Back
  /  Horoskopi   /  Ezoterika   /  Çfarë tha Zoti në çdo shenje në fillim të Krijimit!

Çfarë tha Zoti në çdo shenje në fillim të Krijimit!

Dhe Zoti tha…

Ligji karmik i dymbëdhjetë shenjave …

Ishte mëngjes që Zoti qëndronte para 12 fëmijëve të tij dhe tek secili mbolli farën e jetës njerëzore.

Njëra pas tjetrës ata bën një hap përpara për të marrë çmimin …

-Në ty DASHI …

unë jap farën e parë, në mënyrë që  të kesh nderin ta mbjellësh atë. Për çdo farë që do mbjellësh, një milion do të shumohen në dorën tënde. Kurrë nuk do të keni kohë për të parë farën tuaj të rritet sepse çdo farë do nxjerr të tjerët  që do mbjellin. Do të jeni i pari që do futet në mendjen njerëzore Idea ime. Por nuk është puna juaj ta gjykoni këtë ide. Të vetmen gje që do besh është tërheqja e vëmendjes së njeriut për Krijimin im. Për ta bërë këtë punë të jap dhuratë Dinjitetin Personal.

I heshtur Dashi u kthye…

-Për ty DEMI …

të jap fuqinë për të” ndërtuar “farën në thelb. Puna juaj është e rëndësishme dhe kërkon durim për të përfunduar atë që po filloni, përndryshe farat do të humbasin në erë. Nuk duhet të ndryshoni mendjen, të gjykoni ose të mbështeteni tek të tjerët për atë që unë ju kërkoj të bëni. Të  jap dhuratën e Forcës. Përdore me mençuri.

Demi u kthye në vendin e tij …

-Për ty BINJAK …

të jap pyetje pa përgjigje për t’i ofruar të gjithëve, një kuptim të asaj çfarë shohin rreth tyre. Kurrë nuk do ta kuptoni sepse njerëzit flasin ose dëgjojnë, por në përgjigje të pyetjes suaj, ju jap dhuratën e diturisë.

Dhe Binjaku  u kthye në vendin e tij ….

– Ti GAFORRE …

do të mësosh njerëzit për ndjenjën, do t’i  japësh atyre gëzim dhe lot, kështu që, çdo gje që shohin, do rritet plotësisht brenda tyre. Të jap dhuratën e Familjes, në mënyrë që plotësia juaj të shumëfishohet .

Dhe Gaforrja u kthye në vendin e saj …

-Ti  LUAN…

do të paraqitësh Krijimin Tim dhe gjithë mençurinë , në botë. Gjithmonë të shmangni druajtjen dhe kujto se është krijimi im, jo i joti. Nëse e harron, njerëzit do të të përndjekin. Ka një gëzim të madh në punën që unë ju jap , nëse e bën mirë. Prandaj të jap dhuratën e Nderit.

Dhe Luani bëri një hap prapa në vendin e tij …

– Në ty VIRGJËRESHA  …

të caktoj një shqyrtim në të gjithë atë që bëri njeriu me Krijimin tim. Do t’i gjykoni me përpikëri metodat e tij dhe do t’i kujtoni atij dobësitë e tij për të qenë i përsosur nëpërmjet Krijimit tim. Kjo është arsyeja pse unë ju jap dhuratën e Mendimit të pastër.

Dhe Virgjëresha u kthye në vendin e saj …

-Në ty PESHORE …

të jap misionin e shërbimit për të menduar njeriu detyrat e tij, për të mësuar bashkëpunimin dhe fleksibilitetin. Do të jeni aty ku ka çrregullime dhe ju jap dhuratën e Dashurisë.

