Back
  /  Axhenda Mujore   /  Gaforrja, shenja e muajit! Si do të jetë viti juaj?

Gaforrja, shenja e muajit! Si do të jetë viti juaj?

Ndryshime  miqesie dhe plane të reja.

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Edhe 100 atëherë dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon për ju ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet.

Me rastin e ditëlindjes tuaj, tani është kohë e  mirë për të konsultuar me një Astrolog dhe për të parë se çfarë premton harta juaj vjetore, çfarë favoresh dhe cilat çështje do të ndodhin në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të llogariten për ju nga ditëlindja e këtij viti.

Një pamje e parë e ditëlindjes tuaj.

Fuqia e Hënës.

Nëse keni lindur nga 26-30/6,Hëna e Plotë që do jetë më 28 Qershor mbyllet në hartën e kthimit tuaj diellor. Këtë vit,shihni rezultatin e punës tuaj dhe veprimet do te kuptoni se duhet të lëvizni në rrugën e drejt dhe te suksesit. Disa gjëra ose disa personalitete mund të largohen nga jeta juaj ose të ndryshojnë plotësisht rolin e tyre.Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj me shumë veprime dhe shumë punë. Situatat ndriçojnë për të qartësuar.

Nëse keni lindur nga 11-15/7, energjia e Hënës së re dhe eklipsit diellor që do të zhvillohet më 13 korrik është regjistruar në hartën tuaj të kthimit te diellorit do të ndikojë brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm të ditëlindjes tuaj.Një vit dinamik që përveç fillimeve të reja është gjithashtu një periudhë shumë e hapur, intuitive dhe magnetike në të cilën mund të tërhiqni dhe do t’ju jepen shumë gjëra.Fusha që aktivizohet me teper në hartën tuaj të Hënës së re do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtij viti, pasi do të shihni se çështjet që kontrollohen nga shtëpia e Hënës së re do të lëvizni më me force dhe do bëni plane të reja. Mund të jetë viti për një martesë ose lindjen e një fëmije krijimi i nje familje te  plotesuar .

Mendim dhe logjik:

Nëse keni lindur deri më 29/6,Merkuri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë në shenjën tuaj. Këtë vit, do të jeni në gjendje të kuptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta. Idetë tuaja do të jenë të drejta dhe komunikimi do të jetë i rëndësishëm për ju, me rezultattë mbani kontakt me miqtë. Është shumë e mundshme që ju të bëni disa udhëtime të vogla.

Nëse keni lindur që nga 29/6 e tutje,Merkuri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë tek Luani. Këtë vit, do t’ju duhet disa herë për të ndryshuar pozicionet tuaja dhe të bëni rregullime për idetë tuaja, të cilat do të jenë më shumë sesa mund të zbatoni. Një arsye tjetër për këto rregullime mund të jetë fakti që shpirti juaj mund të jetë i gatshëm, por jo trupi juaj.Nëse nuk bëni rregullime atëherë shpesh do të nisni gjëra që nuk do të keni mundësi të arrini. Në këtë cikël të ditëlindjes tuaj, vetë-analiza dhe vetëdijesimi me që shumë herëdo dyshoni dhe keqinterpretoni veten dhe motivet tuaja.Dyshimet që do të keni për idetë dhe opinionet tuaja ose do t’ju udhëheqin që të mos jeni të gatshëm t’i shpërndani me të tjerët ose t’i shpërbleheni për t’i mbrojtur ata me forcë dhe plotësisht, në mënyrë që të tjerët të mos e kuptojnë se edhe vetë ju jeni ngatërruar. Në përgjithësi, mendimi juaj do të jetë në gjendje të përshtatet me rrethanat rrethuese.

Ndjenjë dhe financa:

Nëse keni lindur deri më 10/7, Afërdita në kthimin tuaj diellor do të jetë tek Luani këtë vit. Natyrajuajartistike do të dalëkëtëvit, si dheanajuajromantike. Ju do të lëvizni më mirëdhe shprehni ndjenjat tuaja në mënyrë të drejtpërdrejtë. Këtëvit, dashuria do ju takojpapriturdhe në njëmënyrë që ju nuk e prisnit.

