Back
  /  Astrologjia   /  Parashikimi per dashurine sot   /  5 Love Astro Tips May 2018 për çdo shenjë…!

5 Love Astro Tips May 2018 për çdo shenjë…!

Për Dashin!

1-Dashi të dhejtë ditëshit të pare thuaj po për njohjet e reja, kontaktet, mesazhet, telefonatat dhe bëni ndryshimin-më në fund-që dëshironit!

2-Dashi të dhjetë ditëshit të dytë do bëhet e … një takimi! Mesazhet, thirrjet telefonike, lajmet dhe kontaktet e pakufishme erotike do t’ju përtërijnë! Thuaj po në një udhëtim!

3-Në dhjetë ditëshi i pare beni akoma pak durim… Sidomos në aspektin e dashurisë së kaluar, jini të përgatitur për zhvillime të pakëndshme … Mos shpenzoni energjinë tuaj për përpjekje të rilidhjes!

4-Në dhjetë ditëshin e tretë, zhvillimet e papritura emocionuese dhe gëzimet po vijnë! Në vend të … e teproni me reagimet, thjesht shijoheni atë!

5-Zgjedhjet e gabuara erotike – për fat të keq – vazhdojnë për ju të dhejtë dtëshit të tretë! Grindje, gabimet-pasionet dhe lojrat e pushtetit, ju kthejnë në një rrugë të errët nga e cila dilni të humbur!

 

Për Demin!

1-Demi të dhjetë ditëshit të pare pozitive dhe të dobishme do të jenë vendimet, do sillni përsëri dritë dhe gëzim në fushën erotike! Një mesazh i papritur do t’ju japë siguri!

2-… thjesht ju të dhjetë ditëshit të parë, sigurohuni që jeni gati! Ngjarjet shpërthyese vijnë dhe ju përplasin… rehatohuni! Qetësohuni!

3-Në dhjetë ditëshin e dytë gjithë Maji është…i përkushtuar në pushtimin e ëndrrave tuaja! Unë nuk dua pabësi! Mendjemadhësia vetëm keq do t’ju bëjë!

4-Ah, Demi i dhjetë ditëshit të tretë! Dashuri pasionante por edhe realizimi i dëshirave po vijnë! Jeni më të fortë, më me fat dhe më të dashur se kurrë!

5-Le që ju të dhjetë ditëshit të tretë nuk ndalet këtu! Hëna e re sjell mundësi të reja për të gjithë sektorët! Vetja juaj e re po buzëqesh!

Për Binjakët!

1-Ju Binjakët të dhjetë ditëshit e pare kini mendjen… Hëna e plotë sjell shqetësime dhe probleme për anëtarin tuaj! Mos rrezikoni marrëdhënien tuaj!

2-Përveç kësaj, me kaq hijeshi dhe fat, lehtë mund ta tejkaloni çdo pengesë edhe nëse vjen kjo këtë muaj, ju të djetë ditëshit të parë!

3-Binjakët e dhjetë ditëshit të dytë…,Afërdita dhe favori e saj me siguri ju mbushni mendjen prapë dhe idealizoni njerëzit, marrëdhëniet dhe situatat! Mos i imagjinoni gjërat nëse nuk doni të qani!

4-Papritmas përsëri do të jetë më e mira, këtë muaj Binjak të dhjetë ditëshit të tretë! Kontaktet, mesazhet, telefonatat dhe lajmet e papritura ju bëjnë të lumtur përsëri! Vijnë … rrëfime!

5-Dhjetë ditëshi i dytë dhe i tretë janë protagonistët e muajit! Çfarëdo që të ndodhë, ju zbukuroheni, josheni dhe jeni absolutisht të dashuruar këtë muaj!

Për Gaforren!

1-Këtë muaj mund të jeni kundër problemeve të para të Gaforres të dhjetë ditëshit të parë! Keni shansin për ndryshime të mëdha, rinovim dhe fillime të reja në dashuri!

2-Buzëqeshni pra dhjetë ditëshin e parë dhe mos u shqetësoni për çfarë po mbarron. Përqëndrohuni në ato të rejat që vijnë dhe jo nga plagë të vjetra! Fundi është i pashmangshëm dhe fillimi i ri në duart tuaja!

3-Për ju Gaforre të dhjetë ditëshit të dytë çfarë mund të them më! Ky Maji për ju do të ketë sukses, romancë, ndjenjë, ëndrra të pushtuara – dhe fytyra, fat dhe kontaktet erotike! Epo, kalofshi mirë!

4-Gaforre e dhjetë ditëshit të tretë nuk vini mend! Dhe këtë muaj zgjedhjet tuaja të gabuara, por sidomos historitë e gabuara erotike, ju vë në dukje në mënyrë të pakthyeshme dhe humbësi jeni ju!

5-Për fat të mire Hëna e Re dhe planetet e Demit do t’ju japin mundësi të pafundme në dhjetë ditëshin e tretë, të shpëtoni nga errësira erotike dhe të gjeni zgjidhje dhe mënyra për të bërë ndryshime pozitive në dashuri dhe pse jo një fillim të ri!

