Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Dielli gjashtëkëndësh me Neptunin

Dielli gjashtëkëndësh me Neptunin

Ju kap ndjeshmëria …!

Nga 3 deri më 8 maj, Dielli në shenjën e guximshme dhe simpatike të Demit formon gjashtëkëndësh me Neptunin nga Peshqit, një vështrim i favorshëm për Demin, Gaforren, Akrepin, Bricjapin dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e dytë e ardhshme dhe/ose ata që kanë Horoskop dhe planetë personale (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsi) nga fati i 13-të deri në 18-të të shenjave të mësipërme.

Këto pesë ditë dhenësi i jetës Dielli ka një “dorë të ndihmuar” nga Neptuni romantike dhe intuitive, planeti i Ëndrës dhe Utopisë. Ky aspekt i veçantë e forcon konceptin dhe ju ndihmon të lexoni më lehtë të tjere por edhe situatat rreth jush, nëpërmjet depërtimit. Përveç kësaj nën ndikimin e këtij aspekti mjaft shpirtëror, çdo aspekt i intuitës suaj rritet. Gjithashtu, marrëdhëniet tuaja (Demi) përfitojnë nga ndarja dhe mirëkuptimi i ndërsjellë, i cili nuk është domosdoshmërisht vetëm përmes fjalëve dhe komunikimit verbal, por edhe nëpërmjet koordinimit dhe pranimit mendor ndaj njëri-tjetrit.

Është gjithashtu një kohë e mirë për të shprehur anën tuaj të ndjeshme dhe mbrojtëse dhe për t’u bërë të dobishëm për të tjerët, gjë që do t’ju bëjë të ndiheni më mirë dhe ju vetë do të stimuloni vetëbesimin tuaj pa pasur nevojë të prisni shpërblime. Edhe pse nuk është një aspekt shumë aktiv dhe energjik që çon në ngjarje, megjithatë ju nxit që të angazhoheni në aktivitete grupore dhe punë shpirtërore. Gjallen endrrat tuaja dhenën ndikimin e vështrimit, përfitoni dhe ju sjellni rezultate të dukshme në praktika të tilla si meditimi, përfshirja në çështje mistike dhe puna me Vetën. Në të njëjtën ditë kur ky vështrim arrin kulmin,gjithashtu katrori i pafavorshëm i Merkurit me Plutonin.