Nëse keni lindur nga 10/7 e tutje, Afërdita e kthimit tuaj diellor do të jetë për këtë vit tek Virgjëresha. Ky cikël vjetor do të jetë mjaft i këndshëm dhe pavarësisht nga natyra e problemeve me të cilat do të hasni, do të jeni në gjendje të jepni zgjidhje pozitive dhe krijuese.Ju do të jeni në gjendje të mbështeteni shumë në miqtë ose te partnerit tuaj këtë vit dhe në përgjithësi do të keni një rreth shoqëror aktiv dhe të gjallë dhe pjesë marrje në shumë thirrje dhe ngjarje të këndshme. Këtë vit mund të jetë edhe viti që do filloj të zhvillohet një histori e re romantike në jetën tuaj.Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, atëherë marrëdhënia juaj do të bëhet më e ëmbël dhe do të gëzoni shoqërinë e njëri-tjetrit, meqë aftësia juaj për të shprehur emocionet dhe për të treguar dashamirësinë tuaj do të theksohet ashtu siç do të rritet edhe kreativiteti juaj .Nëse keni të bëni me diçka artistike, ky vit do t’ju çojë përpara.

Veprimi dhe sipërmarrje:

Nëse keni lindur nga fillimi i shenjës suaj dhe deri më 27/6,Marsi do të jetë Ujori në temën e kthimit tuaj diellor, dhe nëse keni lindur më 27/6 e turje, do keni Marsin retrospktiv në temën e kthimit tuaj diellor. Këtë vit ka një tendencë të fortë për të qenë agresiv dhe për të humbur lehtë durimin tuaj.Mund të shfaqen probleme me çështjet që menduat se ishin rregulluar në të kaluarën ose që ishin lënë pas dore, veçanërisht në profesioni tuaj. Është e rëndësishme që këtë vit të vendosni çdo aspekt të jetës suaj. Kini kujdes sepse aksidentet mund të ndodhin për shkak të neglizhencës ose pakujdesisë. Impulsi dhe lëvizjet e nxituara nuk janë këshilltari më i mirë i vitit.Mos marrë veshjet dhe grindjet e forta nuk do jetë e lehtë për t’u kapërcyer dhe pajtimi mes palëve. Është shumë e dobishme për ju këtë vit për t’u çlodhur ose për t’u çliruar fizikisht në një mënyrë pozitive në mënyrë që energjia intensive që keni dhe rutina e jetës tuaj të përditshme do të ndryshojë. Të mësipërmet janë edhe më të vlefshme nëse keni lindur nga 30/6-2/7.

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit:

Nëse keni lindur nga fillimi i shenjës suaj dhe deri në 11/7, Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë në Akrepi retrospektiv. Nëse keni lindur prej 11/7 e tutje atëherë Jupiteri në pikëpamjen tuaj vjetore do të jetë i drejtpërdrejtë. E gëzueshme dhe me fat do jetë kz vit dhe lehtë mund të ofroni zgjidhje për problemet që ju shqetësojnë.Jeta juaj sociale po rritet dhe vini në kontakt me njerëz të rëndësishëm që mund të ndihmojnë ose të ndikojnë në situata. Çështjet ligjore dhe udhëtimet janë të favorizuara. Shtëpitë e pushtuara nga Dielli dhe Juoteri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jenë të rëndësishme këtë vit. Forcën më të madhe e Jupiterit, këtë vit pranohen nga ata të lindur nga  3-7/7.

