Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Dielli në Dashi në katror me Plutonin në Bricjapi

Dielli në Dashi në katror me Plutonin në Bricjapi

Kur të tjerët tregojnë anën e tyre të errët

Nga data 8 Prilli deri më 14 Prill, Dielli shenja e zjarrtë dhe e fortë në Dashi formon Plutonin me Bricjapin ambicioz, një vështrim i vështirë për Dashët,Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të cilët kanë lindur në fund të dhjetë ditëshit të parë dhe në fund të dhjetë ditëshit të dytë dhe në fillim të dhjetë ditëshit të tretë dhe ata që kanë Horoskop dhe / ose planete personalë (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga data 18 deri në 23 fatë të shenjave të mësipërme.

Plutoni është planeti më absolut dhe i pamëshirshëm i të gjithëve, është i lidhur me anën e errët të secilit prej nesh, tonën dhe të të tjerëve. Këto shtatë ditë, ndjeni nevojën për të shprehur dëshirat tuaja, zemërimin dhe inatin tuaj dhe nuk keni frikë të merrni iniciativën për të kërkuar gjëra për veten tuaj. Rezultati do të jetë përplasja me disa njerëz në mënyrë të pashmangshme, pasi ju tani nuk dëshironi ndonjë kompromis apo tërheqje. Sfidat janë krijuar nga impulset tuaja të forta dhe nga dëshira juaj e fortë për të pasur udhëheqje dhe fuqi dhe t’i konsoliduar ato.

Do të përballeni me disa ngjarje negative, por universi ka qëllimin e vet pasi hap sytë tuaj për të dalë nga errësira në dritë. Nëse keni pasur një varësi emocionale ndaj dikujt që të heqni qafe dëshirat dhe nevojat tuaja personale,këto shtatë-ditor është i pushtuar nga një forcë subversive për të bërë ndryshimet e nevojshme. Në të njëjtën kohë, në qoftë se ky vështrim prek një pjesë të rëndësishme të horoskopit tuaj, atëherë një fytyrë e rëndësishme mashkullore në jetën tuaj është e prekur rëndë, veçanërisht nëse ajo ka (ose akoma ka) fuqi mbi ju.

Diçka do të kthehet dhe do ndryshojë rrënjësisht jetën tuaj nëpërmjet ngjarjeve të forta dhe të vështira, por në të njëjtën kohë një jetë e re do të krijohet përmes një transformimi. Shikoni këto shtatë ditë mos bëni ndonjë veprim impulsiv duke vepruar dhe duke reaguar pa menduar sepse do të humbni disa njerëz të afërt. Në të njëjtën kohë, megjithatë, në të njëjtën ditë  ky aspekt arrin kulmin, edhe trekëndëshi i favorshëm i Afërditës me Marsin po ashtu kulminon.