Back
  /  Astrologjia   /  Parashikimi per dashurine sot   /  Çfarë parashikon Astrologjia për shenjat e horoskopit dhe ndjenjat e tyre në javën : 30/04/18 – 06/05/18

Çfarë parashikon Astrologjia për shenjat e horoskopit dhe ndjenjat e tyre në javën : 30/04/18 – 06/05/18

DASHI

Beqarët: Me Hënë të Plotë në Akrepi dhe shfaqjes së Hënës në Shigjetari do të filozofoni situatën, do të rregulloni zhgënjimin tuaj, do të kapërceni marrëdhëniet e vjetra ose plagët dhe do të arrini të shkoni më tej. Ju do të keni fuqinë mendore për të fshirë situatat ose marrëdhëniet që ju kanë zbrazur emocionalisht ju. Vendimet tuaja radikale do ju çojnë në fillimin e një fillimi të ri, të ndërmerrni hapin për t’i dhënë jetës tuaj një mundësi të re.

Në lidhje:  Këtë herë ju do të jeni në gjendje të shmangni teprimet dhe ekstremet, ju do të vetëpërmbajtje, perceptim të fortë dhe ndjeshmëri. Largoni fobi të paarsyeshme të pabazuara që mund të tundoni të kaloni sugjerime që nuk keni bërë deri tani. Qëllimi është për të rinovuar lidhjen tuaj, partneri juaj do t’ju tregojë vlerësim dhe besim, duke zbuluar mendime dhe dëshira të sinqerta.

DEMI

Beqarët : Me Hënë të Plotë në Akrepi dilni nga negativiteti dhe ngjitjet, jeni të lodhur dhe merrni vendimin për të vepruar, për të dhënë një kuptim të ri jetës tuaj personale. Me shfaqjen e Hënës në Ujori social do të jetë gjendja juaj dhe qëndrimi juaj, faktet do t’ju ndihmojnë të zgjeroni rrethin tuaj të të njohurit, ka shumë mundësi që të lindë një njohje e re. Ju do të rinovoni pamjen tuaj, me stilin tuaj tërheqëse do të jeni në gjendje të fitoni përshtypjet.

Në lidhje:  Keq do jetë java juaj sot,ndryshe do të filloj, ndryshe do përfundoj. Në ditët e para me Hënën e re në Akrepi, do të jeni në gjendje të ndjeni dhe të kuptoni. Në mes të javës me Hënë ndryshe nga Afërdita dhe në katror me Neptunin, idetë e gabuara dhe shpjegimet e falsifikuara do të ngatërrojnë mendimin tuaj, ekziston rreziku që ju të grindeni me bashkëshortin tuaj.

BINJAKËT

Beqarët: Me Hënën e Plotë që po formohet në shenjën e Akrepit në situata misterioze do të ngaterroheni, personi enigmatik do të kapë vëmendjen tuaj. Intuita juaj do të jetë e mundur, por në mes të javës me Hënën në katror me Neptunin, vëmendje ndaj iluzioneve dhe idealizimeve. Për shkak se do të ketë mundësi të bini në dashuri, dhe në një mënyrë të fortë, mund të ballafaqoheni me disa të dhëna. Ju këshilloj që të mos lini pas gjëra që më vonë mund t’ju lëndojnë.

Në lidhje: E nxehur do të jetë mënyra që ju t’i afroheni bashkëshortit tuaj, me Hënën e Plotë në Akrepi do dal në siperfaqe ana pasionante të karakterit tuaj që do të dalë në dritë. Me Hënën ndryshe nga Afërdita dhe në katror me Neptunin, disa nga lëvizjet tuaja mund të shqyrtohen nga bashkëshorti juaj, përgatituni mund të këtë skena xhelozie. Mundohuni të balanconi situatën, jepni shpjegimet e nevojshme, do të arrini të bindni dhe t’i shmangni tensionet.

GAFORRJA

Beqarët: Me Hënën e Plotë në Akrepi dhe ardhjen e Hënës në Shigjetari, një person i caktuar do të synojë zemrën tuaj, arrin të njohë, të lë përshtypje dhe të fitojë. Java juaj do të ketë hapje dhe sfida. Ju do të paraqiteni në rrugën tuaj për dikë që do të jetë në dorën tuaj në fund të një takimi personal. Pas intuitës tuaj do të jetë shoferi i duhur, trekëndëshi i Hënës me Diellin do t’ju sjellë ngjarje fatlume.

Në lidhje: Me Hënën e Plotë në Akrepi, do të ndërmerren veprime thelbësore, ju vazhdimisht do ta mbani partnerin tuaj pranë, konstruktive dhe krijuese do jetë java juaj. Ju do të organizoni marrëdhënien tuaj, qëndrimin tuaj do të jetë emocionalisht i pjekur dhe i ndërgjegjshëm. Një humor mospërfillës do të manifestohet nga ju dhe nga bashkëshorti juaj, do të ketë reciprocitet. Do të hapë diskutime serioze për angazhimin e lidhjes.

