Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot

Vullneti lëviz malet. Nga data 20 Prill deri në 1 maj, Marsi do të jetë në krah me Plutonin me shenjën strikte të Bricjapit, e vështirë për Dashët, Gaforret,Peshoret dhe Bricjapët të lindur në fund të dhjetë ditëshit të parë dhe

Nëse nuk ja arrite qëllimit, provojeni përseri! Nga data 19 deri më 29 Prill, Marsi nga shenja ambicioze e Bricjapit do të jetë në gjashtëkëndësh me Jupiterin më shenjën misterioze të Akrepit, një këndëveshtrim ndihmës për Virgjëreshat,Akrepat,Bricjapët dhe Peshqit që kanë

Ndoshta “mbytni” partenerin tuaj me pronësinë? Nga data 13 deri 19 Prill, Afërdita shenja tokësore dhe e qëndrueshme e Demi kundërshtohet me Jupiterin nga Akrepi, një vështrim të vështirë për Demat,Luanët Akrepat dhe Urojët që kanë lindur në dhjetë ditëshin e

Kur dashuria jonë transformohet. Nga data 15 prill deri më 19 prill,Afërdita në shenjën fikse dhe joshëse në Demi formon një trekëndësh me Plutonin nga Bricjapi, një vështrim i favorshëm për Demat, Akrepat dhe Bricjapët, por edhe për Gaforret, Virgjëreshat dhe

Zhbllokimi i talenteve Gjatë gjithë Prillit, retrospektiva e Jupiterit në shenjën dinamike dhe fuqishëm emocionale të në shenjën e Akrepit do të jetë gjashtëkëndësh me guvernatorin e tij Plutonin, një vështrim shumë e fortë dhe dinamike për Virgjëreshën, Akrepat,Bricjapë dhe Peshqit

Ëndrrat më të bukura ti beni kur jeni zgjuar. Nga 9 deri më 13 Prill,Afërdita në shenjën tokësore dhe sensuale të Demit formon gjashtëkëndësh me Neptunin nga Peshqit,në aspekt të favorshëm për Demat,Gaforret,Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetë ditëshin

Jepni energji në vizionin tuaj. Nga 9 deri më 19 Prill, Marsi shenjë tokësore dhe ambicioze e Bricjapit do të jetë në gjashtëkëndësh me Neptunin, një vështrim i favorshëm për Demat, Akrepat, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetë ditëshin

Kur të tjerët tregojnë anën e tyre të errët Nga data 8 Prilli deri më 14 Prill, Dielli shenja e zjarrtë dhe e fortë në Dashi formon Plutonin me Bricjapin ambicioz, një vështrim i vështirë për Dashët,Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të

Dashuria është e qëndrueshme. Nga 4 deri në 9  Prill,Afërdita nga shenja tokësore dhe sensuale e Demit në një trekëndësh të rreptë  me Saturni në Bricjapi. Ky aspekt i favorshëm do të ndikojë pozitivisht në Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Peshqit të