Back
  /    /  May

DASHI   Beqarët: Merkuri në gjashtëkëndësh me Neptunin do të krijojë hapje komunikimi për flert, Dielli në trekëndësh me Marsin do t’ju shtyjë me energji dinamike,do t'i përgjigjeni me mençuri rreth rrethanave.Brenda javës do të ketë ngjarje të këndshme dhe të papritura që