Back
  /  Endrra dhe tema te ndryshme

Endrra dhe Tema

Cfare janë ëndrrat dhe pse ekzistojnë? Ëndrrat janë krijime të trurit,në formën e imazhit ose historisë,gjatë gjumit. Ëndrra është një përvojë reale,ndërsa ne jëmi gjumë, me ndryshime të çuditshme dhe të pashpjegueshme logjikisht ndonjëherë.Ëndrrat mund të jenë të gëzueshme, romantike, të