Back
  /  Tarot   /  Tarot javor

Dashi :   Letra Taro:  Perandoresha ♥Ribashkimi: Krijuese dhe paqësore do jetë biseda me ish bashkëshortin tuaj. Fjalët midis jush do të jenë të sinqerta dhe të qarta, do të dëgjoni një propozim për ribashkim, në dorën tuaj do të jetë rezultati përfundimtar. Brenda

Dashi :   Letra Taro: I vemtuari   ♥Ribashkimi: Në këtë javë do të shmangni rilidhjen, do t'ju duhet kohë për të menduar. Ajo që do të kërkoni do të jetë qetësia juaj, nuk do të doni të shqetësoheni.Dëshira juaj themelore do të jetë të

Dashi :   Letra Taro: Perandori   ♥Ribashkimi: Në një mënyrë inteligjente dhe metodike ju do të drejtoni ngjarjet që do të ndodhin me ju dhe ish bashkëshortin tuaj.Në mes të javës, distanca juaj do të përfundojë, argumentimi juaj dhe premtimet diplomatike do të

Dashi :   Letra Taro: Ruleta e fatit   ♥Ribashkimi: Për ju rrota do të kthehet, ngjarjet e rastësishme do të sjellin sërisht përqafimin e ish bashkëshortit tuaj. Gjatë javës do të takoheni nga një rast krejtësisht të papritur, me siguri ju them

Dashi :   Letra Taro: Kulla   ♥Ribashkimi: Zbuluese do të jenë ngjarjet brenda javës, me ato që do të dëgjoni do të ndryshoni taktika, ndoshta mund të ndryshoni dhe ndjenjat. Ndoshta dëshironi të fitoni ish bashkëshortin tuaj të mëparshëm. Me ato që do

Dashi :   Letra Taro: Magjistari   ♥Ribashkimi: Një fillim i ri erotik që do të hasni në lidhje me të kaluarën. Dashuria e vjetër do të ringjallet përsëri, rrethanat do t'ju sjellin një takim qe do të përfundojë ne ribashkim. Nga e kaluara

Dashi :   Letra Taro: Shenjtori ♥Ribashkimi: Arrin ribashkimi, prandaj mos nxitoni të zhgënjeheni.Brenda javës ish-bashkëshorti juaj do të bej lëvizën, do të hapet dialogu midis jush, tani do të zbulohen ndjenjat e fshehura. Fjalët konfesionale do të qetësojnë psikologjinë tuaj, do të tregojnë besim

Dashi :   Letra Taro: Perandori  ♥Ribashkimi: Me besimin që do të trajtoni ngjarjet, java juaj do të mbyllet me rilidhjen. Debatet që do të keni për partnerin tuaj të mëparshme do ju bëjnë që të silleni më mënyrë dinamike, ju do të flisni me

Dashi :   Letra Taro: Priftëresha ♥Ribashkimi: Me zbulime dhe rrëfimet do të afroheni me ish bashkëshortin tuaj, do të synojë të përfundojë ndarjen tuaj. Para se të përfundoj java, do keni një takim midis jush, do të flas me sinqeritet për ndjenjat e tij,

Dashi :   Letra Taro: Ylli ♥Ribashkimi: Do merrni një telefonat në një moment të papritur ose do merrni një propozim për takim. Përfundon ndarja, ju dëshironi ketë takim në mes të javës ta përfundoni me një ribashkim.Diskutimet,rrefime,shpjegime do të çojë në një rivlerësimte lidhjës,