Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në katror me Neptunin

Afërdita në katror me Neptunin

Lojëra mosbesuese në zemër të pranverës

Nga data 4 deri në 10 maj Afërdita nga shenja e ajrit dhe komunikuese Binjakët formon një katror në Neptunin në Peshqit, një aspekt i vështirë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe / ose ato që kanë horoskop ose planetet personale (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsi) nga fati i 11-të deri 16-të shenjave të mësipërme.

Këto pesë ditë ka një konfuzion të dukshëm në atmosferë ndërkohë është e vështirë për të përcaktuar se çfarë është ajo që ju dëshironi në dashuri dhe nga cilin drejtim shkojnë marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, në të njejtën kohë duke i ngatërruar situata të çrregullta dhe tërhiqeni nga persona të cilët nuk kanë sqaruar se çfarë duan nga ju. Në të njëjtën kohë dashuroni pa pritur dashurinë e të tjerëve dhe falni njerëzit që ju rrethojnë.

Kjo fytyrë ju bën të shikoni jetën tuaj personale përmes lenteve, kërkoni gjëra që janë joreale dhe ekzistojnë vetëm në filmat romantikë bardhe e zi. Pasoja natyrore është se të tjerët nuk mund t’i përgjigjen asaj që ja u dëshiron zemra, gjë që shkakton shqetësime dhe ankesa. Këto ditë, megjithatë, ju sjellin zhgënjime pasi keni bërë një pamje në mendjen tuaj për një situatë dhe tani e shihni se nuk ishte e vërtetë.

Në përgjithësi, në këtë periudhë, iluzionet janë intensive, dhe kjo na jep mundësinë të bëhemi viktima të të tjerëve, pasi marrim më lehtë dhe një njohje e re që po ndodh tani mund të jetë e dëmshme. Me këtë pikëpamje, shumë janë më të prirur ndaj pabesisë, pasi tundimet janë shumë larg jashtë … Gjithashtu, për shkak se Afërdita është në shenjë Merkuri, ekziston rreziku i humbjes së parave këto ditë përmes kësaj fytyre të vështirë, kështu që është më mirë të jeni të kujdesshëm, të kujdeseni më shumë për financat tuaja dhe t’i kushtoni vëmendje arritjeve tuaja!