Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Dielli në krah me Uranin në Dashi

Dielli në krah me Uranin në Dashi

Nuk të përkas…!

Nga data 14 Prill deri më 20 Prill, Dielli do të jetë në krah me Uranin në Dashi impulsiv dhe i zjarrtë, një vështrim i vështirë për Dashët,Gaforret,Peshoret dhe Bricjapët të lindur në fund dhjetë ditëshit të tretë dhe për ata që kanë Horoskop ose/ dhe planete personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga data 24 deri në 29 fatë të shenjave të mësipërme.

Kjo ngjarje eksplozive shtatë ditë pra çdo gje është e mundur të ndodhë pasi Dielli takon  planetin më të pazakontë që gjithmonë sjell zhvillime të papritura, kështu që ti e kupton se duhet t’i presësh lidhjet që kufizojnë pavarësinë dhe lirinë tuaj dhe të ecin përpara. Do të përjetoni përvoja të çuditshme, doni të jetoni në një mënyrë jo-tradicionale por jetë e lirë përtej rregullave që të tjerët ose vetë shoqëria ju vë mbi ju.

Dielli në Dashi është i fortë dhe dëshiron të ketë rolin mbizotërues dhe bashkë me Uranin është shpërthyes dhe i fortë kombinimi astrologjik. Pra, këto shtatë ditë presin ndryshime të papritura, revolucion dhe kryengritje.Ndiheni të fortë në lidhje me dëshirën për t’u liruar nga rutina juaj e zakonshme dhe duke bërë diçka krejt të ndryshme nga aktivitetet tuaja të zakonshme. Edhe nëse nuk e keni përgatitur, ky vështrim është zgjuar, si një zë brenda jush duke bërtitur “zgjohu!” Me pasion. Është koha e vështirë të pyesim veten “për kë e kam bërë gjithë këtë? Çfarë kuptimi ka? “

Për të shmangur ankthin dhe tensionin nervor, është më mirë të jesh energjik dhe të bësh diçka të zakonshme. Por kujdes këto shtatë ditë të mos merrni rreziqe të guzimshme ose rebelim tek ata më lart ose autoritetet tuaja nën ndikimin e impulseve tuaja. Gjithashtu mbani në mend se Urani është duke shkaktuar aksidente mund të dëmtojë punën tuaj dhe të shkaktojë konfrontime dhe reagime agresive me eprorët tuaj! Gjithashtu, në horoskopët femërore, këto ditë mund të sjellë ngjarje të papritura me njerëz të rëndësishëm.