Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita tek Dashi formon katërkëndesh me Saturn tek Bricjapi: Testohen marrëdhëniet

Afërdita tek Dashi formon katërkëndesh me Saturn tek Bricjapi: Testohen marrëdhëniet

Nga data 9 deri në 14 mars Afërdita tek I zjarrti dhe energjiku Dash formon katërkëndesh më Saturn tek ambiciozi Bricjap, një kënd i vështirë për Dashin,Gaforrën, Peshorjën dhe Bricjapin të  lindur ne dhjetë ditëshin e parë dhe për ata që kanë horoskopin ose planetet personale (Hënë, Merkurin,Afërditën dhe Marsin) këndi me gradë  5 deri në 8 të shenjave të mësipërme.

Universi ngre pengesa në dashuri,në shprehjen e ndjenjave dhe të dhembshurisë si dhe të mbështetjën e të dashurve tuaj.Situatat në jetën tuaj të personale por edhe në ekonomi shumë më te vështira nga se janë ne të vërtetë dhe kërkoni më shumë siguri dhe vlerësësim.Këto pesë ditë keni një ndjenjë të theksuar pesimizmi për jetën tuaj emocionale dhe gjendjen financiare dhe ndiheni të pasigurt në marrëdhënien tuaj.Vijnë në mendjen tuaj kujtimet e këqija ndërsa nuk është e pamundur të mendoni momentet qe egoizmi solli përçarje apo tensione,meqenesë Afërdita tek Dashi bëhët egoiste dhe sipërfaqësore.Megjithatë kjo pikëpamje ka dhe anë pozitive që e bëjnë ndjenjat më të thella dhe serioze,thjest të dy partenerët kanë nevojë për më shumë kohë. (Saturni = koha).

Këto pesë ditë mund të ndihet distancimi emocional në marrëdhënien tuaj ose partnerin juaj nuk reflekton ndjenjat.Nëse jeni beqar,nuk do të keni qef të flirtoni sidomos nese bëhët fjalë për flirtime sipërfaqësore apo edhe miqësi të tilla.

Fakti që ju të merrni marrëdhëniet tuaja personale shumë seriozisht,mund tju bëjë  të ndjeheni më të përgjegjshëm dhe nuk do doni të bëni marrëdhënie serioze, sepse ju mendoni se nuk jeni në gjendje ta përballoni shpirtërisht apo krijohën detyrime të cilat nuk do të jeni në gjendje të përgjigjeni.Gjithashtu shikoni menaxhimin financiar pasi mund të keni shpenzime ose vështirësi për përmbushjen e detyrimeve tuaja financiare këto pesë ditë.