Dhe Peshorja u kthye në vendin e tij …

-AKREP …

puna juaj është shumë e vështirë. Do të lexoni mendimet e njerëzve, por  të ndaloj që të thuash atë që meson. Ti shpesh do të lëndohesh me atë që sheh dhe dhimbja do të të largojë nga unë, por mos harro, se nuk jam Unë, por perversioni i Ides sime që të shkakton dhimbje. Do të shihni kaq shumë saqë do ta konsideroni njeriun si kafshë dhe do të luftoni instinktet e tij, kaq sa të humbni rrugën tuaj. Por kur më në fund të kthehesh tek Unë, Akrep, kam dhuratën e veçantë të realizueshmërisë  .

Dhe Akrepi u kthye në vendin e tij …

-SHIGJETARI…

të kërkoj t’i bëni njerëzit të qeshin, të harrojnë keqardhjen që i largon ato nga Ideja ime. Kështu, ata do të fitojnë shpresë, dhe nga Shpresa do të kthehen tek Unë. Do të prekni, megjithëse në çast, shumë jetë dhe do të dini problemin e çdo jete që prekni. Të jap dhuratën e Bollëkut të pakufizuar, për ta përhapur atë kudo dhe për të ndriçuar errësirën.

Dhe Shigjetari u kthye në vendin e tij ….

-Ti BRICJAP…

do t’u mësoni njerëzve punën. Është e vështirë, sepse të gjitha veprat e dhimbshme të njeriut do të bëjnë të ndjesh peshën tënde, kështu që unë të jap përgjegjësinë e njeriut në duart tënde.

Dhe Bricjapi u kthye në vendin e tij …

-Ti UJOR …

do t’i tregosh njeriut mundësitë e reja të së ardhmes. Do të ndiheni shumë të vetmuar kështu që unë nuk ju lejoj ekskluzivitetin e Dashurisë Sime. Por, që njeriu të shohë shanset e tij të reja, të jap Lirinë, kështu që do t’i shërbeni vetëm njerëzimit.

Dhe Ujori u kthye në vendin e tij …

Ju PESHQIT…

keni detyrën më të vështirë. Ti do të mbledhësh tërë pikëllimin e njeriut dhe ti do ta kthesh atë tek unë. Lotët e tu do të jenë të miat. Hidhërimi do të vijë nga largimi i njeriut nga Ideja ime, por do ta bindni atë që të provojë përsëri. Më e mira, atëherë,dhurata për ty  kjo është, sepse ju keni një punë të dhimbshme.Do të jeni i vetmi nga 12 fëmijët e mi që mund të më kuptojë. Vetëm kjo dhuratë është vetëm për ju, sepse sa herë që përpiqeni t’i jepni njeriut, nuk do ju dëgjojnë.

Dhe Peshku u kthye në vendin e tij …

Dhe në fund Zoti tha:

“Gjithkush prej jush ka një pjesë të Ides sime … …. Nuk duhe t’i keqpërdorim apo të dëshirojmë atë të të tjerëve. Gjithkush është perfekt, por jnuk do ta kuptoni derisa të bëheni NJË. Atëherë të gjitha idetë e mia do të kalojnë tek secili prej jush.

Pastaj fëmijët u larguan, të vendosur për të bërë punën e tyre në mënyrë të përsosur, për të marrë dhuratën e tij.

Por askush nuk i’a doli kur u kthyen dhe Zoti tha: “Të gjithë ju besoni se dhuratat e të tjerëve janë më të mira. Kjo është arsyeja pse unë do t’ju lejoj të tregtoni. “

Për një moment, çdo fëmijë mendonte për shanset e misionit të tij të ri.

Por Zoti buzëqeshi dhe tha: “Do të ktheheni tek Unë shumë herë, duke kërkuar t’ju lehtësojë për misionin tuaj. Dhe çdo herë unë dotë refuzoj dëshirën tuaj. Do të kaloni mishërime të panumërta deri sa të keni përfunduar caktimin tuaj aktual. Unë ju jap kohë të pafundme për të pasur sukses, dhe vetëm atëherë mund të jeni me mua … “.