LUANI

Beqarët: Me Henën në Akrepi ju nuk do të humbisni flirtim dhe ngjarje të drejtpërdrejta, romantizmi do të mbajë disponimet tuaja, ju nuk do të qëndroni në pezullime të nënndërgjegjeshëm. Me shfaqjen e Hënës në Shigjetari një person i caktuar do t’ju afrohet, impulsi juaj do t’ju çojë në lëvizje spontane që do dalin për mirë. Ju keni qenë duke u përpjekur për të berë hapin e fillimit të ri, fundi nuk do t’ju zhgënjejë, mëgjithate pritjet tuaja mirë do jenë të shkelin në terren.

Në lidhje: E lirë do të jetë qëndrimi juaj, intuita juaj e fortë, bashkëshorti juaj do t’i përgjigjet romancës dhe ngrohtësisë suaj. Me Hënën e re në Akrepi do të përpiqeni të dilni nga pasiguria dhe fobitë, nevoja juaj do të jetë të jepni një shtysë të re për marrëdhënien tuaj. I sqaroni dëshirat dhe aspiratat, kaloni nëpër propozime të drejtpërdrejta dhe veprime radikale që në thelb do të tregojnë se si mund t’i trajtoni dobësitë tuaja.

VIRGJËRESHA

Beqarët: Ju jeni duke kërkuar për një njohje të re me Henën e re në Akrepi dhe shfaqja e Hënës në Shigjetari me lëvizje të organizuara do të flirtojë fytyrën mbresëlënëse që do të fitojë interesin tuaj. Hapur do të jetë mundësia të bini në dashuri, entuziazmi juaj do të jetë i madh, ju do të shprehni lirisht veten pa rezerva dhe nuk do të zhgënjeheni. Nuk perjashtohet të ndjeni ndjenjat që keni harruar kohët e fundit, do të bëni mirë dhe do të leni veten në ndjenjat tuaja, është një fillim i një marrëdhënieje të re.

Në lidhje: Brenda kësaj jave, qëllimet do të vendosni, do të lëvizni me mend, shumë mirë të menduar dhe strategjikisht. Hëna e plotë në Akrepi do të rritë intuitën tuaj, do t’ju shtyjë të lidhni diçka të detyrueshme, dëshira juaj do të jetë të lëvizni një marrëdhënie tjetër përpara. Ju që keni qenë prej kohësh në një marrëdhënie të caktuar nuk mund të përjashtoni një propozim për formalizim ose bashkëjetesë, Hëna në Bricjap do t’ju ndihmojë të merrni vendime serioze.

PESHORJA

Beqarët:  Hëna e Plotë në Akrepi, e kombinuar me një ngjarje të veçantë që ju ka ardhur me ardhjen e Hënës në Shigjetari, do të rrisë vetëbesimin tuaj dhe do të afrohet me një person që ju keni qenë në shënjestër prej kohësh. Këtë herë, ju do të bëni hapin në një mënyrë zbuluese, ju do të manifestoni dhe do të merrni një përgjigje pozitive. Në javë me nismat tuaja do të sillni zhvillime të qëndrueshme, një marrëdhënie do të fillojë.

Në lidhje: Emocionalisht i pjekur dhe i qëndrueshëm do të jetë sjellja juaj, besimi dhe përkushtimi do t’i tregoni bashkëshortit tuaj. Me Hënën e Plotë në Akrepi dhe ardhjen e Hënës në Shigjetari, ka shumë mundësi që të synoni përkushtimin, do të zbuloni fjalë dhe propozime serioze. E mundur dhe e drejtë do të jetë intuita juaj, këtë herë do të dini shumë mirë se çfarë doni dhe si duhet ta kërkoni atë.

AKREPI

Beqarët:  Me Hënën e Plotë në shenjën tuaj, do të jetë qëndrimi juaj i guximshëm intuitive dhe i rrezikshëm do të jetë qëndrimi juaj, ajo që do keni nevojë është të ndjeni në thellësinë të përjetoni tensione emocionale, të dashuroni duke synuar tani dhe jo më vonë. Po do thoni në propozimi që do të merrni nga një person veçanërisht atraktiv, ngjarjet e tij do të jenë të ngrohta dhe jashtëzakonisht të guximshme. Merrni frenat në duart tuaja, udhëzoni ngjarjet.

Në lidhje:  Qëndrimi juaj do të jetë i parëndësishëm, brenda javës ju këshilloj për të shmangur situatat e tejmbushura. Me Hënën ndryshe nga Afërdita dhe katrori me Neptunin, ka mundësi që të jeni të bllokuar në mendime të dyshimta për çështjen e pabesisë. Hëna në një trekëndësh me Diellin dhe gjashtëkëndëshi me Jupiterin do t’ju ndihmojë të kuptoni dhe të hyni në realitet.

