kaluarës që nuk kanë shëruar ose nuk kanë ndier nevojën për t’u kushtuar vëmendje, tani godasin derën e shpirtit tuaj dhe ju nxisin të bëni një ndryshim në mënyrë që të çoni në rritjen.

Hëna e re, e cila zhvillohet më 16 prill në horoskopin tuaj në shtëpinë e dymbëdhjetë, synon të zgjojë vetëdijen tuaj dhe të inkurajojë të “kërkoni” brenda vetes dhe të gjeni përgjigje për çështjet që ju “djegin”.Brenda këtij kërkimi do të merrni vendime të rëndësishme që ju do të dëshironi të zbatoni, edhe nëse ju krijohet frika dhe pasiguria. Nevoja juaj, për shembull, për të gjetur interesa të reja, një shtëpi të re apo edhe për të shkuar në një qytet tjetër, mund të krijojë frikë për të panjohurën, por e dini që  hapi i parë është më i vështirë.

Hëna e re në Dashi do të ketë një rol vendimtar në vendimet tuaja, ndryshe do të jetë mënyra juaj e të menduarit, tani ju do të merreni me punët tuaja në kërkim të një ndryshimi përfundimtar. Ju mund të ndërprisni partneritetet jofitimprurëse të biznesit, të përqendroheni në ato fytyra dhe situata që mund t’ju bëjnë të përfitoni, qoftë ekonomike apo emocionale. Shfaqja e retrospektivës së Afërditës ju shtyn të rishikoni punët e kaluara, erotike ose profesionale, të ndryshoni pikëpamjen tuaj dhe përshtatjen emocionale. Ju mund të dëshironi të doni një fillim të ri erotik për t’u përballur nga e kaluara.

Binjakët: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, po bëni lëvizje radikale për të pasur pavarësinë tuaj. Mund të lindë një interes i pazakontë, që ju çon në rritje. Tani mund të bashkoheni me grupe ose organizata. Fuqia e shpikjes suaj, origjinaliteti dhe veçantia juaj, hap horizonte të reja. Ju tani e dini se çfarë është më e mira për të bërë dhe t’ju udhëheqë për të tërhequr të ardhmen që dëshironi të jetoni. Idetë tuaja të reja do të jenë shumë të dobishme dhe miqtë tuaj të rinj do të frymëzojnë mendjen tuaj. Është një kohë e mirë për të gjetur partnerë të rinj ose investitorë.

Hëna e re e formuar në Dashi më 16 prill është një nga më pozitive për shenjën tuaj. Ju do të jeni në gjendje të arrini shumë plane, falë guximit tuaj, fatit dhe mbështetjes së miqve tuaj. Ndoshta disa njerëz që kanë “urdhëruar” diçka, papritmas shfaqen dhe mbajnë premtimin e tyre. Përveç kësaj, ju do të keni mundësi të bëni njohje të reja, me të cilat do të keni shumë interesa të përbashkëta. Perspektivat e reja janë gjithashtu të hapura për sektorin financiar, ku të ardhurat e reja do të shtohen në fondin tuaj dhe do të përmirësojnë standardin tuaj të jetesës.

Hëna e re në Dashi do të ketë një efekt pozitiv për ju, si në aspektin social ashtu edhe në atë profesional. Qëllime të reja, vizionet e reja, mendimet dhe qëndrimet novatore do të jenë karakteristikat tuaja, tani ju do të kërkoni një të ardhme të ndryshme, do të dilni nga kufijtë e krijimit tuaj. Marrja e njohurive të reja, zgjerimi i rrethit tuaj shoqëror, një person i ri do t’ju ndihmojë të dilni përpara dhe të avanconi karrierën tuaj një hap më tej. Në fushën tuaj erotike, ju do të bini në dashuri, do ja arrini, ju jeni duke marrë vendimin për të braktisur inercinë në mënyrë dinamike.

