Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Dielli në trekendësh me Plutonin

Dielli në trekendësh me Plutonin

Ego të fortë

Nga 9 deri më 14 maj, Dielli nga shenja tokësore e Demit në një trekëndësh retrospektiv me Plutonin në Bricjapi.Ky aspekt i favorshëm do të ndikojë pozitivisht në Demat,Virgjëreshat, Akrepat, Bricjapët dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe fillimet e dhjetë ditëshit të tretë që kanë horoskop dhe / ose planete personale (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsi) nga fati i 18-të deri  21-të të shenjave të mësipërme.

Kjo është një kohë kur ju përjetoni bukuri intensive dhe erotizëm si rezultat i këtij aspekti, pasi Plutoni nga Bricjapi ju nxit të luftoni për atë që mendoni për të ngritur më lart për ato që meritoni. Plutoni në këtë pozitë përdor strategjitë dhe luan vetëm për të fituar! Këto ditë përjetoni përvoja të thella dhe intensive që ju transformojnë në shumë nivele.

Çdo gjë që ju intereson dhe tërheq ju mban ju duke kërkuar thellë sepse këni nevojën të kuptoni më mirë pse dhe si. Ju po kërkoni një përgjigje domethënëse për subjektet tuaja dhe një kuptim më të thellë të problemeve tuaja. Në të njëjtën kohë, mund të fitoni më shumë pushtet dhe kontroll mbi jetën tuaj përmes këtij procesi më të thellë dhe kjo do të sjellë ndryshime të rëndësishme transformuese, pasi ju mund t’i trajtoni më mirë ngjarjet dhe njerëzit në jetën tuaj.

Çështjet e mëtejshme lidhen me pushtetin dhe kontrollin, me organizata të mëdha ose grupe të organizuara, me kompani dhe me drejtues të lartë ose me eprorët tuaj. Plutoni ka të bejë me zhdukjen dhe këto ditë ju mund të largoni nga mjedisi juaj gjithçka që është e panevojshme. Problemet personale ose profesionale tani janë më të lehta për të gjetur zgjidhjen dhe mund të merrni një rol udhëheqës në zbatimin e këtyre zgjidhjeve në një mënyrë pozitive. Në të njëjtën ditë kur ky aspekt, arrin kulmin gjithashtu takimi shpërthyes i Merkurit me Uranin.