SHIGJETARI

Beqarët: Mendjen në entuziazmin intesiv me Hënën e Plotë në Akrepi dhe me shfaqjen e Hënës e shenjës tuaj, ngjarjet do t’i përjetojnë ato në një mënyrë të fortë, do të ketë rrezik të zhduket. Do të bini në dashuri, këtë javë do të gjeni veten përballë një personi i cili do të hedh një shigjetë në zemrën tuaj, ju do të keni parasysh kurthet dhe pengesat që do t’i jepni gjithçka pa interes për ju më vonë. Pastaj zemra juaj, ju mëshironi pasionin tuaj, por vëmendje për pritjet tuaja dhe kërkesat.

Në lidhje: Partneri juaj do të ngulet mbi ju, qëndrimi juaj do të jetë i ngrohtë dhe i lëshuar, ndjeshmëria intensive dhe dashuria e adhuruar do të dalin mes jush. Nga ana juaj, varësitë emocionale nuk do të humbasin, por ju do të jeni në gjendje t’i kontrolloni, do t’ju karakterizojë me kapacitet dhe vetëbesim. Hëna e plotë në Akrepi do t’ju ndihmojë të merrni vendimet e duhura në lidhje me lidhjen e obligacionit tuaj.

BRICJAPI

Beqarët: Me Hënë të Plotë në Akrepi është shumë e mundshme që po rishikoni qëndrimin tuaj, ju që keni qenë prej kohësh pa një marrëdhënie, mund të merrni vendimin për të kaluar tek të njohurit e rinj. Do të ketë zgjim emocional, do të jeni në gjendje të shpëtoni nga përplasjet dhe varësitë. Nuk dihet nëse do të donit një lidhje afatgjatë, por me siguri do të ndiqni tensionin, do të kërkoni tërheqje dhe kimi.

Në lidhje: Me Hënë të Plotë në Akrepi jeni duke u përpjekur të drejtoni partnerin tuaj për ditë të tëra, do të gjeni mënyrën për të udhëhequr situatat dhe për t’u bërë e juaja.Me Hënën në kontrast me Afërditën dhe katrorin me vëmendjen e Neptunit ndaj ekseseve, është një ide e mirë për të shmangur qëndrimin e kërkuar. Ju nuk do të toleroni kufizimet dhe kompromiset kompulsive, mendjen të keni që të mos çoni situatat në ekstreme.

UJORI

Beqarët: Me Hënë të Plotë në Akrepi do të thelloni emocionalisht, romanca juaj do të rritet, ju nuk mund të tregoni mirëkuptim dhe në fund të rishikoni qëndrimin tuaj ndaj bashkëshortit tuaj të mëparshëm. Me ardhjen e Hënës në Shigjetari, ka më shumë mundësi që të merrni një sugjerim për ribashkim, duke ndryshuar mendimin tuaj, nevojën tuaj për të korrigjuar gabimet dhe për të stabilizuar emocionalisht do t’ju kërkojë të pranoni faljet që do të merrni.

Në lidhje: Hëna e Plotë në Akrepi dhe ardhja e Hënës në Shigjetari do t’ju hedhin në argëtime dhe filozofi, sjellja juaj do të jetë patetike për bashkëshortin tuaj. Me Hënën në kundër me Afërditën dhe katrori me Neptunin, xhelozitë do të bëjnë pamjen e tyre, por nuk do të ketë tensione të veçanta. Rivalitetet do të jenë sipërfaqësore, të gjithë ata që do të bëjnë është të forcojnë më tej tërheqjen tuaj.

PESHQIT

Beqarët: Bukuria dhe atraktiviteti do të lëshojnë shfaqjen tuaj, me Henën e re në Akrepi ju do të kërkoni tensione, pasion, tërheqje, të hapur do të jetë mundësia për të rilidhur me një person që ndjenjat tuaja nuk u shuajtën kurrë. Me Hënën në trekëndësh me Diellin, mund të ketë kontakte që do të përfundojnë në një takim të nxehtë. Nuk përjashtohet këtë herë për të kërkuar momente të pasioneve dhe ndjeshmërisë intensive, të lëvizë në mënyrë spontane, të tregojë atë që ju ndjeni.

Në lidhje: Tentimi për të mbajtur qëndrimin tuaj të balancuar mund të jetë konfuze në të menduarit tuaj. Me Hënën në krahasim me Afërditën dhe katror me Neptunin mendjen të keni për dyshimet dhe xhelozinë, ekziston rreziku i bllokimit të halucinacioneve, të tjera do shihni të tjera do kuptoni kujdes në përfundimet e gabuara. Ju do të jeni xheloz për partnerin tuaj, kërkues dhe posesiv do të jetë qëndrimi juaj, do të ketë tensione që mirë do jetë të mos i jepni hapësirë dhe thellësi.