Për Luanin!

1-Luani i dhjetë ditëshit të pare, kthimet negative… Urani i sapolindur tashmë ka filluar! Gjendja eksplozive dhe ngjarjet e papritura dëmtojnë bashkëjetesën tuaj dhe ju nuk e dini prej nga ju erdhi!

2-Sigurisht nuk do të mungojnë zhvillimet pozitive! Mundësitë dhe aleatët në përpjekjet tuaja për të bërë ndryshime pozitive në dashuri tani janë në anën tuaj, ju në dhjetë ditëshin e parë!

3-Brenda majit ju të dhjetë ditëshit të dytë do të arrini të bëni dallimin! Njihje,ndryshimet dhe përtëritje të plota erotike ju ringjallë dhe sfidoni shumë tifozë në këmbët tuaja!

4-Po ok, Luani i dhjetë ditëshit të dytë, ndoshta … “bletë shumë” me provokimin tuaj! Tregoni veten, keni situata të caktuara dhe njerëz, dhe në fund ju del huq. Mendjën të keni!

5-Ju përsëri të dhjetë ditëshit të tretë nuk keni asgjë për të patur frikë! Pasuria është në anën tuaj dhe ju sjell të gjitha dhuratat papritur! Vetëm përgatituni për buzëqeshje të papritura!

Për Virgjëreshën!

1-Virgjëresha e dhjetë ditëshit të pare, gjithë Maji mund t’ju japë shumë mundësi për skenarë të rinj erotikë emocionuese dhe ju rrini në tregimet e së kaluarës që ju kanë dëmtuar herë pas here?

2-Komunikim erotik në faul për ju Virgjëresha e dhjetë ditëshit të dytë! Thirrjet telefonike, rrëfimet, mesazhet dhe takimet e pasionuara, si dhe shanse për udhëtimet!

3-Po Virgjëresha e dhjetë ditëshit të dytë, edhe një herë “ju del huq” për shkak të utopisë dhe iluzionit që sjell … koka juaj! Ndaloni veten duke interpretuar gjithçka që ju pëlqen!

4-Do bëhet e … pasionit Virgjëresha e dhjetë ditëshit të tretë! Një lajm, një takim, një telefonatë ose një mesazh, do t’ju japë mundësinë për të përfituar nga fati juaj për të arritur qëllimet tuaja erotike!

5-Hënë e re që ju ofron fat dhe rinovim! Mendjen të keni! Mundësitë do të jenë të pafundme për të përmirësuar ato erotike!

Për Peshoren!

1-Dhjetë ditëshi i pare, thasë gjithë çështjet tuaj të dashurisë! Mesazhe, thirrje telefonike, pushtime, marrëdhënie të reja, admirues dhe argëtim të pafundëm! Pranvera perfekte!

2-Dhjetë ditëshin e dytë, e përsosur Pranvera vetëm në qoftë se ju nuk bëni (përsëri) të njëjtat gabime! Jo, jo, jo në dashuri për të kaluarën, pra nuk dëshiron të lëndoheni!

3-Peshore e dhjetë ditëshit të dytë përgatituni, sepse vera për ju fillon më herët! Udhëtimet, daljet, të njohurit dhe shumë blah-blah do t’ju sjellë në një dashuri të çuditshme dhe interesante!

4-Mundësitë e papritura vazhdojnë në fushën erotike dhe mire do bëni t’i t’i rrëmbeni ato dhe t’i shfrytëzoni ato pa ndonjë kërkesë apo grindje …

5-Dhjetë ditëshin e tretë! Gabimet, pasionet fatale, zgjedhjet e gabuara dhe shpërthimet ju venë vështirësi ndaj dëshirave tuaja! Mendjen të keni!

Për Akrepin!

1-Në dhjetë ditëshin e pare më në fund “Ne”, para në “Unë” dhe kjo ju del! Po, këtë muaj do të jeni në gjendje të bëni një hap të madh dhe të rëndësishëm në sektorin tjetër!

2-Mendja juaj, megjithatë në dhjetë ditëshin e parë! Sidomos ju të ditëve të para … mos bëni përmbysje dhe mos keni shpërthime që më vonë do të pendoheni dhe do të kthehen tek ju!

3-Dhjetë ditëshin e dytë po,po,po! Përgatitu për një ëndërr të madhe këtë muaj që po realizohet dhe është e lidhur me sektorin tjetër! Pushtoni ëndrrat tuaja dhe gjeni gjysmën tuaj!

4-Dhjetë ditëshin e dytë mirë do të jetë situata e endrrave,por ju dua ulur!Jeni të joshur nga lakmia, kërkesat dhe hutimet, dhe i bëni keq!

5-Ju të dhjetë ditëshit të tretë,çfarë dëshironi? Çdo gjë është në anën tuaj! Fat, dashuri dhe dëshirat e përmbushura! Po, muaji yt, sapo arriti!

Për Shigjetarin!

1-Në dhjetë ditëshin e parë i keni të gjitha këto muaj, mjafton të dëshironi! Doni flirtim, njohje dhe … turmën? Ju do t’i keni ato! A doni paqe, marrëdhënie dhe një filxhan qelqi? Ju do t’i keni edhe ata!

