Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Dielli tek Dashi formon katërkëndesh më Saturnin tek Bricjapi: Ju “mbysin” detyrimet

Dielli tek Dashi formon katërkëndesh më Saturnin tek Bricjapi: Ju “mbysin” detyrimet

Nga data 25 deri në 31 mars Dielli nga Dashi i zjarrtë dhe energjik formon katërkëndesh më Saturnintek ambiciozi Bricjap, kënd i vështirë për Dashin,Gaforrën, Peshorjën dhe Bricjapin të  lindur ne fund të dhjetë ditëshit e parë dhe për ata ata kanë horoskopin apo planetet personale (Hënë, Merkurin,Afërditën dhe Marsin) këndi me gradë 5 deri në 10 e shenjave të mësipërme.

Këto ditë gjallëria juaj është reduktuar nga disa pengesa dhe vonesa që mund të lindin.Edhe pse kështu shfaqen disa prova, është e sigurt se vetem me anë të atyre ndërtojmë karakterin tonë,arrijmë pjekurinë dhe qendrojmë fort në këmbët tona.

Mësimet karmike të Saturnit këto pesë ditë ju bëjnë më reale, pa u frikësuar për të lënë pas plagët e së kaluarës dhe te jeni të hapur për të ardhmen.Universi na kërkon këtë pesë ditësh të mos jemi të mbyllur dhe melankolik, duke i dhënë garën duke mos ndjerë keqardhje për vetën tonë.

Këtë herë Saturn zvogëlon forcën dhe besimin tuaj, nuk vlerësohen plotësisht aftësitë tuaja.Tani ju kërkohet të sakrifikoni jetën tuaj personale ose kenaqësit (Dielli) për hir të detyrës (Saturni), por kemi më shumë përgjegjësi se raste të tjera, veçanërisht në çështjet të punës tuaj dhe fillimeve të reja në përgjithësi.

Ky kënd nuk pengon suksesin, thjesht e vonon dhe ju kërkohet të shfrytëzoni talentin tuaj nëpërmjet përpjekjeve në mënyrë që të vazhdoni dhe të zhvilloni diçka që vazhdon në kohë dhe ka jetëgjatësi.Kjo pikëpamje gjithashtu ju mëson të keni më shumë durim dhe dinjitet.Por në të njëjtën ditë Marsi takon të  rreptin Saturn,një kënd për të cilin mund të lexoni këtu. Kështu që ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm se si shpreheni dhe të jeni të sinqertë edhe me të tjerët dhe me veten, përndryshe do ta keni të vështirë të gjykoni!