Baza të qëndrueshme, kufizimet dhe seriozitet:

Saturni ditën e ditëlindjes tuaj do të kthehet tek Bricjapi. Këtë vit ka disa sfida dhe pengesa që do ta bëjnë të vështirë për ju për të kapërcyer dhe detyrimet dhe përgjegjësitë po ju ngutin fort. Do të shihni gjërat më serioze dhe është mirë të mbani një qëndrim pozitiv ndaj jetës.Njerëzit me fuqi do sjellin vështirësi dhe ndoshta këtë vit me probleme me babain ose me një figurë në jetën tuaj. Në përgjithësi, kjo do të kërkojë durim dhe këmbëngulje pasi do të ketë shumë vonesa. Të mësipërm etj anë të vërteta edhe më shumë nëse keni lindur nga 25-29 / 6.

Vetëdijesimi dhe zhvillimi shpirtëror:

Planetet jashtë-tokësore (Urani, Neptuni dhe Plutoni) punojnë me vetëdije dhe ju ndihmojnë të kuptoni aspektet më të thella të jetës suaj. Gjithashtu referohuni situatave që janë ndoshta përtej dëshirës tuaj dhe nuk mund t’i kontrolloni ato.Nëse në hartën e kthimit tuaj diellor për këtë vit, një planet jashtë-tokësor bie në një shtëpi (1-4-të-7-të-10-të)  do të punojë më personalisht dhe do të duhet t’i kushtoni vëmendje çështjeve nga të dyja eko-sistemi aq sa dhe nga  qeveria e tabelës e ditëlindjes dhe një hartë diellore të kthimit.Rrisni kreativitetin tuaj këtë vit dhe kjo do të ndikojë pozitivisht në aktivitetet tuaja. Këtë vit do të merreni me diçka të re dhe unike që do t’ju zgjojë dhe ju rinovon mendërisht. Mund t’ju tërheqë diçka që ka të bëjë me shkencën, teknologjinë apo edhe astrologjinë.Këtë vitmendoniplane të reja në jetën tuaj dhe qëllimi juaj është që të rinovohet dhe nuk sakrifikoni ose kufizoni nga rutina e përditshme. Një vit që ju rinovon dhe ju sjell ndryshime pozitive si në nivel individual dhe social të të njohurit, miqve dhe grupeve përmes të cilave mund të krijoni.Të mësipërmet janë të vëteta edhe më shumë nëse keni lindur nga 21-24/6.

Kjo kohë në periudhën e jetës suaj zhvillohet një idealizëm i madh ku perceptimi juaj do të jetë i tillë që mund të dalloni popullin tuaj dhe motivet e tyre lehtësisht dhe me shikim të parë. Ndoshta këtë vit jeni më të angazhuar në mënyrë aktive në kultivimin dhe zhvillimin e intuitës tuaj.Është një vit që ju shqetëson nevoja të ndihmoni të tjerët që kanë nevojë për ju, ndoshta duke sakrifikuar disa nga interesat tuaja. Por oferta juaj do t’ju japë kënaqësi në një nivel të brendshëm-shpirtëror.Marrëdhëniet tuaja do kenë tendencën të lëvizin në një nivel platonik dhe idealist, dhe është e rëndësishme që të shihni qartë dhe realisht njerëzit që ju interesojnë, me të gjitha ato pozitive dhe negative që kanë, në mënyrë që të mos lëndoheni ose të mos përfitojnë nga ju Të mësipërmet zbatohen edhe më shumë nëse keni lindur nga 7-9/7.

Të vjetrat në pjesën nënndërgjegjeshëm të personalitetit tuaj vijnë në sipërfaqe duke kërkuar t’i trajtoni, pranojeni dhe transformojini ato. Plutoni ju ndihmon të përballeni me këtë krizë identiteti.Jepini rëndësi shtëpisë që këtë vit Dielli juaj në temën e kthimit tuaj diellor si dhe në shtëpinë që zë Luani sepse në këto zona duhet të punoni me vetëdije dhe pa vetëdije duke rishqyrtuar sistemin tuaj të vlerave. Të mësipërmet janë të vërteta edhe më shumë nëse keni lindur nga 11-13/7.

E mire dhe kreative ditëlindja e ketij viti!