Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Dielli tek Peshqit formon gjashtëkëndësh më Plutonin tek Bricjapi: Zbuloni se kush jeni!

Dielli tek Peshqit formon gjashtëkëndësh më Plutonin tek Bricjapi: Zbuloni se kush jeni!

Nga data 8 deri në 12 Mars shenja e ndjeshme e Peshqeve formon gjashtëkëndësh më Plutonin tek Bricjapi. Një kënd pozitiv për Demin,Akrepin,Bricjapin dhe Peshqit të  lindur ne dhjetë ditët e fundit dhe për ata që kanë horoskopin ose planetet personale (Hënë, Merkurin,Afërditën dhe Marsin) këndi me gradë 18 në 21 e shenjave të mësipërme.

Tani vijnë në sipërfaqe  plagët më të thella të shpirtit tuaj, duke ju detyruar të përballeni me ato dhe universi ju ndihmon për ti shëruar.Kanë një përvojë unike transformimii këto pesë ditë më zbulimin e këtyre plagëve. Përparoni, rigjenerohenii përmes frikës tuaj,përballeni dhe i largoni atë.

Pranoni se disa njerëz kanë arritur qëllimin e tyre përmes jetës tuaj dhe prandaj largohen pa ju shkaktuar dhimbje ose tju vijë keq për atë, në vend të kësaj ju ndjeheni sikur një jetë krejt e re fillon për ju.Këto pesë-ditë mund të relaksoheni dhe qetësoheni ,ju   thjesht nuk doni të bëni asgjë.

Ky pesë ditëshi  mund të sinkronizohet me ëndrrat dhe qëllimet tuaja sepse Dielli tek Peshqit ju jep frymëzim dhe Plutoni tek Bricjapi përforcon ambiciet tuaja. Njerëzit me ndikim janë të gatshëm të investojnë tek ju. Ky kombinim Diellit – Plutonit ju jep mundësi këtë pesë-ditëshin të jetoni një transformim radikal të dhimbjes tuaj dhe hecni në rrugë që ju çon në përmbushjen e ëndrrave tuaja.

Krijon një zhvillim shpirtërore, dhembshuri dhe ndjeshmëri ndaj të tjerëve. Ju keni frymëzim dhe punoni për të mirën e përbashkët.Rigjeneroheni dhe shprehni emocione të vjetra për të hapur rrugën drejt njohurive e reja të bazuara në dashurinë. Ju jeni mbrojtës dhe arrini të shprehni dashurinë që del nga thellësitë e shpirtit tuaj.