Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në kundërshtim me Plutonin retrospektiv

Afërdita në kundërshtim me Plutonin retrospektiv

Ana e errët e dashurisë

Nga 3 deri më 7 Qershor, Afërdita nga shenja e ndjeshme e Gaforres e kundërshton Plutonin retrospektiv nga Bricjapi, një pikëpamje e vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të cilët kanë lindur në fund të dhjetë ditëshit të parë dhe fillimin e tretë , dhe për ata që kanë Horoskop dhe planetet personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 17-të deri në 22 të shenjave të mësipërme.

Për këto katër ditë, pra pasioni i Plutonit depërton në jetën tuaj emocionale dhe çon në tensione që mund të sjellin dhimbje. Këto ditë punët tuaja të dashurisë mund t’ju çojnë në bllokime për shkak të tendencës suaj të kontrolloni gjysmën tjetër dhe të përpiqeni ta impononi dhe ta bënipronën tuaj, pasi tani doni të udhëhiqni ju në marrëdhënie dhe të përcaktoni veten në zhvillimet.

Megjithatë, kjo kërkon nga ju të shpenzoni shumë energji emocionale dhe në fund rezultatet duken të përmbahen nga ato që deshironit.Tani jetoni ndjenjat tuaja në ekstrem, nëse ajo quhet dashuri që përfundimisht bëhet ngjitje, ose quhet pasiguri që ju çon në xhelozi.Ju më të prekshëm tani për t’ju lënduar, dhe nëse bëhet kjo vështirësoheni për t’u ndjerë përseri si më parë, meqë tani ndjeni shkatërimin e urave komunikimit mes jush, nëse nuk ka tërheqje reciproke.

Tani del jashtë një anë e dhunshme dhe e errët (Plutoni) të emocioneve tuaja (Afërdita).Mbani mend se një veprim të gabuar ose një bisedë mund të krijojë në marrëdhëniet tuaja humbje të mëdha nga ato që tashmë ekzistojnë. Disa do të përpiqen me mjete të çuditshme për të imponuar dëshirat e tyre, ju kundërshtoni me forcë dhe doni të nxirrni nga jeta juaj njerëzit toksike që deri taniju pengonin.

Çelësi nuk është të përpiqeni të impononi të tjerët, por të ndaheni nga ata përfundimisht.Gjithashtu, manipulimi dhe kërcënimet psikologjike këto ditë do të jenë intensive, preferoni të mos dorëzoheni, as të luani këtë lojë. Mos harroni se këto ditë jeni të befasuar nga ndonjë gjë e paligjshme, ndërkohë tërheqiheqi nga njerëz fatalë që ju fshejnë gjëra ose që veprojnë fshehurazi dhe nuk hezitoni të krijoni situata të ngatëruara erotike.