2-Në dhjetë ditëshin e parë vetëm një gjë nuk dua! Me Hënë të plotë në dhjetë ditëshin e parë dhe shenja, në fund të majit, shpirti yt bëhet dimër dhe është jashtë verës së nxehtë! Mos “u rrëzo” për asnjë arsye! Vazhdoni të buzëqeshni dhe mbani nervat tuaja!

3-Në dhjetë ditëshin e dytë dhe ju me radhë do keni shansin për t’u qetësuar në vendin tjetër më në fund! Papritmas “unë”, bëhet “Ne”!

4-Por mendjen të keni! Me Afërditën dhe Neptunin, jeni të mbingarkuar dhe dhjetë ditëshi juaj i dytë përsëri përalloheni, besoni fjalë të mëdha dhe ju zgjidhni një gënjeshtër që ju përkrah vetëm …

5-Për ju të dhjetë ditëshit të tretë, çfarë të them më parë! Maji do t’ju japë mundësi të pafundme dhe madje edhe ato të papritura që do t’ju kënaqin dhe do të ndryshojnë të gjitha të dhënat tuaja! Përgatituni të mbeteni me gojë hapur duke parë emrin që ju dërgon mesazh!

Për Bricjapin!

1-Për fat të keq babai Saturn nuk e ndalon “goditjet” as këtë muaj, sidomos në sektorin e antarëve do të shkatërrohen, dhe nëse nuk e trajtoni siç duhet, plagët do të jenë të hapura

2-Por gjithashtu kemi dhe pozitivitetin në dhjetë ditëshin e parë!! Arritjet erotike, pushtimet e shquara dhe argëtimi i cilësisë do t’ju bëjë të merrni atë që meritoni, por për fat të mirë! Nuk është keq …

3-Ju në dhjetë ditëshin e parë,bëni party! Gjithçka por gjithçka do të shkojë në mënyrë të përkryer dhe mund t’ju premtoj: Do kaloni në mënyrë të përkryer dhe madje do të pushtoni një ëndërr të madhe dashurie!

4-Bricjap në dhjetë ditëshin e tretë!!! Kujdes! Pra, shumë logjik keni dhe shkon dem! Ju jeni të joshur nga pasionet, nervat, xhelozia, dhe një tendencë për pushtet dhe bëheni i keq! Sorry, por në ju do të kthehet e gjithë kjo!

5-Pranoj sigurisht Bricjap në dhjetë ditëshin e tretë, që lehtë do t’i tejkaloni të gjitha! Çfarë gabimesh mund të bëni, mundësitë që do t’ju jepen nga universi do të jenë gjithnjë e më shumë të këndshme! Kaloni bukur dhe lëreni … errësirën!

Për Ujorin!

1-Kundërshtimi i parë nga sunduesi juaj erdhi Ujori i dhjetë ditëshit të parë … Shpërthimet, shqetësimet, ndryshimet e papëlqyeshme ndryshime të papritura në dashuri shpërbëhen ju shpërqëndrojnë! Kini durim!

2-Ki durim Ujor i dhjetë ditëshit të parë, sidomos për të mirat që do të vijnë deri në fund të muajit! Kaloni kohë të mrekullueshme dhe jeni të kënaqur me flirtim, pushtim, pasion dhe romancë!

3-Dhe ju një nga dy ditët e njëjta të dhjetë ditëshit të dytë! Shndrin, fat dhe tifozët freskojnë jetën tuaj erotike dhe besoni se mund të bëni gjithçka!

4-Mos ndoshta po e teproni dhjetë ditëshin e dytë?Kënaquni, ok por të dini që në dashuri paturpësia dhe papjekuria paguhen!

5-Ju në dhjetë ditëshin e tretë jeni super fëmija im! Së pari më në fund jeni të qetë nga ngritjet dhe uljet e prillit dhe së dyti diçka del papritur në celularin tuaj që do t’ju … çmend!

Për Peshqit!

1-Peshqit e dhjetë ditëshit të parë jo vetëm që do të keni mesazhe dhe telefonata, por do të përfundoni në diçka të përhershme dhe të sigurt! Nuk ju prish punë gjithsesi!

2-Fundi i majit, sidoqoftë, ju çon në shpërthime emocionale që ju shfaqen … Përmbahuni për të mos shkuar keq e gjithë pjesa tjetër pozitive e majit! 

3-Rrëfime dhjetë ditëshin e dytë! Vetëm këtë do t’ju them! Thashethemet, mesazhet dhe lajmet romantike dhe rrefyese …

4-…Kujdes… Rrëfime të mira, por mos përallohemi dhjetë ditëshin e dytë, që të gjithë janë të sinqertë dhe të ndershëm …

5-Ju e dhjetë ditëshit të tretë, as mos flisni! Ose flisni shumë! Sektori i dashurisë komunikuese ndrit dhe vijnë fytyra të reja dhe situata të përtërishme që do ju bëjnë për t’ju bërë të bëni më të mirën tuaj!