Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Dielli katror me Neptunin

Dielli katror me Neptunin

Koha e mashtruesit

Nga 4 deri më 9 Qershor, Dielli nga shenja ajrore dhe komunikuese e Binjakëve formon një katror me Neptuninnga Peshqit, një pikëpamje e vështirë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqittë lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetë personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi)nga fati i 11-të deri në 16-të të shenjave të mësipërme.

Këto gjashtë ditë ka pak konfuzion në atmosferë pasi vështirësoheni të përcaktoni se çfarë doni, kush jeni dhe në cilin drejtim po ecni, ndërkohë në të njëjtën kohë ndjeni se niveli juaj i vitalitetit është më i ulët se më parë dhe vështirësoheni në një masë të madhe të merreni me imtësira që kërkojnë angazhim dhe metodën.

Në këtë aspekt, Neptuni është më i fortë se Dielli dhe ju bën të shihni realitetin përmes lenteve deformuese, ose duke paraqitur të ngjyrosni në ngjyra të errëta.Përditshmëria dhe lodhjet e detyrueshme jungutin dhe ju preferoni të ikni, në një udhëtim, larg nga rutina.Këto ditë, megjithatë, ju sjellin dështime pasi keni rregulluar një pamje në mendjen tuaj për një situatë dhe tani shihni se nuk ishte e vërtetë. Tani, fytyrat e rëndësishme në jetën tuaj mund të marrin vendime të gabuara.

Në përgjithësi në këtë periudhë, iluzionet të forta prandaj dhe kjo na bën për t’u bërë viktimat e të tjerëve, ndërkohë ne kalojmë më lehtë dhe një njohje e re që po bëhet tani, do mundej më vonë për të provuar dëmtimin.Pra, është e preferueshme që të jeni të dyshimtë me zgjidhjet magjike që ju janë paraqitur dhe mos paraqesin çështje të rëndësishme këto ditë për aq kohë sa mundeni, nëse së paku nuk keni fytyra pranë jush që kanë dëshmuar se mendojnë qartë dhe ju këshillojnë saktë.

Megjithatë, një rrugëdalje e mrekullueshme mund të jetë angazhimi juaj në art, noti ose thjesht të … ngopeni me gjumë mirë! Përveç kësaj, në të njëjtën ditë, takohet Merkuri me Diellin  dhe katrorin e pafavorshëm të Merkurit me Neptunin.