Back
  /  Numerologji   /  Numerologjia mujore

Numerologjia e Gushtit : Numri 10 Numri që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Gushtit dhe rezulton nga shuma e Gushtit (8) dhe vitit në të cilin jemi (2018) është 10, q; tregon se do të ketë ngjarje karmike, ndryshime fatale, kthim

Vera fillon zyrtarisht fillimin e saj dhe Qershori hapet me dëshirën për komunikim, argëtim, rrjetët sociale dhe rrugëdaljet! Në Qershor, na jepet mundësia për të fituar një mënyrë më të mire të menduarit dhe veprimit dhe natyrisht do të jeni

Në numerologjinë, mirëpresim  Majin 2018, me humor pranverë për një fillim të ri. Ky muaj  krijonë  dëshira, humor dhe potencial për të hapur kapituj të rinj në jetën tuaj. Në çdo moment të vështirë, njerëzit që janë përreth jush është

Në numerologji, mirëpresim Prillin 2018, me një atmosferë pranverore për një fillim të ri. Prilli është muaji që dridhet nga numri 6, gje që do të thotë se është shumë e gëzueshme dhe emocionale. Numri 6 tregon bashkimin, shoqërimin, çiftin,

Marsi  karakterizohet nga shpejtësia.Kjo do të thotë që shumë ngjarje ndodhin papritmas ose do  ketë ndryshime të ndryshme në një mënyrë të detyrushme, jo domosdoshmërisht negative. Ky muaj karakterizohet nga një ndjesi kufizimi,kjo do të thotë se ne jeni të detyruar