Back
  /  Astrologjia

Astrologjia

Dielli nga Luani shfaq nevojën personale, jep përparësi individualitetit dhe udhëheqjen, ndërkohë Hëna nga Ujori kërkon grupe dhe veprimin kolektiv. Me kundërshtimin e të dyve zbulon veprimet e personave që mbajnë pozita udhëheqëse dhe kundërshtimin e tyre të drejtpërdrejtë ndaj

Mundem dhe pa ndihmën tuaj (?) Nga 29 Qershor deri më 1 Korrik, Merkuri nga shenja e ndjeshme e Gaforrit formon një katror me Uranin nga Demi, një pamje e pafavorshme për Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur në

Hëna e Plotë e Qershorit 2018 Hëna e plotë e parë e verës  vjen dhe ndikimi i saj tashmë ka filluar dhe presionet, vështirësit, problemet dhe sqarimet  në lidhjet dhe bashkëpunimet.Hëna e plotë e Qershorit ndodh të enjten në 28 të

Zemra në konflikti me 'dëshirat' Nga 24 në 29 Qershor Dielli nga shenja ujore dhe e ndjeshme Gaforrja kundërshton Saturnin retrospektiv në Bricjapi, një aspekt I vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të lindur në dhjetë ditëshin e parë, dhe

Pasione të flakta dhe të errëta Nga 23 deri më 27 Qershor, Afërdita nga shenja mbretërore e Luanit formon një katror me Jupiterin e zjarrtë nga Akrepi, një pamje e pafavorshme përDemat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetë

Mundësi për një fillim të ri Nga 22 deri 26 Qershor, Dielli në shenjënujore dhe emocionale të Gaforres formon gjashtëkëndësh me Uranin në Demi, një vështrim i favorshëm për Demat, Gaforret, Virgjëreshat dhe Bricjapët dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin

Fiksimi dhe mendja Nga 22 deri më 24 Qershor, Merkuri nga shenja juaj e ndjeshme të Gaforreskundërshton Plutonin retrospektiv nga Bricjapi, një aspekt të vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe / ose

Zemra ju udhëzon në zgjidhje Nga 20 deri më 22 Qershor, Merkuri në shenjën ujore dhe emocionale të Gaforres formon një trekëndësh me Neptunin retrospektiv nga Peshqit, një pikëpamjee favorshme për Gaforren, Akrepat dhe Peshqit, por edhe për Demat dhe Bricjapët

Egoizmi dhe dashuria Nga 18 deri më 24 Qershor, Afërdita nga shenja mbretërore e Luanit është në kundërshtimi me Marsin nga Ujori, një pamje e pafavorshme për Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët të lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe /

Lajme të mira! Nga 18 deri më 20 Qershor, Merkuri në shenjën ujore dhe të ndjeshme të Gaforres formon një trekëndësh me Jupiterin nga Akrepi, një pikëpamje e favorshme për Gaforret, Akrepat dhe Peshqit kryesisht, por edhe për Demat, Virgjëreshat dhe