Gaforrja: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dhjetë, besimet dhe vlerat tuaja në punë do të pranohen dhe do të keni rritje të ndërgjegjësimit për rreth jush. Kini kujdes, se si e trajtoni fuqinë tuaj, si dhe ndikimin që ushtroni mbi të tjerët, sepse disa njerëz mund t’ju vënë në një pozicion të vështirë. Çfarëdo që ka shkuar, qoftë përmes një humbjeje apo heqjeje ose një mundësi të humbur, tani po shfaqen përseri. Ju mund të gjeni se ajo që ju duhet që të njiheni në punën tuaj është para jush dhe ju çon tek krijimi.

Hëna e re më 16 prill që zhvillohet në fushën tuaj të karrierës dhe sjell çështjet që kanë të bëjnë me punën tuaj. Tani është koha e duhur për të parë se çfarë ndryshimesh doni të bëni dhe të filloni zbatimin e tyre. Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me progresin tuaj deri tani, do të duhet të aplikoni disa inovacione për të rritur klientelën tuaj. Ju mund të jeni pak të shqetësuar pak më shumë dhe me siguri rezultatet nuk do të jenë menjëherë të dukshme. Por duhet të jeni të duruar, sepse në fund do të jeni të justifikuar. Gaforret e papunë kanë gjasa të gjejnë një punë të re brenda dy javëve të ardhshme.

Hëna e re në Dashi do t’ju ndihmojë të dilni nga stanjacioni, tani do t’ju jepet mundësia për të synuar, ndryshuar dhe ndjekur përmirësimin tuaj personal. Propozimet e reja të biznesit do ta bëjnë pamjen e tyre, ju do të përfshiheni në negociata dhe marrëveshje financiare, mund të jeni në procesin e blerjes dhe shitjes. Rivlerësoni marrëdhëniet dhe karakterin e personave, tani do të ndryshoni qëndrimin tuaj ndaj familjeve të veçanta ose njerëzve miqësorë. Në fushën emocionale, me dinamikë dhe të rinovuar, ju shkoni në lëvizje angazhimi, nëse ndarja ka përfunduar, distanca përfundon me ribashkim.

Luani: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të nëntë, një person ose ndonjë formë njohurie, e panjohur deri tani, mund të ketë ndikim në jetën tuaj. Dilni në aventura të reja dhe përvoja që ju japin gëzim. Është koha për të zgjeruar njohuritë tuaja me një udhëtim ose një filozofi të re të një lloji. Doni të provoni vlerën tuaj dhe njohuritë tuaja, dhe ndoshta të mësoni. Është koha për të parë rolet e reja në jetë, për të bërë një hap të ri frymor, për të gjetur mençuri. Kjo shtëpi gjithashtu aktivizon arritjet tuaja, prandaj është koha që të vendosni qëllimin tuaj për të shfaqur të mirat tuaja.

Hëna e re më 16 prill bëhet një shtëpi shumë e favorshme për horoskopin tuaj dhe premton të shfaqë popullaritetin tuaj. Gjatë dy javëve të ardhshme do të keni mundësi të takoni shumë njerëz, të njiheni me njerëz me përvojë dhe me mençuri, të cilët do t’ju inkurajojnë të merrni iniciativa dhe të përmirësoni jetën tuaj në shumë fusha. Studimet, udhëtimet jashtë vendit dhe marrëdhëniet me njerëz nga vende të tjera janë veçanërisht të favorizuara gjatë kësaj periudhe. Gjithashtu, shumë Luanë do të planifikoni martesën tuaj që do të ndikojnë pozitivisht në rrugën tuaj të ardhshëm. Së fundmi, ata që kanë një çështje ligjore ose një gjykatë do të kenë rezultate shumë të favorshme.

Hëna e re në Dashi favorizon negociatat ekonomike, udhëtimet, dhe planet e reja të biznesit. Çdo ndryshim që bëni, qoftë në punën tuaj ose në dashuri, do të ketë një zhvillim pozitiv, çelësi i suksesit tuaj do të jetë lëvizja e ndërgjegjshme dhe e zhytur në mendime, jo energjia sipërfaqësore dhe impulsive. Ngjarjet do t’ju shtyjnë të rivlerësoni, llogarisni atë që ju ofroni dhe atë që merrni, fondet negative të mbyllura, perspektivat e reja të hapura. Në fushën emocionale, është e mundur që një dashuri e re do të ndryshojë rrënjësisht jetën tuaj erotike.

