Back
  /  Astrologjia   /  Planetet dhe shtepite zodiakale sot

Dielli nga Luani shfaq nevojën personale, jep përparësi individualitetit dhe udhëheqjen, ndërkohë Hëna nga Ujori kërkon grupe dhe veprimin kolektiv. Me kundërshtimin e të dyve zbulon veprimet e personave që mbajnë pozita udhëheqëse dhe kundërshtimin e tyre të drejtpërdrejtë ndaj

Hëna e Plotë e Qershorit 2018 Hëna e plotë e parë e verës  vjen dhe ndikimi i saj tashmë ka filluar dhe presionet, vështirësit, problemet dhe sqarimet  në lidhjet dhe bashkëpunimet.Hëna e plotë e Qershorit ndodh të enjten në 28 të

Ndiheni si një mbretëreshë Kënaqësi e mjaftueshme, gëzim dhe ngrohtësi ju dhuron Afërdita ku në 14 deri më 10 Korrik do të jetë në shenjë optimiste dhe krijuese të Luanit

Emocioni kontrollon mendjen. Merkuri që shkon në Gaforrja nga 12 deri më 29 Qershor, është në shenja që sundon Hëna. Kështu, mendimi dhe aktiviteti shpirtëror ngopet nga emocioni intensiv. Forcat intuitive të Hënës ju japin mundësinë të psikoanalizoni të tjerët, keni

Mendja kthehet në menyrë të vazhdueshme Merkuri duke shkuar në Binjakët nga 30 maj deri më 12 qershor, është në shtëpinë e tij, në shenjën që sundon. Pra, Merkuri nuk i lejon ndjenjat e tij të qëndrojnë në rrugë që duhet

Më 29 maj 2018, Hëna e plotë tek Shigjetari sjell qartësi mendore dhe mendime filozofike. Rivlersime mbi  besimet, botëkuptimet, mund të ketë ndryshime në taktika se si trajtoni  situatat. Me Hënën e plotë tek Shigjetari, personat me një  ideologji të

Rregulloni një fole vetëm për ne të dy Afërdita pas pranisë së saj shenja e ajrit Binjakët, shkojnë në Gaforrja nga 19 maji deri më 14 qershor që gjendet në shenja ujore dhe e ndjeshme. Kështu, gjatë kësaj kohe, ndjeshmëria dhe

Si adoleshent në krye Marsi hyn në shenjën humane të Ujorrit më 16 maj dhe do të mbetet në rrugë të drejtë në shenja deri më 27 qershor për të kaluar në retrospektivë. Ky artikull ka të bëjë me rrugën e

Vlerësoni veten, besoni në vlerën tuaj! Nga kjo Hënë e re ndikohen shenjat e kryqit të qëndrueshëm (Demat-Luantët-Akrepat-Ujorët), sidomos ata që kanë lindur nga 11-15/2, nga 13-17/5, nga 15-19/8 dhe nga 15-19/11, por edhe ata që kanë planetë nga 22 deri

Momenti i shkëputjes nga shtangimi Pak gjëra rreth Uranit në përgjithësi: Është një planet i madh dhe i ngadalshëm që u zbulua më 13/3/1781. Urani mbetet në çdo shenjë për rreth 7 vjet ndërkohë nevojiten edhe 84 vjet për të përfunduar ciklin