Back
  /  Ezoterika

Ezoterika

Një mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të mësuar personalitetin e një personi në mënyrë që të dini se çfarë saktësisht duhet të bëni është të dini ditën kur ai ka lindur! Data e lindjes mund t'ju zbulojë të

Në mitologji, fluturat ishin shprehje e shpirtit njerëzor. Në Greqinë e lashtë, për shembull, njerëzit besonin se pas vdekjes shpirti i tyre do të transformohej në një flutur apo pëllumb. Mitet e tjera thonë se fluturat janë engjëjt me fletë

Dashi: Po shkatërroni jetën tuaj me negativitet dhe e lejoni veten të humbni në të. Nervat dhe kokëfortësia juaj do t'ju sjellin shumë probleme.Jetoni në një botë negative ndonjëherë që njerëzit nuk duan të jenë pjesë e tyre.   Demi: Shkatërroni jetën tuaj duke

Çdo shenjë ka një superfuqi që e karakterizon atë. Mësoni superfuqinë e shenjës tuaj sipas shkrimtarit Samantha King. Dashi: Fuqia për të hartuar me mjeshtëri jetën tuaj në një mënyrë që jo vetëm e frymëzon por i ndihmon të tjerët të arrijnë