Virgjëresha: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të tetë, disa fytyra ose situata do t’ju transformojnë dhe do t’ju detyrojnë të bëni disa ndryshime. Ju do të thelloni këto situata dhe nuk do t’i shihni ato në sipërfaqe, gjë që do të kontribuojë në transformimin tuaj. Jini më të guximshëm dhe emocionalisht më të sinqertë, duke eliminuar frikën dhe dyshimin dhe është e sigurt që do të keni sukses. Ju tani do të pyesni për rolin tuaj në marrëdhëniet tuaja personale dhe se si do të tejkaloni problemet e së kaluarës. Diskutimet në lidhje me paratë dhe burimet financiare apo çështjet e trashëgimisë që dalin përpara.

Hëna e re që zhvillohet më 16 prill në shtëpinë e tetë në horoskopin tuaj do t’ju japë mundësi për të organizuar më mirë financat tuaja – veçanërisht nëse vijnë të ardhura nga të tretët – dhe menaxhoni më mirë borxhet tuaja. Nëse, për shembull, jeni në shlyerjen e borxheve, tani do të jeni në gjendje të arrini rezultatin më të mirë, kështu që ajo do të pushojë së qeni e frustruar. Sa Virgjëresha jeni duke pritur për një politikë të mirëmbajtjes ose të sigurimit, do të keni rezultate pozitive brenda dy javëve të ardhshme. Në të njëjtën kohë, është një ide e mirë të filloni një partneritet të ri që do t’ju sjellë të ardhura të rëndësishme në të ardhmen. Së fundi, nëse doni të ribashkoni një marrëdhënie, tani mund ta arrini atë.

Hëna e re në Dashi do t’ju ndihmojë të organizoni punët tuaja financiare, të organizoni, planifikoni, të sillni për të porositur detyrimet tuaja. Punë profesionale që kanë evoluar, duke përfunduar me një rezultat fitimprurës. Paraja vjen në duart tuaja, ju mund të arrini të shlyeni borxhet ose kreditë. Nëse po kërkoni një punë, një propozim i ri do të duket veçanërisht i kënaqshëm për ju. Në ndryshimet në terrenin tuaj erotik do të jenë në të dhënat tuaja, nëse jeni të ndarë nga perspektiva e hapur e ribërjes, nëse jeni në një lidhje të fortë do të ulni vendimet serioze dhe detyruese.

Peshorja: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të shtatë, do të jeni të ngarkuar emocionalisht, pasi të gjitha lidhjet tuaja do të jenë të theksuara. Sfida është kur të tjerët të sulmojnë, të lënë mënjanë. Kjo hënë ju mëson artin e kompromisit me miqtë tuaj, bashkëpunëtorët dhe të dashurit tuaj, të cilët mund t’ju provokojnë për të parë aftësitë tuaj të vërtetë. Nëse jeni duke kërkuar për një dashuri të re ose doni të filloni një biznes të ri, hartoni një listë të dëshirave tuaja, çfarë ju kërkoni. Tani po përpiqeni të arrini një synim të përbashkët, ose me të dashurin tuaj ose me partnerët tuaj. Ajo që ju pëlqen më së shumti në jetën tuaj është harmonia në të gjitha marrëdhëniet tuaja të rëndësishme. Ju jeni mësuar të luftoni për të dhe të tërhiqeni aty ku është e nevojshme, në mënyrë që të mos shqetësoni ekuilibrin.

Në këtë përpjekje, tani keni një aleat Hënën e Re, e cila zhvillohet më 16 prill në marrëdhënien tuaj. Pra, në dy javët e ardhshme, do të keni mundësi të merrni një pamje më të mirë dhe të lëvizni për ndryshime. Reagimi juaj mund të ketë rezultate pozitive ose negative, por në çdo rast ndryshimet që do të bëhen do të jenë për ty.

