Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në Demi në trekendësh me Saturnin në Bricjapi

Afërdita në Demi në trekendësh me Saturnin në Bricjapi

Dashuria është e qëndrueshme.

Nga 4 deri në 9  Prill,Afërdita nga shenja tokësore dhe sensuale e Demit në një trekëndësh të rreptë  me Saturni në Bricjapi. Ky aspekt i favorshëm do të ndikojë pozitivisht në Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe për ata që kanë Horoskop ose/dhe plenete personale (Hënë, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga data 4 deri 11 fate të shenjave të mësipërme.

Këto gjashtë ditë, pra, Dashuria nuk është e shpërndarë, (nuk është rastësisht që të dy planetet janë në shenjat e Tokës) duke bërë një lidhje që është testuar për të formuar, ndërsa në të njëjtën kohë nëse një lidhje fillon tani dhe anëtarët e tij kanë materialet e duhura, atëherë “receta” vjen dhe “lidhjet”.Në të njëjtën kohë, shpërbleheni nga njerëz të rëndësishëm për atë që keni arritur deri më tani, ndërsa ju mund të merrni ndihmë nga njerëzit më të lartë apo të moshuar (Saturn) dhe nëpërmjet përvojave tuaja bëheni më mirë në lidhjet tuaja ndërpersonale (Afërdita), duke lënë mënjanë për një moment egoizmin. Tani koha është aleati juaj, veçanërisht në ato çështje sentimentale që nuk kanë përparuar,si  tani shihni gjërat më mirë dhe në të njëjtën kohë gjeni ekuilibrin, duke bërë lëshime reciproke me qëllim stabilitetin.

Megjithatë, nuk jeni të përgatitur për të bërë kompromis për askënd, por vetëm për ato marrëdhënie njerëzore që deri më tani kanë vërtetuar vlerën e tyre. Në përgjithësi, këto ditë sjellin më shumë qetësi në lidhje, pasi ata mund të humbin diçka nga flaka e fortë nga njëra anë, por nga ana tjetër, ato janë në një terren më të qëndrueshëm.Në përgjithësi, ndikimi pozitiv i Saturnit nga Bricjapi në Afërdita këto gjashtë ditë favorizon partneritetet dhe kontaktet me njerëz me përmbajtje, cilësi dhe finesë, silleni moralisht dhe sinqerisht, për sa kohë që nuk veproni … interesante!Fund, ky vështrim ju shtyn të merrni hapa më të kujdesshëm në çështjet ekonomike nëse doni të shihni protofolin plotë, por mundësitë janë të sigurta për ju.