Back
  /  Axhenda

Axhenda mujore

Ky muaj është muaji i ditëlindjes suaj! Edhe 100 vjet dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire Hëna rrotullohet plotësisht rreth Tokës për rreth 28 ditë dhe mbetet rreth dy ditë e gjysmë në secilën prej dymbëdhjetë shenjat. Periudha në të cilën ne themi se Hëna

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire Hëna rrotullohet plotësisht rreth Tokës për rreth 28 ditë dhe mbetet rreth dy ditë e gjysmë në secilën prej dymbëdhjetë shenjat. Periudha në të cilën ne themi se Hëna

Muaji i parë i Pranverës 2018 pritet që të jetë shpërthyes dhe intensiv,nëpërmjet këtij artikulli do t'ju jepet të gjitha ngjarjet e rëndësishme të muajit,duke interpretuar pozicionet e planeteve dhe duke  përmendur gjithashtu shenjat qe do të kenë zhvillime të

Eklipset e muajt, pasionet dhe ekzagjerimet Shkurti fillon më Eklipsin e henës në këndin e 4-të të Luanit (e cila realizohet në 31/1) dhe ndikon tek shenjat e kryqit të qendrushëm (Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori )të lindur në