Hëna e re në Dashi ju sjell një fillim të ri, si në profesion dhe erotike. Ndoshta ata sugjerojnë një partneritet të ri ose një propozim biznesi për t’u zbatuar, rezultati do të jetë konstruktiv dhe fitimprurës. Në fushën erotike do të shfaqet një fytyrë e re, do të keni mundësinë të pastroni dështimet e kaluara dhe të ecni përpara me besim dhe përtëritje shpirtërore. Në lidhje me retrospektivën e Afërditës, nëse keni akoma ndjenja për shokun tuaj të mëparshëm, ngjarjet do të hapin një perspektivë të rilidhjes.

Akrepi: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të gjashtë, është një periudhë e karakterizuar nga dëshira juaj për të rregulluar çështjet që kanë të bëjnë me ju. Ju do të jeni të shqetësuar se si është shpenzuar koha dhe puna tuaj. Shëndeti juaj tani është jetësore për të jetuar një jetë produktive, harmonike, të balancuar dhe të kënaqshme. Tani e kuptoni se si e kaloni kohën tuaj ndikon në shëndetin dhe mirëqenien tuaj fizike.

Hëna e re ju jep një thirrje për të gjetur më shumë paqe dhe balancë. Ju mund të merrni një sfidë në punën tuaj që do t’ju sjellë në kufijtë tuaj. Hëna e re në Dashi, 16 prill, zhvillohet në shëndetin dhe punën tuaj dhe ju jep mundësi për përmirësime në këto zona gjatë dy javëve të ardhshme. Tani ju duhet të reduktoni stresin dhe të përmirësoni gjendjen tuaj fizike duke përfshirë në zgjidhjet tuaja të përditshme të zgjuara për t’ju ndihmuar. Për shembull, nëse filloni të ecni më shumë ose përdorni shkallët në vend të ashensorit, shpejt do të shihni rezultate pozitive. Për sa i përket punës suaj, përmirësimi i marrëdhënieve me kolegët tuaj ose një propozim i ri profesional, do të bëjë disponimin tuaj.

Hëna e re në Dashi do t’ju ndihmojë të provoni aftësitë tuaja, ju do të dukeni të denjë dhe të përgjegjshëm në aspektin e punës, hapet një mundësi e karrierës. Është e mundshme që ju do të promovoni ose në ekonomi, artistët do të kenë një humor frymëzues dhe kreativ. Rishqyrtimet dhe ridefinimi do të jenë në marrëdhënie, miqësore, familjare dhe erotike. Njësia me të cilën jeni në kontakt, ju do të dëshironi të stabilizoni veten në baza më të forta, nuk mund të hyni në mendime të angazhimit ose bashkëjetesës. Beqarët,më shumë gjasa të shikoni për njohje serioze me një lidhje.

Shigjetari: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të pestë, ju do t’u tregoni të tjerëve se sa kreativ mund të jeni dhe të triumfoni, duke shfaqur talentet tuaja dhe duke menaxhuar për t’i bërë të dashurit tuaj të lumtur. Dritë juaj personale do të rritet dhe ju do të rriteni tani. Ju do të merrni dashuri dhe gëzim nga partneri juaj, fëmijët tuaj dhe puna juaj. Ju do të dëshironi të argëtoheni dhe të jetoni jetën në maksimum. Dëshirat e flirtimit, vallëzimit, ëndërrimit, krijimit dhe shprehjes së kënaqësisë dhe bukurisë. Fryma juaj krijuese ka më shumë rezonancë në botë.

