Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në Demi në katërkendësh me Neptunin në Peshqit

Afërdita në Demi në katërkendësh me Neptunin në Peshqit

Ëndrrat më të bukura ti beni kur jeni zgjuar.

Nga 9 deri më 13 Prill,Afërdita në shenjën tokësore dhe sensuale të Demit formon gjashtëkëndësh me Neptunin nga Peshqit,në aspekt të favorshëm për Demat,Gaforret,Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe/ose kanë Horoskopin dhe planete personale (Hënë, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga data 11 deri në 16 fate të shenjave të mësipërme.

Këto pesë ditë, ju ndiheni më romantik, sepse Neptuni, planeti i artit, vetë-sakrifikohet dhe vetë-mohimi, zbut dallimet dhe jep një element më “magjik” në lidhja, duke formuar një mbizoterim ndihmëse me Afërditën, planetin e Dashurisë. Pra, nëse mund të çliroheni nga ëndrrat, do të jesh në gjendje të ndihesh shumë bukur me personin që të intereson. Tani zemra juaj dëshiron të japë  bujari dhe ndjenja për ju që e doni  dhe universi  ju kthen  aq sa ju jepni  tjerëve!

Nevoja juaj për lidhje më produktive tregon se ju nuk hyni në kallëp dhe këto ditë mund të njiheni me njerëz shumë ndryshë nga ju, pa qenë kjo një pengesë për ju. Në të njëjtën kohë, bëheni më të mëshirshëm dhe tregoni më shumë mirëkuptim ndaj të tjerëve dhe është ditë e madhe për të kërkuar falje nëse mendoni se keni bërë gabime ose keni pranuar faljen e të tjerëve. Gjithashtu, këto ditë  mund të shkëmbeni dhurata dhe në përgjithësi mund të shfaqni ndjenjat tuaja të mira.

Kështu që ju merrni më shumë dashuri, si nga bashkëshorti juaj dhe nga mjedisi juaj miqësor, dhe nëse jeni të përfshirë në aktivitete artistike, atëherë do të keni shumë frymëzim në punën tuaj, pasi është një kohë kur artet përgjithësisht janë të favorizuara, pasi të dyja këto planete janë të lidhura drejtpërdrejt me Artin dhe Bukurinë në format e tyre më të larta. Njëkohësisht, doni të keni më shumë argëtim dhe një skenar të mundshëm për shumë, është se ata janë me njerëz që kanë nevojë për mbështetje morale. Gjëja e sigurt është se këto ditë nuk e pëlqeni rutinën, gjithashtu mund të përfitoni nga intuita juaj.