Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Dielli tek Peshqit formon nje trekëndesh me Jupiterin dhe ne drejtim të kundert tek Akrepi: Fati ju buzëqesh

Dielli tek Peshqit formon nje trekëndesh me Jupiterin dhe ne drejtim të kundert tek Akrepi: Fati ju buzëqesh

Nga data 10 deri 15 mars, Dielli në shenjën romantike të Peshqve do të jetë formon trekëndesh më Jupiterni dhe  më drejtim të kundert tek Akrepi: një kënd I  favorshëm për Gaforret, Akrepat, Bricjapi dhe Peshqit lindur në dhjetë ditët e fundit apo planeteve personal Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsi) ) nga kendi më grade 20 deri në 25-të shenjave të mësipërme.

Këto ditë pasqyroni optimizëm dhe besim në mjedisin tuaj, dhe ky aspekt ju ndihmon të rimërni fuqitë tuaj.Ndizet flaka e krijimtarisë, por kujdesuni nga eksitimi I tepruar që në fund qëndroni në teori dhe praktikë nuk bëni gje.

Ky kend zhvillohet në shenjat e ujit, duke treguar se çelësi këto ditë është ndjenja dhe lidhja mendore. Pra, më mirë të vlerësojmë kurse ju të marrë, ndërsa ju të menaxhuar për të ngushtë shpëtuar vështirësitë. por vënë re ai mund të jetë i vetëkënaqur dhe presin të gjithë të tjerët.

E vërteta është se fati është në anën tuaj dhe rrethanat tuaja të zgjidhur duart. Në të njëjtën kohë, tregon një shans që të marrë parasysh se bota e Fortune është reaksionar, ndoshta kjo është një mundësi që ju keni qenë duke pritur për të ardhur shumë më herët.

Kjo periudhë gjithashtu është e shkëlqyer për të gjitha llojet çështjet ekonomike që kanë të bëjnë borxhet, punët personale, ëndërron që ju bëni, dhe kontaktet tuaja me persona mjaft të luftuar në jetën e tyre dhe janë të rëndësishme për ta dhe në përgjithësi të gjejnë përpjekjet mbështetëse ju bëni! Në të njëjtën kohë, në të njëjtën ditë që arrin kulmin këtë aspekt gjithashtu arrin kulmin sheshin negativ të Venusit me Saturnit, për të cilën ju mund të lexoni këtu.