Dy javët e ardhshëm do të jenë emocionuese për ju, pasi Hëna e Re që zhvillohet në Dashi më 16 prill është gati të rifilloni të gjitha planet tuaja. Krijueshmëria juaj do të jetë në zenitet dhe kjo mund të jetë koha e duhur për të përgatitur idetë tuaja. Suksesi i madh pritet edhe në fushën emocionale dhe, nëse je i lirë, një njohje e papritur padyshim do të ndikojë në kursin tënd. Nëse tashmë keni një lidhje, ngjarjet e paparashikuara do t’ju kërkojnë ta formalizoni atë.

Hëna e re në Dashi do të stimulojë dinamizmin dhe vetëbesimin tuaj, tani ju do të jeni në gjendje të zgjeroni aspiratat tuaja profesionale. Mendimi juaj perceptues do të zgjerojë horizontin tuaj shpirtëror, idetë tuaja të reja do të gjejnë praktikë dhe aplikim. Nga intensiteti, emocioni dhe pasioni do të jenë veprimet tuaja, impulsiviteti dhe spontaniteti do të jenë lëvizjet tuaja. Një dashuri e re do të punojë për zemrën tuaj, do të vijë tek një njohje e re, do të ripërtërijë veten, do të fshijë të kaluarën, me optimizëm që të shkoni përpara, duke kërkuar një të ardhme ndryshe.

Bricjapi: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të katërt, tani do të keni mundësinë të mbyllni këtë zbrazëti të brendshëm që ju ndjeni dhe të filloni një jetë të re. Ju duhet të kuptoni se tani është e nevojshme të lini prapa situata ose njerëz që nuk janë më të dobishëm ose të nevojshëm për jetën tuaj ose të ardhmen tuaj. Ju do të jeni më të vetëdijshëm në përpjekjet tuaja për ndryshim, duke eliminuar zakonet tuaja të vjetra emocionale që ju mbrojnë dhe bllokojnë bërjen e ndryshimeve. Lëvizni përpara për të bërë ndryshimet e nevojshme në shtëpinë dhe familjen tuaj në mënyrë që të keni begati dhe harmoni.

Hëna e re, e cila zhvillohet më 16 prill, aktivizon sektorin shtëpiak dhe familjar dhe gjatë dy javëve të ardhshme shumë nga energjia juaj do të kanalizohen në këto zona.Ndoshta ju ndjeni nevojën për të eksperimentuar me disa plane të reja, për të riformuluar hapësirën tuaj dhe për të marrë iniciativa për të krijuar një mjedis më të mirë. Nëse ndiheni “i bllokuar” në një mjedis që nuk ju kënaq, tani do të merrni vendimin për të lënë dhe kërkoni një shtëpi të re në të cilën do të jeni i pavarur dhe ju mund të punoni më mirë.Së fundmi, nëse mbani një marrëdhënie të bukur, tani do të kuptoni se është koha e duhur për të bashkëjetuar me partnerin tuaj.

Me Hënën e Re në Dashi, çështjet ekonomike do të shqetësojnë ju, blerjen dhe shitjen, trashëgimit, transferimet.Interesante do të jenë tregjet ose investime që zgjidhni të bëni, kredia juaj do t’ju ndihmojë të mbyllni marrëveshjet dhe negociatat në favorin tuaj. Ai ndryshon bazën në të cilën bazohet dashuria e lidhjes tuaj dhe mbani kontaktet e tua të lirshme në një fazë të detyrueshme. Ju të dashuuarit dhe të pavarur, ju hyni në aventura të reja erotike, një person i ri do të fitojë vëmendjen tuaj dhe interesin, ndoshta këtë herë ju nuk do të synoni nërastësia, por fiks dhe të përhershëm.

Ujori: Me Hënë e Re në shtëpinë tuaj të tretë, tani ndikohet nga ngjarjet dhe çështjet që lidhen me komunikimin, fqinjët, motrat dhe mjedisin tuaj shoqëror. Ju ndjeni një fuqi të theksuar në transaksionet dhe komunikimet tuaja të përditshme. Ju jeni personi i parë ku më  me humorin e lumtur mund të sjellë jetën përreth dhe të krijojë një atmosferë shumë të këndshme shoqërore. Tani jeni të interesuar të njihni, të mësoni, të eksploroni, të zgjeroni vizionin tuaj. Është koha për pastrimin e kurtheve të një mentaliteti të vjetër intelektual.

