Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në kundërshtim me Marsin

Afërdita në kundërshtim me Marsin

Egoizmi dhe dashuria

Nga 18 deri më 24 Qershor, Afërdita nga shenja mbretërore e Luanit është në kundërshtimi me Marsin nga Ujori, një pamje e pafavorshme për Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët të lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetet personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 5-të deri në 11-të të shenjave të mësipërme.

Këto shtatë ditë, mund të përjetoni një ndryshim të papritur në jetën tuaj emocionale, gjë që me shumë mundësi është se ju shqetëson. Nëse”ujërat” janë të qeta ose të qëndrueshme, ju e dini më mirë se të gjithë, por sjellja e personit që ju intereson nuk përjashtohet që ju nxit në shpërthime intensive.Klima është e elektrizuar dhe ka nevojë për tërheqje reciproke të zemrës tuaj ose të mbahet ekuilibri, sikur aspekte të tjera janë në horoskopin tuaj, ky aspekt midis planetit të Dashurisë dhe Marsit shpërthyes mund të sjellin ndarje në marrëdhëniet që tashmë janë mashtruar në të kaluarën.Tani është periudha kur të gjitha llojet e marrëdhënieve ndërpersonale (Afërdita) kanë probleme për shkak të egoizmit dhe nevojës për të shfaqur fuqinë (Marsi).

Lajmi i mirë është se Merkuri në të njëjtën ditë formon një trekëndësh me Neptunin retrospektiv që lehtëson kundërshtimet dhe mund të lexoni më shumë për pikëpamjen këtu.Në të njëjtën kohë, në qoftë se kërkoni diçka të re në personalet, kjo pamje ju sjell një njohje të re interesante që nuk e keni imagjinuar, por kohëzgjatja e tij në kohë është e pasigurtë, Ujori shenja qëështë tek Marsi ka “baba” Uranin e paparashikueshëm.

Në përgjithësi, sidoqoftë marrëdhëniet ndërpersonale janë të prirura për sjelljet e ashpra këto ditë, kështu që është e qartë se nuk duhet të humbisni taktikat dhe gjykimi.Së fundi, nuk është një kohë e mirë për të bërë një ndryshim të papritur ose të çuditshëm në pamjen tuaj, pasi Afërdita është gjithashtu e lidhur me të gjitha aspektet e estetikës.Në një pamje negative me Marsin në Ujori, mund të bëjnë zgjedhje.