Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita tek Dashi formon katërkëndesh më Plutonin tek Bricjap: Pasione ekstreme!

Afërdita tek Dashi formon katërkëndesh më Plutonin tek Bricjap: Pasione ekstreme!

Nga data 20 deri në 26 Mars Afërdita tek I zjarrti dhe energjiku Dash formon katërkëndesh më Plutoni tek Bricjapi, një kënd i vështirë për Dashin,Gaforrën, Peshorjën dhe Bricjapin të  lindur ne dhjetë ditëshin e dytë dhe fillim të dhjetë ditëshit e  tretë dhe për ata që kanë horoskop ose planetet personale (Hënë, Merkurin,Afërditën dhe Marsin) këndi me gradë  18 deri në 22 të shenjave të mësipërme.

Problemet që kanë qenë në prapakenat vijnë në sipërfaqe për të krijuar tensione dhe shpërthime xhelozie.Në rrënjën e problemeve tuaja qëndrojnë frika e fshehur,diçka që e keni larguar ju ose partneri juaj, pasiguria që nuk ju duan mjaftueshme ose nuk ju vlrësojnë mjaftueshëm.

Kërcënimet dhe ultimatume ka shumë ngjasa mes jush dhe partenërit tuaj,veçanërisht në qoftë se ju ndiheni në presion  për disa arsye. Këndet mund të dëmtojnë një marrëdhënie jo të qendrushme ndërsa marrëdhëniet kanë një bazë të fortë do të jenë në gjendje të kalojnë ketë situate pa pasoja,por megjithatë marrëdhënia do të kalojnë nëpër ndryshime.

Këto pesë ditë mendoni nëse partneri juaj është i sinqertë me ato që thotë dhe nëse kjo marrëdhënie është e fortë.Besimi juaj tronditet më rezultat veprime impulsive të pandreqshme dhe xhelozi që ju ngatëron mendimet tuaja.

Këto pesë ditë doni të jetoni një pasion erotik, por kini kujdes më zgjedhjet tuaja.Mund të përfshiheni në një marrëdhënie pa rrugëdalje dhe të dhimbshme ku njëri prej jush tuaj të kalojë në hile të rrezikshme, të tilla si xhelozia,manipulimit dhe dinakerinë, duke shkaktuar ndjenjën e fajit dhe pikëllimin tek tjetri.Nëse jeni në një lidhje,mund të kontrolloni veprimet  tuaja të pakujdesshme.Në të njëjtën ditë arrihet kulmi i katërkëndeshit të vështirë mes Diellit dhe Marsit, për të cilin mund të lexoni këtu.