Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në Demi në trekendësh me Marsin në Bricjapi

Afërdita në Demi në trekendësh me Marsin në Bricjapi

Tangoja e të dashuruarve të përjetshëm.

Nga 3 Prilli deri më 17 Prill, Afërdita vjen nga shenja tokësore dhe sensuale e Demit në një trekëndësh me Marsin në Bricjapin. Ky aspekt i favorshëm do të ndikojë pozitivisht Demat,Virgjëreshat, Bricjapët dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe të dytë dhe për ata që kane Horoskopin ose/dhe planetet personale (Hënë, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga dita e 3 deri ne 20 fate të shenjave të mësipërme.

Është një kohë kur përjeton bukuri më intensive dhe erotizëm si rezultat i këtij aspekti, pasi Marsi nga Bricjapi na nxit të luftojmë për atë që besojmë të na ngrejë më lart për atë që meritojmë, ndërsa Afërdita nga Demi tregon se si e dimë atë që duam në lidhje dhe tani është koha për të kërkuar atë. Sidoqoftë, Marsi në këtë pozicion përdor strategji dhe luan vetëm për të fituar!

Këto ditë, ju kërkoni të jepni dhe të merrni dashuri, ndërsa ajo që bëni ju duket tërheqëse për të tjerët. Ju jeni më të prirur të dilni dhe të argëtoheni, dhe një pikë shumë e rëndësishme e këtij aspekti është se ju jepet mundësia për të shprehur dashuri për personin që ju intereson. Përveç kësaj, në këtë kohë, dashuria luan një rol parësor në jetën tuaj dhe nëse jeni vetëm  nuk mund të bëni një njohje të re.

Jeni më të pasionuar me aq sa të mbushin brenda jush dhe me kontaktet seksuale nuk ju mjafton vetëm kënaqësia, por gjithashtu keni nevojë për një lidhje psikike. Nëse i përkisni ata që tashmë janë në kontakt, tani ju rifitoni pasionin e dashurisë mes jush dhe ju mund të ndani më mirë momente të bukura. Tani është koha për kompromise që përfitojnë (planetet në shenjat tokësore) në fund, të gjitha palët, ndërsa jeni më pranë imazhit ideal që keni për veten tuaj dhe ju merrni përfitime të rëndësishme nga ky proces. Përveç kësaj, ato janë ditë të shkëlqyera për çështje financiare apo biznesi.Njëkohësisht,në të njejtën ditë që arrin kulmin,edhe kulmi i katrorit të Diellit me Plutonin.