Back
  /  Astrologjia   /  Parashikimi per dashurine sot

DASHI   Beqarët: Merkuri në gjashtëkëndësh me Neptunin do të krijojë hapje komunikimi për flert, Dielli në trekëndësh me Marsin do t’ju shtyjë me energji dinamike,do t'i përgjigjeni me mençuri rreth rrethanave.Brenda javës do të ketë ngjarje të këndshme dhe të papritura që

Mirë se erdhë në takimin tonë të rregullt në kolonën tonë për të parë së bashku se si do të shkojë kjo fundjavë edhe për ndjenjat tona.Është fakt se në ditët e fundit keni pasur disa fenomene të rëndësishme astrologjike,

DASHI   Beqarët: Nëse deri më tani ka pasur pengesa në çështjen e afrimit tani me Marsin duke hyrë në Ujori dhe Afërdita në gjashtëkëndësh me Uranin nuk do të trajnoni përsëri situatën, interesi juaj do të shfaqet, ju do të fitoni personin

Le të kthehemi në një fundjavë tjetër dhe ju dhe ne të pranishëm dhe të qëndrueshëm në takimin tonë javor. Maji po afrohet në mes, na duken fenomene dhe fytyra astrologjike të ndryshme, por të tjerat kanë një peshë specifike

DASHI Në dashuri ky muaj është më emocional.Ju duhet të shprehni veten me romancë dhe ndjeshmëri. Një aspekt i vetes  nuk është aq i zakonshëm, por tani duhet ta shprehni atë. Nëse jeni vetëm, do të jeni në gjendje të ushtroni

Mirë se vini në takimi jonë për fundjavën e pare të Majit.Kemi hyrë në Muajin e luleve, pranvera po vazhdon, dielli rrallë mungon, ndihma e madhe për metabolizmin tonë e bën vendin tonë të veçantë. Por trupat qiellorë vazhdojnë valën

Për Dashin! 1-Dashi të dhejtë ditëshit të pare thuaj po për njohjet e reja, kontaktet, mesazhet, telefonatat dhe bëni ndryshimin-më në fund-që dëshironit! 2-Dashi të dhjetë ditëshit të dytë do bëhet e

DASHI Beqarët: Me Hënë të Plotë në Akrepi dhe shfaqjes së Hënës në Shigjetari do të filozofoni situatën, do të rregulloni zhgënjimin tuaj, do të kapërceni marrëdhëniet e vjetra ose plagët dhe do të arrini të shkoni më tej. Ju do të

Shenjat e mia të keni të gjithë një fundjavë të mirë dhe të këndshëm. Të rregullt ju dhe ne në takimin tonë për të parë së bashku pikëpamjet e Yjeve dhe për t'u përgatitur për tendencat që do të gjej

DASHI Beqarët: Me Afërditën që vjen në Binjakët, do të jetë e çregullt, spontane dhe e papërmbajtur do të jetë qëndrimi juaj. Në rast se personi që do flirtoni ju ngatërron atëherë bashkëbisedoni, mos lejoni të keni pyetje pezull, synojnë të nxjerrin