Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në Demi në trekendësh me Plutonin në Bricjapi

Afërdita në Demi në trekendësh me Plutonin në Bricjapi

Kur dashuria jonë transformohet.

Nga data 15 prill deri më 19 prill,Afërdita në shenjën fikse dhe joshëse në Demi formon një trekëndësh me Plutonin nga Bricjapi, një vështrim i favorshëm për Demat, Akrepat dhe Bricjapët, por edhe për Gaforret, Virgjëreshat dhe Peshqit të lindur në fund të dhjetë ditëshit të dytë dhe fillimi e dhjetë ditëshit të tretë dhe / ose ata që kanë Horoskopin dhe planetet personale (Hënë, Merkurin, Afërditën dhe Marsin)nga data 19 deri 23 fate të shenjave e mësipërme.

Këto pesë ditë, ndjenjat juaj emocionale janë thellë dhe të pasionuara, këtë herë luani sigurt dhe pa u ngutur, pasi ky vështrim është bërë në shenja tokësore, kështu që luani për të fituar, pasi nuk jeni të kënaqur. E sigurt është që suksesi vjen kur transformoni mënyrën se si shfaqni atë që ndjeni dhe do të shihni se energjia që del nga zemra mund t’ju ndryshojë të dyve. Në të njëjtën kohë,duhet të kufizoni fiksimin tuaj (Plutoni) dhe tendencën e zotërimit (Demi) përball personit që ju intereson.

Është koha kur zbuloni aspekte të reja në lidhjen tuaj, jeni të qartë dhe joshëse sesa zakonisht dhe nëse nisni një lidhje të re këto ditë, mund të fillojë të shfaqet në fillim, por gradualisht keni fuqinë të bëheni… vullkan! Në përgjithësi, gjendja jote seksuale është intensive, nëse jeni vetëm, nuk mund të takoni një person që ka kimi erotike, pasi që Plutoni është i lidhur me seksin. Nëse i përkisni ata që tashmë janë në kontakt, Plutoni më një vështrim pozitive me planetin e dashurisë mund të ri-aktivizojë një lidhje midis dy personave që janë ngrirë.

Ky aspekt gjithashtu flet për sukseset ekonomike, pasi Afërdita në Demi sjell favor ndaj çështjeve ekonomike, kështu që ky aspekt gjithashtu premton fitime nga bashkëpunimi i investimeve ose lehtësitë financiare. Pra, bejini sytë katërmbëdhjetë, pasi mund të paraqesë një mundësi shumë të rëndësishme për të rritur të ardhurat tuaja.