Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në katror me Uranin

Afërdita në katror me Uranin

Emocione erotike me kohëzgjatje të pasigurt

Nga 13 deri më 17 Qershor, Afërdita nga shenja e Luanit formon një katror me Uranin shpërthyes nga Demi, një pamje e pafavorshme për Demat, Luanët,Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planete personale(Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati 0 deri në 3 të shenjave të mësipërme.

Kjo pikëpamje sjell fakte të papritura dhe emocione dashurie, që janë me kohëzgjatje të pasigurtë dhe ju shqetësojnë jetën tuaj të përditshme duke rezultuar në shumë probleme. Bëheni nervoz (Urani) dhe ndonjëherë largoheni nga vetja për marrëdhëniet tuaja ndërpersonale (Afërdita).Gjithashtu, individë të pazakonshëm dhe të papritur bëhen pjesë e jetës suaj në këtë aspekt, duke bërë të provoni kufijtë tuaj.Ndiheni aktive në dashuri kur besoni se individualiteti juaj provohet dhe doni të bëni gjëra në mënyrën tuaj, edhe nëse lindin konflikte nëse dikush nga mjedisi i afërt përpiqet t’ju ndalojë.Pra, do të ishte më mirë të qëndroni me qetësi duke kultivuar më tej talentet tuaja unike.

Këto katër ditë keni forcë dhe vendosmëri të madhe personale, duke pretenduar pavarësinë tuaj, nuk i bindeni rregullat, duke zbatuar autoritetin tuaj personal.Ndoshta disa situata negative të së kaluarës kufizojnë shprehjen tuaj erotike dhe tani po e bëni revolucionin tuaj.Luani është një shenjë shumë krenare dhe kritike, por nën ndikimin negative të Uranit bëhet tepër egoist, përjeton distancën dhe freskin e të tjerëve duke arritur edhe në ekzagjerim.

Ju pëlqen të jeni të jeni të veçantë dhe të ndiheni ndryshe, diçka që ju afron në ekstreme, ndërkohë dukeninë marrëdhëniet tuaja më të çuditshëm. Vini nga njerëz të veçantë, ndërkohë është e nuk është e mundur që marrëdhëniet të konsiderohen si obligacione.Së fundi, Afërdita lidhet edhe me paratë, prandaj këto ditë ka shumë mundësi të keni ngjarje të papritura që reduktojnë përmbajtjen e portofolit tuaj, krejtësisht papritur.