Sektori në lidhje me komunikimin, udhëtimin dhe ambientin familjar aktivizohet nga Hena e Re  më 16 prill. Pra, në dy javët e ardhshme, do të kuptoni se ka ardhur koha që ju të bëni një fillim të ri me të afërmit tuaj me të cilët jeni larguar dhe rivendoseni në marrëdhëniet tuaja. Duke përdorur talentin tuaj komunikues, e cila është e theksuar rëndë gjatë kësaj kohe, ju do të jeni në gjendje të kontaktoni me njerëzit që ju mungojnë juve ose njerëzve që ju nevojiten dhe për t’i kthyer ata tek ju. Në përgjithësi, kontaktet me ata përreth jush kanë përvoja pozitive gjatë kësaj kohe, ndërsa udhëtimi dhe lëvizjet do të relaksohen dhe do të shkarkohen.

Me Hënën e Re në Dashi, po nisni diçka të re, merrni vendime radikale për të tashmen dhe të ardhmen. Në fushën tuaj erotike disa nga ju do të kthejnë një faqe, ju filloni një periudhë të re erotike me një fytyrë të re. Ndryshime do të ndodhin edhe në mjedisin tuaj familjar, marrëdhëniet me prindërit ose vëllezërit e motrat janë tani në një kontekst tjetër, trajtimi juaj do të jetë disi revolucionar. Jini të kujdesshëm për të menaxhuar financat tuaja, për të shmangur dëshirat impulsive, për sigurohuni që t’i përmbushni obligimet tuaja. Ai favorizon udhëtimin, lëvizjet dhe llojet e ndryshme të shpëtimit.

Peshqit: Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dytë, tregoni talentet tuaja dhe gjeni mënyra për të fituar më shumë para. Dekoroni hapësirën tuaj, shënoni pasuritë tuaja (brenda dhe jashtë) dhe jeni produktiv në punën tuaj. Jetoni sipas vlerave tuaja dhe bëni një fillim të ri që varet nga cilësia më e mirë e jetesës. Situatat do të jenë të tilla që t’ju lejojnë një normë të qëndrueshme produktiviteti.Do mund të keni shpërthime rreth asaj se si mund të realizohet një ëndërr.

Hëna e re, që formohet më 16 prill në horoskopin tuaj të dytë, do të ketë një ndikim pozitiv në financat tuaja. Pra, në dy javët e ardhshme është e përshtatshme për të rritur të ardhurat tuaja dhe madje edhe nëpërmjet aktiviteteve që ju pëlqejnë. Nëse jeni i papunë dhe kërkoni një punë të re, është mirë që të jeni më aktiv gjatë kësaj kohe, kur hëna e re mund të hapë derën që po ëndërroni. Edhe nëse keni një punë të qëndrueshme, mund të merrni një rritje të mirë, ose të gjeni një mënyrë për të rritur fitimet tuaja. Sa i përket jetës suaj personale, nëse jeni të lirë, do të keni një njohje interesante ndërkohë, por është mirë të shmangni tendencat e xhelozisë dhe të posedimit që mund të kenë efekte negative. E njëjta vlen edhe nëse tashmë keni një marrëdhënie.

Me Hënën e Re në Dashi ju po ndryshoni hierarkinë e detyrave tuaja. Tani do të fokusoheni dhe do të tregoni interes të menjëhershëm në atë që mund të përmirësojë jetën tuaj, gjendjen tuaj financiare dhe psikologjinë tuaj. Me nismat dhe veprimet tuaja, ju do të rritni karrierën tuaj, do të merrni rreziqe financiare, do të arrini tek njerëzit e rinj. Me pak fjalë, dilni nga inercia, veproni, merrni drejtimin e marrëdhënieve tuaja personale. Në fushën tuaj erotike, lëvizjet e ribashkimit do të jenë pozitive.