Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në krah me Uranin tek Dashi

Afërdita në krah me Uranin tek Dashi

Nga data 26 deri 30 mars Afërdita është në krah më Uranin në shenjë arrogante të Dashit, një kënd i vështirë për Dashin,Gaforrën, Peshorjën dhe Bricjapin të  lindur ne fund të dhjetë ditëshit e tretë dhe për ata që kanë horoskopin apo planetet personale (Hënë, Merkurin,Afërditën dhe Marsin) nga këndi me gradë 25 deri në 29 e shenjave të mësipërme.

Ju kërkoni eksitimin, gëzim dhe pasion, lufta për të fituar atë që ju doni të bëni jetën tuaj më të këndshme dhe të rehatshme, por temperamentin tuaj agresive dhe liberal dhe veprimet tuaja impulsive sfidohet nga të tjerët rreth jush. Ju nuk toleroni ndonjë kufizim dhe reagoni ndaj kujtdo që nuk pranon vullnetin dhe dëshirat tuaja.

Afërdita, planeti i cili sundon dashurinë,bukurinë dhe romancën në krah më Uranin revolucionar tek Dashi I zjarrtë, këtë pesë ditëshin preiten të papritura, sidomos në marrëdhëniet tuaja.Rezultati në rastin më të mirë do të jenë tensione shpërthyese dhe largime të përkohshme,në rastin më të keq ndarje, çdo gjë varet nga harta juaj personale. Nëse jeni beqar,mos ia jepni zemrën tuaj personit të parë që shfaqet para jush. Ndoshta ju më vonë krijoni një ndjenjë pakënaqësie dhe / ose pasigurie.

Në përgjithësi, këto pesë ditë preferoni eksitim dhe emocionet e dashurisë se sa sigurinë dhe stabilitetin.Tani thyeni rregullat e marrëdhënies tuaj,kërkoni pavarësinë tuaj,si Dashi dhe Urani nuk mund të pranojnë kufizime.Kini kujdes nga shperthimet emocionale dhe ndjenjat tuaja impulsive këtë pesë-ditëshin, dhe mos krijoni konkurrencë me partnerin tuaj.

Më productive dhe me energji do bëhëni nëse kuptoni se të gjitha marrëdhëniet tuaja duhet të rriten dhe të ndryshojnë,nuk mund të mbeten pasive. të njëjtën ditë arrihet kulmi i katërkëndeshit mes Diellit dhe Saturnit,për të cilin mund të lexoni këtu.