Back
  /  Axhenda Mujore

Parashikimet  mujore - GUSHT 2018 Muaji i çlodhjes, i dashurisë, i kënaqësisë, i argëtimit dhe i pakujdesisë

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire Hëna rrotullohet plotësisht rreth Tokës për rreth 28 ditë dhe mbetet rreth dy ditë e gjysmë në secilën prej dymbëdhjetë shenjat. Periudha në të cilën ne themi se Hëna

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Edhe 100 atëherë dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon për ju ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire Hëna rrotullohet plotësisht rreth Tokës për rreth 28 ditë dhe mbetet rreth dy ditë e gjysmë në secilën prej dymbëdhjetë shenjat. Periudha në të cilën ne themi se Hëna

Parashikimet  mujore - KORRIK 2018 5 Korrik – Kundërshtimi i Merkurit -Marsit - Kalimi negativ për marrëveshjet dhe blerjet elektronike. Qëndroni objektive dhe mos i lini nervat  të zënë vendin e arsyes. Mund të ketë vonesa dhe pengesa. Kujdes të tregojnë

Ndryshime  miqesie dhe plane të reja. Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Edhe 100 atëherë dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon për ju ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire Hëna rrotullohet plotësisht rreth Tokës për rreth 28 ditë dhe mbetet rreth dy ditë e gjysmë në secilën prej dymbëdhjetë shenjat. Periudha në të cilën ne themi se Hëna

1 Qershor- Formon trekëndësh Merkuri / Marsi ,moment krijuese, reagimet e saktë dhe reflekse të mira, ju mund të kërkoni gjitha të mirë gjatë ditës, fillimet e reja janë të favorizuar si dhe blerjet e makinerive, transporti dhe inxhinieria elektrike.

Ky muaj është muaji i ditëlindjes suaj! Edhe 100 vjet dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur

Muaj i ndryshimeve të mëdhaja, me Urani që kalon në shenjën e Demit duke nisur një cikël të ri shtatë-vjeçar më turbullira dhe Jupiteri tek Akrepi që krijon trekëndësh me Neptunin! Pas  Parashikimit Mujor që trasmetohet live në faqën astrologu.gr