Back
  /  Astrologjia   /  Astrologjia sot   /  Afërdita në Demi kundër me Jupiterin në Akrepi

Afërdita në Demi kundër me Jupiterin në Akrepi

Ndoshta “mbytni” partenerin tuaj me pronësinë?

Nga data 13 deri 19 Prill, Afërdita shenja tokësore dhe e qëndrueshme e Demi kundërshtohet me Jupiterin nga Akrepi, një vështrim të vështirë për Demat,Luanët Akrepat dhe Urojët që kanë lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe të tretë  dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetë personale (Hënë, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga 16-të deri në 23-të fate të shenjave të mësipërme.

Pozita e Afërditës në Demi përballë Jupiterit shkakton tendencën tonë për kënaqësi, argëtim dhe relaksim. Natyrisht, kjo nuk është e keqe, për sa kohë keni para dhe kohë për ta bërë këtë, pa lënë prapa ndonjë detyrim dhe çështje të pazgjidhura. Pra, vetë-disiplina juaj zvogëlohet dhe humbni nxitjen për të bërë gjërat që ju nevojiten. Pra, për të shmangur efektet negative nga ky ndikim, mund të merrni lejë ose të bëni një pushim diku larg nga nevojat e jetës së përditshme.

Por nëse nuk mund ta bëni këtë për shkak të detyrimeve, atëherë duhet të shtrëngoni dhëmbët dhe të përpiqeni të gjeni një nxitje për të punuar pozitivisht dhe në mënyrë efektive, duke shmangur rezultatet e mundshme negative. Ka një tendencë të mos kujdesemi për detajet dhe të përtoni, kjo është … anën përtace e Afërditës në Demi. Në fakt, Akrepi, shenja e prapambetjes së Jupiterit, është e lidhur me të gjitha llojet e tundimeve, shijes, materialit, dhe në këtë kohë ne nuk kemi rezistenca veçanërisht të forta!

Në përgjithësi, keni një humor më të gjallë këto ditë dhe kjo favorizon jetën tuaj emocionale dhe seksuale, jetën tuaj shoqërore dhe kontaktet tuaja me miqtë dhe çdo gjë që përfshin dhe lidhet me konceptin e kënaqësisë dhe gëzimit.Duhet vëmendje e veçantë në ushqim e tepërt, pije dhe teprime të çdo lloji në përgjithësi, ndërsa kjo është e mundur për të marrë dhe duke shpenzuar shuma të konsiderueshme në humbje financiare pa të interesuar fare.Njëkohësisht por në të njëjtën ditë  ky aspekt arriti kulmin, arriti edhe kulmin  e trekëndëshit midis Afërditës dhe Plutonit.